Borise sto pobeze sinoc? :d
Znaci nemogu da verujem igram na serveru vec nekoliko nedelja i danas igramo conquest i ladno odjednom ban reko sta koj k pokusam da udjem izbaci mi da sam banovan sa servera strasno kakvi sve majmuni su admini strasno!
http://battlelog.battlefield.com/bf...6/OW-OldWarrior-SOFT-CONQUEST-24-7-BEST-MAPS/
Pa da, privilegija bato, tu se onako bas kvalitetno popisali po bf3 zajednici, sama ideja da kupis 5 DLC-a po manjoj ceni nego da ih pojedinacno uzimas je ok, tj. normalan marketinski potez (nema veze sto jedan vec imas, jedan neces nikad da probas a dva nemas pojma na sta ce da lice) ali da premium igrace stavljas pre ostalih u red za cekanje, dajes nove puske koje mogu da se koriste na svim mapama i jos onaj double xp vikend kojim se gubi poenta postojanja SPM-a (ranije sam po tome gledao koliko je igrac agresivan i koristan), to je stvarno BS.
Igra je izasla sa LE verziom, znaci LE si mogao naruciti prije nego sto je igra i bila online.. odnosno imao si dodatna oruzja koja nisu imali obicni igraci sto znaci da si imao FAMS i slicno.. da li se famas pojavio od prvog dana ili je zakljucan bio mjesec dana kad se aktivirao karkand, ne sjecam se ali nije ni bitno.
Revidiram misljenje da je Metro najlosija mapa. Ziba...QQ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari