Šta je novo?

Battlefield 3

Dobar opis AK-a..

[YOUTUBE]ix6IruIcufA[/YOUTUBE]

Saturation na Ultra :)

Idi bre, zabolela me glava od gledanja ovog snimka :D

Ovo sa PS3?

I dalje me baguje tastatura, promenio sam sve zive portove.. :(

Kupi sa zicom . Ako imas wifi u kuci to ti je prvi problem za tastaturu sto zeza ;)

I dalje me baguje tastatura, promenio sam sve zive portove.. :(

Jedino sto mozes da pokusas jeste da nadjes 0.5m ili slicne dužine, produžni USB kabl te da resiver približiš tastaturi jer dok je mene zezalo, najvise se gubio signal kada izmedju resivera i tastature nije "optička vidljivost".

Da li znas koliko su baterija stare ? Probaj druge formalno cak i ako su te nove.

"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: ??? ,violated Limit #1 Battlelog Kdr Kicker" :smash:

To su posledice kad sam PRO :d

^
kaci rasan:d

@Boris
verovatno je zbog wireless-a mada je Logitech nije dziu shi firma da moze da bude toliko interferencije.
Ja imam problem sa wireless meracem pulsa kad kuci vrtim bike(sat+pojas za grudi),uglavnom pokazuje ili da sam mrtav ili u predinfarktnom stanju.Kad trcim napolju,pokazuje najnormalnije.

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa Assigments?
Konkretno sa "Only for the Dedicated", igram sa assaultom i nikako da mi uracuna ubistva, stalo na 434/500?

Ti to brojis i pratis?:)

Pa vec nedelju dana ne mogu da ih otvorim, bilo mi zanimljivo da ih otvaram. :(

Postoje li ovde zvanicni DICE serveri kao na konzolama? Penju mi se na qrac ovi admini vise sa glupim razlozima za kick, kaze reason: "sorry"..

Nope.

Nema nista gore od toga kada je admin neki balavac. Ovaj klip je ''so true" :D :

Haha, kidaju ovi likovi :D

Definitivno sam unistalirao zauvek ovo ****o od igre.
Ne moze da prodje mapa a da neki magarac ne zavrsi 100-10 sa chitovima.

Ima pola godine kako nisam vidio čitera. ..zaista... a svaki dan upalim igru i igram na random serverima. Koji ima najmanji ping.

Ni ja ne mogu reci da sam ih video do sad, a kakve su price bile.. Doduse danas je lik imao skoro 90 ubistava i svi su glasali da se kikuje pa pretpostavljam da je taj mozda bio. Nego sa ovim Premium forama su se neverovatno izglupirali, da kupujem pack sa mapama koje imam uz LE, Close Quarters koji me ne interesuje, jedino me AK zanima. A izvisim za gomilu pusaka, snimanja omiljenih partija...

Nije problem imati 100 killova, zavisi koliko je tiketa a sta mislis na snimanje partija ?

Da zapamtis partiju u favorite..

Ni ja ne pamtim kad sam poslednji put naleteo na cheater-a, uopste nije tako kriticna situacija.

I kakav je to cheater kada uspe da umre 10 puta po partiji :D.

Malo sam izašao iz bf3 voda, pa mi recite na koju su pušku svi kukali kad je izašao CQ i jel su je doveli u red sa ovom zadnjom zakrpom?

Nazad
Vrh Dno