Šta je novo?

Battlefield 3

Probao malopre novi patch i cini mi se da su ispravili one probleme sa blurom i sto je jos vaznije sipanjem na sve strane kad si pod supresijom tako da ponovo moze da se igra, probao sam samo inf tako da nemam pojma kakva je situacija sa vozilima sad tj. sa papirnim tenkovima i air dominacijom. Potrosio sam 400h na BF3 i bas sam se lepo igrao, visestruko se isplatio ulozeni novac ali sam nakon proslog patcha dao sansu RO2 i sad mi sve ovo deluje cudno, da ne kazem smesno. U svakom slucaju drago mi je da su poslusali ljude koji znaju da igraju i smanjili random bullet spray pri supresiji. Stvari kao sto su premium nalozi, resetovanje statsa, double xp vikendi za one koji plate i kill kameru na kojoj pise da li je igrac premium ne bih da komentarisem.

Probao takodjer. Blur je mali kada pucaju po tebi ali cim se odmaknes, nestaje.. mnogo bolje. Recoil, ne boh znao reci da li je manji pod duppressorom.

Nisam sigurna kakvi su tenkovi spram letjelicama ali je jedan nadletio i skinuo mi manje od 20%. Da li je zaista ojacan naspram letjelica, mislim da jeste ali treba jos testirati.

Jedino što sam siguran je da Stingeri i Igle nisu ni za ... i dalje. Moram bukvalno da čekam da mi dođe iza glave da bi lockovao. Nisam uspeo da uletim u Tungusku da probam AA. Najjači utisak mi je bilo to što sam na istom serveru spojio 5 mapa bez izbacivanja na desktop što mi se od pretprošlog patch-a nije desilo :D Napredak u svakom slučaju.

Ja sam sinoć malo probao infantry i za sad sam zadovoljan. Ovo što su smanjili supression mi odgovara skroz, jedva sam se bio navikao kad su ga zeznuli u prošlom patchu.
I čini mi se da mi se igra brže učitava

I brze izlazi... :D

Jaoo bre vise taj (CQ dlc), pripremljeno 15 evrica i ceka se da izadje :D. Samo pitanje je kako cemo svi da stanemo, bicemo ko sardine :D zeeez

Probao nocas AA i dalje je osakacen u odnosu na ono sa pocetka igre, i dalje se heliji lokuju na velikoj daljini a avioni ne mogu, jedino je ispravljen onaj bug sa raketama koje nisu jurile jure za avionima koji brzo lete, i dalje municija ne moze nista drugim oklopnim vozilima, pesadiji tu i tamo, dakle bukvalno jedino ispade da su oni tweakovali ubojitost raketa kojima te oni zasipaju odozgo. Heli sam probao i sada treba dosta vise da bi se nasumicno osakatio tenk, avion nisam ali po njiovom zasipanju odozgo cini mi da imaju istu ubojitost. Jedino sto mi se jos cini da je ispravljeno je ono da kada avion direktno ide na AA i zasipa raketama ranije je trebalo gotovo ceo belt da se ispali da bi on bio disabled i to na prilicno maloj razdaljini. Sad cini mi se treba nesto manje ili je ispravljeno da ta municija ima vecu ubojitost u prednjem delu(?). U svakom slucaju nikakva revolucija sto se tice balansa jer i dalje avioni imaju ogromnu superiornost i na mapama gde neki noob sedne u AA a na suprotnoj strani dobar pilot, ostali iz naseg tima mogu da se oproste od vozila na mapi, a koliko sam nocas video i close quarter avionsko rostiljanje pesadije je i dalje tu, kad ponesatne vozila...

Mislim da je Metro sa 64 igraca priblizno igranju Close quarters DLC-a. A to mi se nije nikada nesto preterano svidelo. Sumnjma da cu uzimati ovaj DLC, mada da budem iskren, vec skoro 2 meseca ni ne igram BF3.

Izmenili su Battlelog i već se vide assignments za Premium (5 komada, nagrade samo dogtags) i CQ (10 komada, 10 novih oružja).

Mislim da je Metro sa 64 igraca priblizno igranju Close quarters DLC-a. A to mi se nije nikada nesto preterano svidelo. Sumnjma da cu uzimati ovaj DLC, mada da budem iskren, vec skoro 2 meseca ni ne igram BF3.

Pa ne bas. Mislim, ljubitelj sam vecih mapa ali na CQ moze max 16 igraca sto nece biti spamanja kao na metrou. A ne znam da li uopste ima Conquest mod.

ja nisam igrao odavno.
cekam drugara da uzme nov komp,pa da igramo.
zeza ga igrica na trenutnom kompu

^^Pa zar mi bese nisi obecao pice sto sam ti resio problem afterburner overlay detekcije? :D

Pivo i dalje ostaje kao sto sam rekao, samo igra i dalje mi ne radi. :D
Muka mi je vise da se bakcem, sve sem reinstal win-a sam probao.

mirza82 - Mozes li ponoviti sta ti je problem ? U kranjem slucaju zali se supportu bilo EA ili PB.

Ja probao malo danas i igra mi izgleda smesno posle RO2. Izgleda da su malo sredili neke stvari, ali i dalje je igra krs nazalost

a za one koji imaju karkand, jel ima neki premium? naravno za manje pare nego ovaj full :)

a za one koji imaju karkand, jel ima neki premium? naravno za manje pare nego ovaj full :)

Trenutno ne.. svima isto, 50€. Ne znam da li ce EA izbaciti neki upgrade za LE verzije i one koji imaju B2K generalno.

Koliko sam za sad primetio(5-6 partija) poboljsan je oklop za tenkove/vs avion & heli.Sa AEK-971 mogu ladno da nanizem 3-4 protivnika sa jednim okvirom(ne mogu da se setim kako je ranije bilo,posto sam zadnja dva meseca igrao BC2 gde ti za ubistvo treba kofa metaka).AA brze ubija insekte,ali zato zato pesadija pre pogine od promaje promasenih metaka nego od direktnih pogodaka.Ali ne mogu da shvatim da i dalje ne mogu/zele da naprave normalan algoritam za spawn.Od 10 spawn-ova na napadnutu zastavu,barem 4 zavrse u krilu protivnika ili ispred cevke protivnickog tenka.

[youtube]VowSdKEVrnI[/YOUTUBE]

Ova nova puca AUG dobija se sa Close Quarters pathcom?

Pa postalo je pay to win ne samo sto platis za igru 50e nego jos moras posle da placas za DLC da bi dobio nove puske ovo je strasno kao da je ovo battlefield play 4 free pa ako ne zelis da budes u zaostatku u igri mislim samo na puske moras da kupis dlc. Ako hoce dlc daj im nove mape a ne prednost na ostalim igracima koji nece ili nemaju da kupe taj DLC. STRASNO!!!

a ako pogledas za te premium pare se opet dobija mnogo iako i mnogo kosta, 16 novih mapa, koliko novog oruzja i vozila ? na duze staze deluje ok (mada naravno bolje da su izdali sve odjednom, ai to nije in vec poodavno)

nove puske ne znaci odmah da ne mozes da se igras ko nemas dlc, e sad to sto ce neke biti OP jebg to je uvek slucaj u nekom multi fps-u kao i u svakoj multiplayer igri, tvikovanje i patchevanje je neizbezno

Ma naravno ali ono sto hocu da kazem svi su platili istu igru i svi na field-u ili kako vec da kazem u igri trebaju da imaju iste uslove ako zelis DLC sa novim mapama samo mapama ok ali ti ovako dajes prednost igracu koji zeli ili ima da da jos novca znaci dajes mu bolje uslove kao da ja nisam platio tu igru nego da sam je uzeo besplatno ja kao da nisam podrzao dev-ove placanjem 50-60e za tu igru nego jos sad treba da budem igrac 2 klase znaci ako se ceka na red za ulazak ne neki server onaj sa premiumom ulazi pre svih ako se pucamo onaj sa premiumom ima bolje naoruzanje ako je lvl. onaj sa premiumom ima double xp vikende dobija solider upgrade dobija one klipove sa taktikama itd... znaci ja koji sam platio igru kad je izasla i uzeo Limited Edition sam pokraden. DLC je dlc dobijas nove mape i nista vise nista sto te stavlja u prednost nad drugim igracima cak ni u COD ne dobijaju nova oruzija sa DLC nego imaju svi iste uslove u igri.

Poslednja izmena:
Jel neko kupio Premium preko Origina ili Battleloga, a da je iz Srbije?
Pokušavam Visa Electron debitnom karticom, nema šanse...

Vrh Dno