Fuuu, super izgleda, GTA IV konačno ima konkurenciju!
Ljudi jel normalno da sa mojom masinom u 1920x1080 medium-low podesavanjima imam negde oko 40-45fps u proseku ume da padne i na 25-26fps.
Probao sam 310.90 i 313.96 drajvere,ista je situacija.
Da li je ovde procesor usko grlo?
Posto mi je to nekako najlogicinije jer sam video kod kolege BF3 koristi svih 8 jezagara pakontam da mu je malo ova 3.
Moze li mi neko reci da li sa mojom masinom i GPU GTX660Ti mogu igrati na 1920x1080 na najboljim podesavanjima?
Gdje se sad najvise okuplja nasih igraca?
Cekaj,ne razumem,ti mozes da pristupis svom nalogu,a ne mozes da promenis svoj nick?Ne pravi ti problem da se ulogujes na Origin,a zeza te za promenu nicka?
Ne u tome je poenta on je stavio neko svoje sigurnosno pitanje na koje ja nemam odgovor...Da li mozes promjeniti sigurnosno pitanje ?
Pa onda mi nije jasno kako si povratio acaunt uopste.Verovatno ti i nisi imao to sigurnosno pitanje,nego ga je on prvi postavio.Ali mi nije jasno zasto nije odmah promenio i mail?Nemam nikakav problem da se ulogujem nista mi to nepravi problem :/
Ne u tome je poenta on je stavio neko svoje sigurnosno pitanje na koje ja nemam odgovor...
Pa onda mi nije jasno kako si povratio acaunt uopste.Verovatno ti i nisi imao to sigurnosno pitanje,nego ga je on prvi postavio.Ali mi nije jasno zasto nije odmah promenio i mail?
Lepo idi na suport pa im objasni situaciju-trebalo bi da ti pomognu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari