Posto su mi srusili heli, morao sam nekih pola sata da trcim do najblize zastave![]()
Za 2 nedelje ako nemas Premium 25.9 igrao sam Bandahar Desert i Alborz Mountains i obe mape su odlicne AC130 nije problem skines ga lako ako ima ko da ga gadja ako nema najbeo si igrao sam conquest i najveca borba je bila oko zastave koja kontrolise spawn za AC130 tako da sam dosta lako mogao da zauzimam ostale zastave za sad odlicni utisci i sto me je iznenadilo s obzirom na velicinu mapa je to da je loading mapa jos brzi nego za CQ tako da je odlicno optimizovano za sad odlicno!
Ahaha! *** ja sam tupav kad je gramatika u pitanjuSto bre ne ubaci jos neki znak interpunkcije?![]()
najveći problem za pešadiju je veličina mape, kad nemate prevoz, mnogo je smorno trčati na drugi kraj mape u smrt.
da su postavili neke punktove koji se osvajaju i služe samo kao spon mesto bilo bi bolje.
mene nervira sto noz baguje, ne znam da li je i kod vas tako? naidjem iza nekoga, pritisnem f, i hoce da se desi da umesto da ga zakoljem, samo izvadim noza posle dok prebacim na oruzje, u dosta slucajeva, ovaj koji je trebalo da bude zaklan okrene se i upuca me
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari