Šta je novo?

Battlefield 3

Zašto uopšte igrati igru na Normal? Igra je milion puta zanimljivija na hardcore, nemaš nišan pa ti laser sight ima smisla, nemaš autohealing i autorepair a dovoljno je par metaka da ubiješ nekoga. Daleko izazovniji i zanimljiviji mod.

Dobar je hardcore, možda čak i bolji, ali je ujedno i raj za snajperiste.

U HC svaki noob moze da te ubije bas zbog tih potrebnih 2 metka. Bolje je kad ipak moras da ciljas glavu a ne samo raspali u pravcu protivnika i ne misli...

[youtube]UKnnBiZeqrE[/youtube]

7fc6e94de46b480ff897bff61b53dc92.jpg

Ovih ne premium koji kupe ovu expanziju ce da bude jedno 5%

Bilo je vise puta polemika vezanih za normal vs hc.Meni je izazovnije ako teze ubijem protivnika,unistim tenk.Ne znam kako je sa avionima na hc posto me oni najvise smaraju:ne mogu im nista a biju kao da imaju snajpere na krilima.

Avion se, pazi sad ovo, bori sa avionima i helikopterima, ne zalece se na pesadiju bez greske ko na Normal.

Ahahaha pogledaj protivnicki tim, niko sa pozitivnim K/D skorom. :D
Iz takve igre se izadje za 2. sekunde.

To nije nista, jedan kada sam ja igrao je imao 700 kill, nije bilo admina da ga banuje.

Nije ideja bila napraviti fejk vec se neko ironično zeza. Procitejate sta pise.

PREMIUN PLATINUM MEMBERS CANT BE KICKED BY ADMIN.

[youtube]wUcqzXG5Fg8[/youtube]

Sve je to smesno, ovaj lik kida (nije najbolji ali ima se sta nauciti):

Ne moze se igrat normalno bf3 sa glupim i jadnim serverima. Igram celu mapu u jedan team i posle me prebaci kao "last team joiner" popizdeo sam. Ima li Dice official server? posto je imalo na konzole

Pa i tu bi te prebacilo da si zadnju usao a da se suprotni tim prazni.

Onda je neko glupo podešavanje servera, meni se to nije dešavalo

Mozda je admin balansirao a mozda je ekipa iz tvoga tima dosla na server prije tebe i igrala partije prije te.

6 gb update lol

Vrh Dno