Šta je novo?

Battlefield 3

Dvije zanimljive stvari:

20 new weapons
10+ new vehicles

Prva znaci da svaki DLC nece donositi oružja.. tacnije B2K i ovaj drugi donose. Narenda 3 ne.

I druga, samo ce premi igraci imati neka nova vozila ?? Da se ljudi ne zalete. Tih desetak vozila su vozila sa DLC-ova sto znaci da ce ih svako imati a ne premi igraci.

Poslednja izmena:
Pa ako se dobijaju nova oruzja i vozila, nije mnogo ni da kosta 100 evrica

Da svaki dlc ce donositi oruzija.
30+ assignments
Asigmenti su ti oruzija. Kao i u B2K, moraces da se potrudis da bi dobio oruzija.
A vozila ce imati samo oni koji kupe tu expanziju gde se vozila nalaze.

Ma kupim *****. Ne dam im nista. Unsistili su igru koja je zaista obecavala. Ako ikada isprave sve retardacije, rado cu ce ulogovati i igrati do tada - adio.

Nije mnogo 50$ za 4 ekspanzije (ko ima B2K), jer ce pojedinacno sigurno biti skuplje. Za oruzje i sminku me bas briga ionako im je balans trenutno takav da 90% posto ljudi igra sa M16A3.
Ako ubace mjuzu ko u vijetnamu dajem jos 10$ :d

Poslednja izmena:
Eh ako onda zaista navaljaju oružja u svaku ekspanziju, huh.. nadma se balansu.

A jel? Pa malo je pogresna analogija jer what you see is what you get, dakle, ono sto vidis tako je i u igri a ne neko sakrivanje izgleda. Bolja analogija, ako si mislio na balans igre i patch modifikacije, je ona u kojoj te ta devojka izvoza sa misljenjima koja menja kako joj padne na pamet. Ali svejedno overal look and feel je i dalje tu, a za neke stavove i moze da se progleda kroz prste. :D

U svakom slucaju Armored Kill definitvno uzimam, koliko vidim jos vece mape i jos veci haos. Jos kada bi omogucili servere za 128 igraca bilo bi a.w.e.s.o.m-o.

Ja sam razumeo tvoj post i uporedio sam tvoju analogiju sa lozenjem "mladunaca" na izgled. Hteo sam da kazem da ako gledas izgled devojke koja sa wonderbra skriva svoj vizuelni nedostatak (jer to je vizuelni, ne mentalni :D), u slucaju bf-a to ne funkcionise jer on nista ne skriva vec tako i izgleda. A kao onu drugu analogiju sta to "ne valja" sa bf3 sam rekao o toj vizuelno-atraktivnoj zenki koja ima tih problema da stalno menja misljenje u odnosu sa tim "mladuncem", tj. igra stalno menja svoj balans, finese, ali generalni izgleda i ona osnovna raw dopadljivost je i dalje tu. A za neke "finese" i krpljenje do sledeceg patcha ili ti misljenja i moze da se progura i gustira. :D

Cekaj,ali ti zbog izgleda kreces dalje(kupujes,muvas,obecavas kule i gradove),...I dobijes,sta vec dobijes(ne ono sto si ocekivao-barem ja).To ti je kao trejleri za nove filmove,uglavnom sve zanimljivo sto mozes da vidis je u trejleru.Sad si ti glup sto si platio DVD ili isao u bioskop i shvatio da je film glup do 00(a bas je bio zanimljiv na trejleru).

Poslednja izmena:
Problem je sto ti nisi razumeo sta sam ti ja gore napisao kao odgovor na tvoj originalni post...

Lol čoveče, Battlefield serijal ide u PREMIUM. Ma lol!

Kako da na originu promenim cene u USD$ da bi me jeftinije izaslo :D

Nije valjda da Ru verzija ne moze uci.. crn ekran ??

Novi za browser ? Jesam. Crni ekran je bio i nakon zadnjeg patcha pa smo morali ubacivati nove fajlove u Update folder.

Jos uvek igrete BF3? :p

Sto ne bi ? ;)

DLC za non premium tek 26og, a za premium 12og.
Sto se PS3 tice, premium izasao, za non premium 19og :p

Meni ne radi server filter u Chrome. U IE radi. Šta napraviše od Battleloga. Ajde da vidimo šta su uradili sa igrom.

Ja sam batalio jer me jos uvek keca PB. :(

Pa jesi reinstal sistem ?

^^Pa zar mi bese nisi obecao pice sto sam ti resio problem afterburner overlay detekcije? :D

Vrh Dno