Šta je novo?

Battlefield 3

zar nije bila m16a3 op? bar tako kazu, pa su je sada kao balansirali

ja nisam primetio da je nesto op od pusaka, dosta toga sam igrao, cisto da imam po 500 kilova, zbig achivmenta :) i nema neke razlike, drasticne
ali dobro, ja nisam pro :)

Na Aug su kukali jer je previse brza bila, brzo je radila reload.

Borise sto pobeze sinoc? :d

AUG je bio problematican zbog skoro nepostojeceg recoila, sada je sve manje vise ispeglano. Ja igram M416, G35, Pecheneg, SV98 i ponekad M1014 shotku na CQ.

Borise sto pobeze sinoc? :d

Pa dosta bilo, ne mogu ja da spojim dve partije od po sat i po vremena, stvarno nisu normalni s tim tiketima.. E i nemoj mi raditi one fore sa gadjanjem mog tenka pa popravljanjem, sledeci put dobijas metak u facu :)

Poslednja izmena:
Imao je aug uvjek kick. Recimo veci od ACWR, duplo veci od M16A3 itd a da ne spominjem scar l i mirnije. Ok, scar l ima spor rof pa je za druge upotrebe i ne znam da da li su je dirali, aug, ali kao da ima veci kick nego prije patcha dok je m416 neuporedivo mirnija.

Ako nista, neka su napravili odlicnu pusku (m416) za sve igrace bilo obicne, LE ili premium. Mada mislim da ne postoji najbolja puska. Ima ih dosta odlicnih a ne bi valjalo da su sve iste.

Poslednja izmena:
Sad tek vidim da sa Premium imas "Queue Priority".. :hump:

Kada ce moci da se kupi armored kill ekstenzija za PC?

Pa da, privilegija bato :D , tu se onako bas kvalitetno popisali po bf3 zajednici, sama ideja da kupis 5 DLC-a po manjoj ceni nego da ih pojedinacno uzimas je ok, tj. normalan marketinski potez (nema veze sto jedan vec imas, jedan neces nikad da probas a dva nemas pojma na sta ce da lice) ali da premium igrace stavljas pre ostalih u red za cekanje, dajes nove puske koje mogu da se koriste na svim mapama i jos onaj double xp vikend kojim se gubi poenta postojanja SPM-a (ranije sam po tome gledao koliko je igrac agresivan i koristan), to je stvarno BS.

premium.jpg

Poslednja izmena:
Pa da, privilegija bato :D , tu se onako bas kvalitetno popisali po bf3 zajednici, sama ideja da kupis 5 DLC-a po manjoj ceni nego da ih pojedinacno uzimas je ok, tj. normalan marketinski potez (nema veze sto jedan vec imas, jedan neces nikad da probas a dva nemas pojma na sta ce da lice) ali da premium igrace stavljas pre ostalih u red za cekanje, dajes nove puske koje mogu da se koriste na svim mapama i jos onaj double xp vikend kojim se gubi poenta postojanja SPM-a (ranije sam po tome gledao koliko je igrac agresivan i koristan), to je stvarno BS.

Kakve to veze ima sa premiumom ? Pa to postoji kako je igra izasla.

Ne postoji od kako je igra izasla nego sa pojavom B2K i u pravu si da nema veze sa premiumom, ovde su samo nastavili sa glupom praksom, jel ti smeta jos nesto u mom postu?

Igra je izasla sa LE verziom, znaci LE si mogao naruciti prije nego sto je igra i bila online.. odnosno imao si dodatna oruzja koja nisu imali obicni igraci sto znaci da si imao FAMS i slicno.. da li se famas pojavio od prvog dana ili je zakljucan bio mjesec dana kad se aktivirao karkand, ne sjecam se ali nije ni bitno.

Poslednja izmena:
Prvi put otkako igram bf3.

Sorry,players from Serbia are not allowed(Admin Decision)!!!

Igra je izasla sa LE verziom, znaci LE si mogao naruciti prije nego sto je igra i bila online.. odnosno imao si dodatna oruzja koja nisu imali obicni igraci sto znaci da si imao FAMS i slicno.. da li se famas pojavio od prvog dana ili je zakljucan bio mjesec dana kad se aktivirao karkand, ne sjecam se ali nije ni bitno.

Samo sto je LE kostao kao i obicna verzija, zar ne.. Uostalom znao si sta ce biti LE i sta je B2K, ovako treba da pljunem 50e na lepe oci a zasad mi samo AK zvuci obecavajuce.

zar ne moze da se kupi posebno svaki od premium delova za nesto tipa 15tak evrica?

Moze naravno.. ali opet neces biti "premium", bices nizi sloj, klosar..

a sta ce ti premium? samo dobijes kao prioritni ulaz na servere i ponekad onaj double xp kada je event, bez oba moze da se igra
ili sam nesto propustio?

Pa ne treba mi.. mada jos jedna glupost je "this server requires premium" a ono igraju se Caspian i Kharg..

pa kada trazis server nemoj da stikliras ono P i resen problem :)

Premium igraci gotovo nikakve prednosti nemaju u normalnom conquest modu, a pod ovim mislim na velike mape sa vozilima. A sto se tice pritiska za kupovinu premiuma, ma ko ih shisha, jedino mi se AK na prvi pogled svidja i uzecu ga, ovo ostalo mi ne deluje interesantno i uopste ne vidim zelju da unapred kupujem sve te dlc-ove...

Ja sam uzeo premium iskljucivo zbog novih mapa, jer znam da ce me vuci da kupim svaki dlc. CQ mozda nije BF fazon ali dobro dodje par vecernjih blitz partija na HC serverima, dok ce AK sigurno biti prava stvar i drzati paznju do sledecih mapa/modova.

Koji server za nubaru tj. mene? :D

Uzeo sam od brata BF3 malo da se zezam, ali me trse na sve strane (očigledno se moram još dosta uhodati).

Revidiram misljenje da je Metro najlosija mapa. Ziba...QQ...

Sto meni bas gotivna ali nikako 64p CQ max sa 32p :D
Jao ajde AK ajde :D Nzm sta da igram sutra da li demo za FIFA 13 ili AK :p

Uzeo premium iskljucivo zato što volim da igram BF i želim da imam sve nastvke tj DLCove, a i jeftinije je + ne moram da razmišljam da li ću da uzmem DLC ili ne jednostavno ovako imam sve i to je to.

Vec se igra:

4d11055f0a362a34f1e9e341c54c8891.jpg

Vrh Dno