Šta je novo?

Battlefield 3

hahahaha, stvarno sta patchuju sa 6gb :) e stvarno su EA

Bloatware od 30+gb

a sta vam to radi update? meni evo origin aktivan vec pola sata, nista se ne desava
ukljuceno je ono Automatically keep my games up to date

mislim da ce ti traziti update kad udjes na battlelog

Znaci danas cu da igram sutra.... 4h ima da davi...

a sta vam to radi update? meni evo origin aktivan vec pola sata, nista se ne desava
ukljuceno je ono Automatically keep my games up to date
Udji u Origin i desni klik na igru, pa onda check for update, trebalo bi onda da pocne.

Ali sve ovo je već bilo uradjeno u igri, znači samo popravljaju nešto što već postoji. Otkud 6 Gb novih podataka? Pa u 6 Gb napraviš novu igru? Stvarno mi nije jasno

Veruj mi, ni meni nije jasno.Jedino da je bilo puno bagovito pa su zato morali jedan veliki rimejk :)

Ali sve ovo je već bilo uradjeno u igri, znači samo popravljaju nešto što već postoji. Otkud 6 Gb novih podataka? Pa u 6 Gb napraviš novu igru? Stvarno mi nije jasno

Kao sto si rekao, popravljaju sto vec postoji i pregazi postojece fajlove sa novim fajlovima te igra bude nesto sitno veca a ne za 6GB veca.

Kako sitno kad je sa 25 narasla na preko 30gb?

Desno je backup a lijevo folder nakon updatea:

66111d0cddcfa9ef27e9f526c7878a13.jpg

Dodaj tome da mi na taj backp inace skine jos nekoliko megabajta. Oko 1GB vece zauzeče.

Iskreno se nadam da je bio delom i preload. :D

lol uveli su u ovom zadnjem dlc-u da moras sipati gorivo u sva vozila, koliko sipas toliko vozis.Svasta li nece ubaciti.

Ne znam gde si to čuo, daj neki link jer zvuči potpuno suprotno od svega do sad.

Poceo sam malo da resavam one assignmente pa me interesuje koja je najbolja varijanta za rambo plocicu tj dobiti onih 5 multikilla. Koliko sam razumeo min je 4 ubistva u 3 sekunde.
Da li da pokusavam u metrou jihad sa c4 na conquest large ili neku drugu varijantu?

Poceo sam malo da resavam one assignmente pa me interesuje koja je najbolja varijanta za rambo plocicu tj dobiti onih 5 multikilla. Koliko sam razumeo min je 4 ubistva u 3 sekunde.
Da li da pokusavam u metrou jihad sa c4 na conquest large ili neku drugu varijantu?

TDM-Kanals-spavnujes se na beacone i bacas C4.Jeste trulo,ali je efikasno.:D

morace ljudi malo da me hejtuju. bar dok ne skupim tih par multikilova :)

Ja ram uradio multi kill sa RPG-om :D

Metro na tački B, pucaš LVG u bočno stepenište na punoj mapi. Obavezno u zid zbog rikošeta.

Nazad
Vrh Dno