Šta je novo?

Battlefield 3

I sa 4gb ram-a sa teksturama na high i malo vecim podesavanjima bice ti sporo ucitavanje sledece mape, naravno iste nece jer je vec ucitana. Takodje, hdd je isto presudan, brze ide na ssd-u...

Poslednja izmena:
Шта је бре ово после Ориџин апдејта-"battlefield 3 you were disconnected from ea online (1)" ?!?!?!
Јел имао неко ово још?

Brrrm! Brrrm!

[YOUTUBE]wK5f7az5dIY[/YOUTUBE]

Ovo uopšte ne izgleda loše. Mislim da će ovi motori biti prilično zabavni.

Fuuu, super izgleda, GTA IV konačno ima konkurenciju!

Ljudi jel normalno da sa mojom masinom u 1920x1080 medium-low podesavanjima imam negde oko 40-45fps u proseku ume da padne i na 25-26fps.
Probao sam 310.90 i 313.96 drajvere,ista je situacija.
Da li je ovde procesor usko grlo?
Posto mi je to nekako najlogicinije jer sam video kod kolege BF3 koristi svih 8 jezagara pakontam da mu je malo ova 3.

Uglavnom sve po malo . Treba ti jos 4 gb ram memorije i malo jaci cpu .

Ja u toj rezoluciji mogu igrati sve na low bez ra mi padne ispod 45 slika sigurno. Prosjek 60. Davno sma ukljucivao na TV koji je te rez i imao sam mislim isti FPS kao i na monitoru.

Sa druge strane, phenom II 965 iz potpisa na 3.9 GHz klokan i evo zazeća: http://pokit.org/get/img/b7cfa4fd6d52933b0f87e47f33ea6472.jpg

Da, igraju ljudi i sa x2 procesorima ali ko zna koliko je FPS-ova nekome igrivo. Spusti sve na low i vidi koji je FPS, ako bdue padalo ispod 40 onda mislim da nesto nije ok bez obzira na slabiji CPU od mog.

Ljudi jel normalno da sa mojom masinom u 1920x1080 medium-low podesavanjima imam negde oko 40-45fps u proseku ume da padne i na 25-26fps.
Probao sam 310.90 i 313.96 drajvere,ista je situacija.
Da li je ovde procesor usko grlo?
Posto mi je to nekako najlogicinije jer sam video kod kolege BF3 koristi svih 8 jezagara pakontam da mu je malo ova 3.

Moguce je, probao sam ja davno da ovaj moj vratim na 3 jezgra i testiram na 64 conquest mapama.

Uglavnom, obavezno mesh details stavi na low i poiskljucuj vecinu efekata, pa pali jedan po jedan i vidi sta ce najvise da ti utice na cpu.

Moze li mi neko reci da li sa mojom masinom i GPU GTX660Ti mogu igrati na 1920x1080 na najboljim podesavanjima?
Gdje se sad najvise okuplja nasih igraca?

Mozes dobiti dosta dobre performanse ali mislim da ni GTX680 moze izvesti max out 60+ slika. Odnosno da imas 60 FPS lock.

naravno da moze :)

nadam se da ce biti dosta bolje od ove 275 jer je bila patnja izvuci neke pristojne detalje. Nisam citao 630 strana teme pa me znaima jel se igra bf3 sad na nekim nasim serverima, ima li igraca?

Naravno da ces moci, meni ne spada ispod 50, 55 na 1920 na mojoj masini, doduse ugasio sam neke nepotrebne stvari poput mesh-a..

Da li se i vama desavalo da skidate DLC i posle "Log off" usera vam se izbrise to sto ste skinuli (npr 40%) nadam se da me razumete :S Par puta skidam i uvek mi se ovo desi -_- jos nisam probao AM

Poslednja izmena:
Pomoc :(

Naime neko mi je hakovao Origin Account i stavio je neko svoje ime kada sam to video mislio sam da sam izgubio account ali sam trazio preko maila da promenim sifru nadajuci se da on nije promenio moji mail na Originu,i dosla mi je poruka da promenim lozinku sto sam i ucinio i promenio sam lozinku na Gmailu i dodao fon radi bolje zastite... Medjutim kada se logujem na Origin vidim da mi je promenio ime mog Avatara pokusao sam da promenim ime,ali je on stavio ono sigurnosto pitanje i ja sada ne mogu da promenim ime Avatara,sta da radim da li to da prijavim ili da ostavim kako jeste posto meni nesmeta ovo ime?

Cekaj,ne razumem,ti mozes da pristupis svom nalogu,a ne mozes da promenis svoj nick?Ne pravi ti problem da se ulogujes na Origin,a zeza te za promenu nicka?

Da li mozes promjeniti sigurnosno pitanje ?

Cekaj,ne razumem,ti mozes da pristupis svom nalogu,a ne mozes da promenis svoj nick?Ne pravi ti problem da se ulogujes na Origin,a zeza te za promenu nicka?

Nemam nikakav problem da se ulogujem nista mi to nepravi problem :/
Da li mozes promjeniti sigurnosno pitanje ?
Ne u tome je poenta on je stavio neko svoje sigurnosno pitanje na koje ja nemam odgovor...

Nemam nikakav problem da se ulogujem nista mi to nepravi problem :/

Ne u tome je poenta on je stavio neko svoje sigurnosno pitanje na koje ja nemam odgovor...
Pa onda mi nije jasno kako si povratio acaunt uopste.Verovatno ti i nisi imao to sigurnosno pitanje,nego ga je on prvi postavio.Ali mi nije jasno zasto nije odmah promenio i mail?
Lepo idi na suport pa im objasni situaciju-trebalo bi da ti pomognu.

Jao kako mrzim ove cheatere, skoro na svaki server koji udjem, nadje se jedan ili dvoje koji imaju abnormalan kill rate.

Pa onda mi nije jasno kako si povratio acaunt uopste.Verovatno ti i nisi imao to sigurnosno pitanje,nego ga je on prvi postavio.Ali mi nije jasno zasto nije odmah promenio i mail?
Lepo idi na suport pa im objasni situaciju-trebalo bi da ti pomognu.

Ovako dosao kuci vidim ne mogu da se ulogujem na Origin i kazem ajde da pukusam da promenim sifru pa sam kliknuo na ono forgot password,ja rekao jao ako mi je ovaj usao u Gmail mogu da se slikam medjutim ja vidim Gmail nije diran i udjem ja u mail stigne mi poruka da promenim sifru promenim ja sifru i udjem u Origin normalno se ulogujem nisam mogao da verujem... Promenio sam pass ali mog avatara ime ne mogu jer je ovaj koji mi je provalio stavio ono pitanje i odgovor... On je prvi to sigurnosno pitanje stavio :( Ja sam se ono vec oprostio sa maillom ali on nije nista uradio na svu srecu ja sada imam sifru na Gmali koja ima 45 karaktera i stavio sam da mi dolazi sms kada se logujem na drugi komp preko mog mejla ....

Gorgilije ti bas pratis ovo:-D

Ne razumem se nesto u statistiku battlelog-a, ali sta je ovo?
ScreenHunter_04 Feb. 11 20.05.jpg

Preciznost.

Ma znam ja da je to preciznost, ali definisi mi tih 126%.

Vrh Dno