Šta je novo?

Battlefield 3

Mape su F-A-N-T-A-S-T-I-C-N-E! Pogotovo mi se svidja ''desert mapa'', ne znam kako se zove.

Posto su mi srusili heli, morao sam nekih pola sata da trcim do najblize zastave :D

You lucky (sheeps) bastards :D

Kada ce AK biti dostupan da se kupi za PC?

Za 2 nedelje ako nemas Premium 25.9 igrao sam Bandahar Desert i Alborz Mountains i obe mape su odlicne AC130 nije problem skines ga lako ako ima ko da ga gadja ako nema najbeo si igrao sam conquest i najveca borba je bila oko zastave koja kontrolise spawn za AC130 tako da sam dosta lako mogao da zauzimam ostale zastave za sad odlicni utisci i sto me je iznenadilo s obzirom na velicinu mapa je to da je loading mapa jos brzi nego za CQ tako da je odlicno optimizovano za sad odlicno!

Ju, jedva cekam da dodjem kuci. :d

I ja isto, devojka pravila sarmu, a ostale i neke šnicle od juče...

Za 2 nedelje ako nemas Premium 25.9 igrao sam Bandahar Desert i Alborz Mountains i obe mape su odlicne AC130 nije problem skines ga lako ako ima ko da ga gadja ako nema najbeo si igrao sam conquest i najveca borba je bila oko zastave koja kontrolise spawn za AC130 tako da sam dosta lako mogao da zauzimam ostale zastave za sad odlicni utisci i sto me je iznenadilo s obzirom na velicinu mapa je to da je loading mapa jos brzi nego za CQ tako da je odlicno optimizovano za sad odlicno!

Sto bre ne ubaci jos neki znak interpunkcije? :D

Kakvi ste Premium, iscimajte admine da vam stave i ovde ono plavo "P" pored imena.. ;)

Probao sam za sada samo Tank Superiority , i nisam baš oduševljen sa modom , nekako mi nije balansiran, gubi mi igra smisao, 99% inžinjerci i ostatak su snajperi, novo vozilo se čeka u redovima....nekako su usporili igru i gubi se na dinamici igre jer je sve otvoreno , nema gde pešadija da se skloni od tenka.

Inače mape su super , sad ću da udjem u neke klasične modove

Nove mape su solidne, mada pesadinci bas i nemaju sta da traze na njima. Nikako da naprave mapu koja ce biti all around, ili su inf ili samo za vozila

najveći problem za pešadiju je veličina mape, kad nemate prevoz, mnogo je smorno trčati na drugi kraj mape u smrt.
da su postavili neke punktove koji se osvajaju i služe samo kao spon mesto bilo bi bolje.

pretpostavljam da je ideja bila timska igra, a ne ono da svako vozi solo tenk, dzip ili sta vec :)

Alborz mountin.Ogromna mapa!Odigrao sam samo dve partije od po 1000 tiketa i mislim da nisam bio na svim zastavicama.Jako teska za snalazenje.Pokazuje ti da je baza na sto metara a izmedju ogromna planina.Raj za snajpere.Ni jednu mapu vise nisam probao do sad.Nemas pojma ni gde ides ni kuda treba da ides!!!Pogledas onako prema zastavicama a ono 950 metara,800 ili 700.Ali ne ravnog terena nego planincina.Ne znas ni dal da kreces prema tamo,jel ne znas dali mozes (fizicki) doci dotle.Ako si u tenku-drz se puta.Ako zalutas sa tenkom (kao ja) u onaj krs-neces se skoro izvuci.Znam da ce to sve da legne za koji dan i da cemo nauciti mape i gde moze da se prodje i gde ne moze,ali za pocetak je jako zeznuta.

Kad ostaneš bez vozila je najiritantnije, ne znaš dal' da se ubiješ ili da šipčiš 5 minuta po bespuću do neke baze, u kojoj je pitanje da li ima neki prevoz

Evo par slika od strane glorious premium master race :p
url]

url]

url]

url]

Poslednja izmena:
Evo jedan gameplay video od mene. Imaju sve 4 mape ali sam igrao AK samo nekih sat vremena tako da je tesko donositi zakljucke za tako kratko vrijeme. Ono sto mi je drago jeste sto je nocna mapa igriva i ne stvara napor za igranje. Koliko je realna nije ni bitno jer sam vec spominjao da sam hejter nocnih mapa zbog naprezanja ali je ovo sasvim ok pa je dobro za promjenu.

Malo sam stavio kadrova gdje se "nista" ne desava gdje vozim quad ili trcim solo cisto da se vidi odprilike koliko su mape velike.

[YOUTUBE]_YFh91Z6Sp8[/YOUTUBE]

AC130 nisam probao. Jednom samo uletio ali je na serveru bilo oko desetak ljudi pa sam brzo izašao.

Odlicno izgledaju mada stvarno izgleda da je smor ako si peske, mogli su neke kvadove nasumicno po mapi da pobacaju.. Ali kad vidim te otkucaje srca i to sto sljasti sve.. je*o vas Normal vise :)

bojim se da se gubi poneta igrati bilo sta osim hard core na ovolikim mapama, ako nisi u vozilu i stignes da opalis eventualo ubijes nekog odmah se sjate na tebe i tenkovi i ac130 i helikopteri i to u nekoj zabiti dok si uzivao u pogledu :D

dok se ne naviknes valjda i 64p mape deluju poprilicno prazno :)

to je posle prvih pola sata gubljenja po mapama :d

Mape izgledaju fenomenalno pravi pogodak,a cini mi se da ce biti dobar i gameplay i teamplay sa 64(128) igraca :).Nekako mi je igra postala takticka a ne samo pucnjava do iznemoglosti...iskreno meni se mnogo svidjaju ove nove mape :)

Al je ****** alborz na TDM! Raj za kampere :D

mene nervira sto noz baguje, ne znam da li je i kod vas tako? naidjem iza nekoga, pritisnem f, i hoce da se desi da umesto da ga zakoljem, samo izvadim noz :) a posle dok prebacim na oruzje, u dosta slucajeva, ovaj koji je trebalo da bude zaklan okrene se i upuca me :)

Igrao sam danas 3 partije Osvajanja , i mnogo je bolje ,ima vozila dovoljno , sve klase su prisutne (manje vise), prvo sam probao da igram samo sa Lekarom ,ali slaba vajda bez timske igre, sa Podrskom vec moze da se igra i solo( tj bez ortaka sa kojima si u kontaktu)

mene nervira sto noz baguje, ne znam da li je i kod vas tako? naidjem iza nekoga, pritisnem f, i hoce da se desi da umesto da ga zakoljem, samo izvadim noz :) a posle dok prebacim na oruzje, u dosta slucajeva, ovaj koji je trebalo da bude zaklan okrene se i upuca me :)

To je normalna pojava jos od kad je izasao BF , ne znam samo iz kog razloga moze noz da ostane u ruci , jer nemas apsolutno nikakve koristi od toga( za razliku od cs-a gde si brzi) , trebalo je da bude kao u codu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno