Šta je novo?

Battlefield 3

Bzvz i jos mi kaze da mi treba Premium da bih mogao igrati, a imam premium.

Pa još nije počelo, kad krene za sve i za tebe će, a to je 11. septembar

Jel zna neko da li je ovaj patch stavio dodatnih 2 giga na hard ili vecinom overwrite-uje? Ne mogu da se setim koliko sam imao pre a i skidao sam neke serije pa nisam siguran..

Patch uglavnom overwrituje jer ne donosi ništa novo nego rebalans postojećih vrednosti.

zar nije ovaj doneo i neke stvari iz AK? bar one achivmente i dog tagove, ako ne i svu grafiku, 2gb za rebalans je malo previse :)

Pa dodao je grafiku za AK i assigmente mi je dodao na Battlelogu ovaj patch tako da nije samo rebalans oruzija :D
1-5.jpg

Što kaže Rolo dodali su Armored kill,
samo što još ne možemo da igramo

Ovaj drugi odozgo-fire extinguisher vec moze da se otkljuca,nije vezan za AK.

Aha treba ti "Repair 20 friendly vehicles".
Ali ja jos ludim na CQ assigment za MTAR-21 nije mi jasno kojoj budali u dice je palo na pamet da moras da ubijes coveka za EOD bot ja sam do sad jedno 100 puta izginuo pokusavajuci to da izvedem :S

Poslednja izmena:
taj EDO kill je najlakse na onoj cq mapi sa garazom, odes u garazu, u onaj cosak gde su dva kontejnera, izbacis EOD, a ti udjes u kontejner i legnes, storo niko tu ne proverava :)
onda se prebacis na EOD i muvas se sa njim oko B (zastava u garazi) prilino je mracno, retko ko i obraca paznju na EOD, pogotovu ako igras na HC serverima, i kada dodju da kapuju, ubijes ih :) ja tako ubio dvojicu, jednog za drugim, tek su onda primetili EOD i unistili ga :) nisam ga vise nikad ni koristio, nije mi trebalo :)

Ja sam to juce uspeo!Na Caspianu tamo kod benzinske pumpe kad krenes prema anteni pa desno one stene,tamo se skupljaju snajperi.A ja bas sam celu partiju to jurio da uradim.Kad snimim snajpera kako lezi i nema blagog pojma da sam tu iza njega.Odmah izvadim EOD-bot i za dve sekunde sve je bilo gotovo.Ili se dogovori sa nekim prijateljem pa ga sprzi onako prijateljski

Pa zanimljivije ovako evo sam sam uspeo Kharg Island jurio sam nekog snajpera preko pola sume one u brdima gore iza B zastave zaobilazio pola sata i doso na nekih deset metra iza njega izbacio eod lepo mu pridjo i ubio sam ga :D

Sta je naljutilo ovog 2Saint-a ovako, izbacili mu neko omiljeno oruzje iz BC2? :)

AT4, najbolje oruzje svih vremena u FPS igrama :D , to bi resilo problem dominacije iz vazduha.

Bese ono sto sam navodis? :)

Dominacija iz vazduha :) Heli je sad nesto najgore sto mozes da uzmes, s jedne strane mi je ok jer se vise ne guzi njih 10 da ceka spawn helija, a s druge strane ne kapiram sta se desava u DICE-u, klinci su nekad razbijali u igrama, trazili sto veci izazov.. sad traze sto lakse.

Da, M136 AT4, na konzoli je bilo neupotrebljivo ako se secas ali na PC-u je ozbiljan problem za letece stvarcice.

Da li vam se desava nekad da se kretanje totalno zamrzne, znaci ne igra vec samo ja ne mogu da se krecem par sekundi, nekad mi i sam ide levo/desno..

Poslednja izmena:
Ne kao na snimku, vec uopste kao da nista ne stiskam. A imam wireless tastaturu da..

To sto ti stane jeste da se izgubi veza izmedju tastature i resivera a to sto ti sam krene, to su komande koje si zadao prije pa ih izvršava naknadno.

Meni je promjena usb porta pomogla. Prebacio resiver na front panel i nemam vise problema.

Koja je tastatura ?

Poslednja izmena:
Ne znam tacno model ona Logitechova mala bez numerickog dela i sa touchpad-om. Probacu da promenim usb port hvala...

Okreni tastaturu i treba pisati na naljepnici, ja recimo imam K360.

Kako da kupim CQ? Nemam karticu, postoji neki nacin, jel ima neko ko prodaje key?

Nazad
Vrh Dno