Šta je novo?

Battlefield 3

pa ti si lud, zasto jednostavno nisi usao na link :D
1. Back to karkand
2. Close Quarters
3. Armored Kill
4. End Game
5. ????
Jel se zna kad ce pre order za close quarters?

Poslednja izmena:
Da li je možda narodna verzija proradila na XP-u?

Ne i verovatno nece nikada jer je igra dx10/dx11 only...

U planu su i mnogi drugi ladderi, bitno je da se sto vise domacih igraca prikljuci i ostavi svoj predlog koji bi ladder zeleli da igraju, samo tako ce liga napredovati.

A ko ga ima.. :)
Bf3 nisam upalio nedeljama :(

MarcusS - Da, za svaki kljuc napravi profil, instaliras na komp u pucaj.

fLow - Slajder ti neprecizan.. onaj koji sluzi za stimanje brzine misa ili ?

Imas ove ddodatne aplikacije za stimanje opcija u BF3, pa za slajder misa imas brojeve dok povlacis, ako mislis na tu preciznost:

07b74eb437aef116751e485554c674a5.jpg

E pa da, na to sam mislio, probacu, ali meni je ionako na najmanjem mogucem skoro sensu u igri... al kad mi sedne burazer, on poveca sens, i onda ne mogu namestim lepo... mislio sam da ce umeti da urade ono sto je u CS uradjeno pre deset godina. Da namestis jbni sens na 0.06 ako bas zelis :)

Da, proguglas i zakupis ga gde ti je najpovoljnije...

Da, desava se da je problem u overlayu osd-a. Recimo meni je cod imao problem sa afterburnerom i treba u njemu da se setuje opcija za stealth mode u msi on screen serveru, tako da ako ti je on ukljucen stikliraj ovu opciju.

Imas pivo drug. :D
Nema kikovanja posle 5-6 partija za redom.

Neko se zalio na lag misa samo nisam siguran da li na ovom forumu. Uglavnom meni je pomoglo to da iskljucim da je Origin aktivan tokom igre. Treba ici u settings origina/in game i tu iskljuciti aktivnost Origina tokom igranja.

Manevrisanje tastaturom i misem nije problem i moze fino da se leti, ali za orijentaciju u prostoru i predvidjanje protivnikove putanje je vec potreban skill.

ne kazem da ga ja imam samo konstatujem :d

Poslednja izmena:
Ne mogu da se ulogujem na origin. Jel samo do mene ili i ostali imaju zayebanciju?

Ne mogu da se ulogujem na origin. Jel samo do mene ili i ostali imaju zayebanciju?

Mene je malo zezao (iz drugog puta sam se ulogovao) ali evo sada radi.

Jedino što ima ovo obaveštenje "Battlelog will be closed for maintenance May 22 at 08:00 UTC. Expected downtime up to 1 hour."

Poslednja izmena:
Igra je uništena posle patcheva. Ne može da lockuje sa jeb.... Stingerom 30 sekundi i onda naravno onaj ometa sa onim ******m i to je to. Mnogo loše odradjeno.

Ako moze neka preporuka.

Problem je lag misa. Pojavilo se kada sam se zezao sa driverima radi flash playera. Od tada sam samo jednom uspio ponistiti lag ubacivajuci neki cfg ali se lag danas opet vratio. Neki dan sam mislim i 3-4 puta u 24 sata podigao sistem (znaci ova zezancija traje nekoliko dana), mjenjao drivere, download-ovao igru ponovo i sta sve ne ..ali je lag i dalje prisutan.

Pokusavao sam i sa dodatnim aplikacijama za smanjenje grafickih detalja ali nista ne uspjeva. Lag nije ogroman, moze se igrati ali je je odvratno. Kada sam neki dan nulirao lag, uvidio sam da je ogromna razlika sa i bez njega.

Nemam ideje zasita sta bi moglo da bude pa bih zamolio ako iko ima ideju sta da pokusam, neka javi.

Nazad
Vrh Dno