Šta je novo?

Battlefield 3

Ja imam problem posle poslednjeg patch-a da mi fale teksture objekata na nekim mapama. Ne vidi se recimo da je tu zid. Izleti mi igrač kao da je ispao iz portala.

Primjetio sma nesto slicno. Recimo igraci koji su malo dalje, stoje normalno al ikada priblizim optikom ispred njih je zid ili nesto slicno. Ovo nisam primjecivao prije updatea.

Kada sam mislio da AA ne mogu vise da useru, eto opet se iznenadih da je degradiranje i dalje u procesu, sada ni tenku ne moze nista i ne oduzima mu apsolutno ni jedan jedini procenat healtha. :S: Ja ne znam koga i koje to strucnjake ovi retardi sto balansiraju igru slusaju, treba njima stvarno da se dotera jedna Tunguska na poligon a onda neko od tih strucnjaka neka stane iza nekog drveta ili bureta pa da stvarno oseti kako ga miluje onaj kalibar i broj metaka u minuti...

Previše je komplikovan engine da bi se sve fino izbalansiralo... Ćuti i igraj.

Ah, brzi komentar iz strucnog staba crvenih...

a vidim sada je i endzin krvno povezan sa balansom igre, keep on trollin`...

Imam ponudu za 12 battlefield 3 key-eva za origin za igraonicu.

Pošto nisam koristio tu platformu, da li mogu da budem miran ako imam cd-keyeve, i da li igra skinuta preko tog čuda ima bilo koju falinku u odnosu na onu kupljenu u "kutiji" za standardnih 50ak eura?...

Igru skidas preko Origina i 90% igraca je kupilo samo kljuc. Nema razlike sa box verziom.

Znaj da se kljuc veže za jedan Origin profil te ga poslije neces moci prodati ili prebaciti na neciji drugi profil.

Igru skidas preko Origina i 90% igraca je kupilo samo kljuc. Nema razlike sa box verziom.

Znaj da se kljuc veže za jedan Origin profil te ga poslije neces moci prodati ili prebaciti na neciji drugi profil.

Hvala na odgovoru.

Pa ništa, otvoriću origin profil za svaku mašinu i samo trpam igre (ako bude sreće para i zdravlja :) ), i to je to, jel?

Jel zna neko da li moze da se podesi sensitivity za misa u konzoli, kao u kaunteru? Posto su ono bas *****no uradili, treba misem da nadjes, i uopste nije precizno...

MarcusS - Da, za svaki kljuc napravi profil, instaliras na komp u pucaj.

fLow - Slajder ti neprecizan.. onaj koji sluzi za stimanje brzine misa ili ?

Imas ove ddodatne aplikacije za stimanje opcija u BF3, pa za slajder misa imas brojeve dok povlacis, ako mislis na tu preciznost:

07b74eb437aef116751e485554c674a5.jpg

Da li postoji rjesenje za win7 i BF3 kod teme, konkretnije, ne moze BF3 sa aero temom. Dizao sam par puta sistem, drugi driveri, drugi HDD i svaki put mi sam windows prebaci na classic ali u toku igre pa uzrokuje izlaskom na desktop da potvim promjenu ili trazi da ja prebacim. Da li ima nacin da sam prebaci kada startam igru ...ili da se nastima u windowsu ili sa dodatnom aplikacijom ? Prilicno mi ruzno da radim u windowssima sa classic temom a zamorno svaki put mjenjati kada palim igru ili kada je gasim.

Znaci kada startam, da sam prebaci na classic. Kada izadjem da sam vrati na defaultnu aero temu.

Neke igre bas to same radi. Prebace na classic kada ih pokrenem i vrate na defaultnu kada ih ugasim.

Poslednja izmena:
Desni klik na bf3 ikonicu, properties, compatibility, disable visual themes.

Taj sistem zadrzava aero ? Nije se promjenilo, hvala, samo kao da imam padove FPS-a.. mozda zbog slabije graficke. Odnosno, aero trosi grafički ram.

RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [119005]

Jel imao neko ovaj problem, to je razlog zbog koga me PB kikuje.
Trazio na netu ali samo blebecu bezveze i nagadjaju sta moze da bude...

Ja do sada nijedan jedini problem sa pb... Nemam ideju mirza, da nije av ili fw?

RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [119005]

Jel imao neko ovaj problem, to je razlog zbog koga me PB kikuje.
Trazio na netu ali samo blebecu bezveze i nagadjaju sta moze da bude...

Recimo...

Meni je u COD WAW, to izbacivao zbog FRAPS-a, a sad mi to radi zbog Steam Overlay-a.
Generalno problem je u neusaglasenosti raznih programa koji daju OSD (framerate, temp, chat,. itd) i samog punkbustera od update-a do update-a.

Opet, mozda imas neki program koji ti aktivno tweeakuje pojedinosti u windowsu?

Da, desava se da je problem u overlayu osd-a. Recimo meni je cod imao problem sa afterburnerom i treba u njemu da se setuje opcija za stealth mode u msi on screen serveru, tako da ako ti je on ukljucen stikliraj ovu opciju.

Probacu danas kad djodjem kuci pa javljam dal sam uspeo nesto.

Hvala na odgovorima.

pise lepo da je 5ta posle end game-a. "after their previously announced End Game DLC."

Vrh Dno