Šta je novo?

Battlefield 3

Zašto uopšte igrati igru na Normal? Igra je milion puta zanimljivija na hardcore, nemaš nišan pa ti laser sight ima smisla, nemaš autohealing i autorepair a dovoljno je par metaka da ubiješ nekoga. Daleko izazovniji i zanimljiviji mod.

Dobar je hardcore, možda čak i bolji, ali je ujedno i raj za snajperiste.

U HC svaki noob moze da te ubije bas zbog tih potrebnih 2 metka. Bolje je kad ipak moras da ciljas glavu a ne samo raspali u pravcu protivnika i ne misli...

[youtube]UKnnBiZeqrE[/youtube]

7fc6e94de46b480ff897bff61b53dc92.jpg

Ovih ne premium koji kupe ovu expanziju ce da bude jedno 5%

Bilo je vise puta polemika vezanih za normal vs hc.Meni je izazovnije ako teze ubijem protivnika,unistim tenk.Ne znam kako je sa avionima na hc posto me oni najvise smaraju:ne mogu im nista a biju kao da imaju snajpere na krilima.

Avion se, pazi sad ovo, bori sa avionima i helikopterima, ne zalece se na pesadiju bez greske ko na Normal.

Nije ideja bila napraviti fejk vec se neko ironično zeza. Procitejate sta pise.

PREMIUN PLATINUM MEMBERS CANT BE KICKED BY ADMIN.

[youtube]wUcqzXG5Fg8[/youtube]

Sve je to smesno, ovaj lik kida (nije najbolji ali ima se sta nauciti):

Ne moze se igrat normalno bf3 sa glupim i jadnim serverima. Igram celu mapu u jedan team i posle me prebaci kao "last team joiner" popizdeo sam. Ima li Dice official server? posto je imalo na konzole

Pa i tu bi te prebacilo da si zadnju usao a da se suprotni tim prazni.

Onda je neko glupo podešavanje servera, meni se to nije dešavalo

Mozda je admin balansirao a mozda je ekipa iz tvoga tima dosla na server prije tebe i igrala partije prije te.

Nazad
Vrh Dno