Svasta po nestoZnači kao i prošli put, prvo patch pa DLC. Pa šta patchuju sa 6 Gb ubio ih bog
Fixed incorrect spelling on Aftermath dog tags.
Udji u Origin i desni klik na igru, pa onda check for update, trebalo bi onda da pocne.a sta vam to radi update? meni evo origin aktivan vec pola sata, nista se ne desava
ukljuceno je ono Automatically keep my games up to date
Ali sve ovo je već bilo uradjeno u igri, znači samo popravljaju nešto što već postoji. Otkud 6 Gb novih podataka? Pa u 6 Gb napraviš novu igru? Stvarno mi nije jasno
Ali sve ovo je već bilo uradjeno u igri, znači samo popravljaju nešto što već postoji. Otkud 6 Gb novih podataka? Pa u 6 Gb napraviš novu igru? Stvarno mi nije jasno
Jao kako mrzim ove cheatere, skoro na svaki server koji udjem, nadje se jedan ili dvoje koji imaju abnormalan kill rate.
lol uveli su u ovom zadnjem dlc-u da moras sipati gorivo u sva vozila, koliko sipas toliko vozis.Svasta li nece ubaciti.
Poceo sam malo da resavam one assignmente pa me interesuje koja je najbolja varijanta za rambo plocicu tj dobiti onih 5 multikilla. Koliko sam razumeo min je 4 ubistva u 3 sekunde.
Da li da pokusavam u metrou jihad sa c4 na conquest large ili neku drugu varijantu?
Poceo sam malo da resavam one assignmente pa me interesuje koja je najbolja varijanta za rambo plocicu tj dobiti onih 5 multikilla. Koliko sam razumeo min je 4 ubistva u 3 sekunde.
Da li da pokusavam u metrou jihad sa c4 na conquest large ili neku drugu varijantu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari