Šta je novo?

Battlefield 3

To dvoriste me malo podseca na ono dvoriste iz Warlord SF mape, zadnja zastava (dzamija) samo sto se ovde igra 4 vs 4 ili 8 vs 8 nisam siguran.

meni bas deluje kao upakovano smece.

mogu ljudi da troluju kol'ko god hoće, kome se sviđa neka ne kupuje i stvar rešena. Ja ću bogami da pazarim ovo, samo da više COD nestane sa fps scene i to bez obzira što uopšte ne igram COD.

A ovde qq lele, kad se napakuje ranac sa klejmorima i usas fragom, ima da se razvaljujem satima/danima u pravoj muškoj borbi bez i jedne nepotrebne sekunde trčanja po mapi da bi se stiglo u borbu već - instant spawn u AKCIJU!!!

HOOAAAH!

6 vs 6 ako se ne varam. Jedino je to ok sto nece biti guzve i sto ce biti ipak igrivu. Mada sa druge strane ..zvuci kao pustinja.

Ne bi bilo lose da je free DLC pa malo opaliti za promjenu kao sto nekada upalim bas radi promjene Blacklight Retribution koja je prilicno lijepa a uz to i free igra sa postenim bodovanjem sa kojim odrzavas oružje.

Kako god, DLC nije battlefield kao ni 2-3 defaultne BF3 mape.

mogu ljudi da troluju kol'ko god hoće, kome se sviđa neka ne kupuje i stvar rešena. Ja ću bogami da pazarim ovo, samo da više COD nestane sa fps scene i to bez obzira što uopšte ne igram COD.

A ovde qq lele, kad se napakuje ranac sa klejmorima i usas fragom, ima da se razvaljujem satima/danima u pravoj muškoj borbi bez i jedne nepotrebne sekunde trčanja po mapi da bi se stiglo u borbu već - instant spawn u AKCIJU!!!

HOOAAAH!

Stvar nije rijesena druze. ..uz DLC dolazi destak komada oružja. Ko ne bude imao DLC, biti ce koliko-toliko oslabljen.

preskacem ovaj DLC, cekam nesto bolje (vece) i po mogucstvu sa helihopterima :)

Sta mene briga za Activision. Trebam dati 15€ za set pušaka ?? Pa 18€ je cijela igra.

I da.. DICE je tim develepera koji rade po narudjb. Sa marketingom veze nemaju a kamoli sa planom EA-a. Tako da se DICE ni protiv koga ne bori niti DICE prima novac od prodaje igara i DLC-ova. Primi svotu novca za koju su se pogodili sa EA-om za izradu i odzavanje igre a tako i za DLC-ove.

Poslednja izmena:
Opet nisu sklonili minimapu, pa jel slusaju oni community, ko to jos koristi :mad:

90% igraca gleda 30% vremena u mapu.

Jel se i minimapa muti kad te pro igraci promasuju ili je ona bistra?

Da li se neko susretao sa lagom misa i konkretno losijim performansama ali ne i manjim FPS-om ? Uglavnom kao neko stucanje na trenutke.. na trentke zapne. Prije neki dan mi se podje desavati. Lag se pojavio a kada mašem mišem sve je nekako neprecizno, nemam osjecaja.

Vratio sam backup igre i bilo je sve ok jedan dan i danas opet podje zezati. Ponovo skidam igru od nule pa cu probati.

Ujedno koristim i FXAA mod pa moze biti da je i do njega te cu probati 2-3 dana igru bez njega, mada ga dugo vremena koristim i nije bilo problema.

pogledam na mapu ako ima nekog u okruzenju i krenem na njega
jel su dirali aek?

A ovaj novi dlc obavezno sa 64 igraca, sve ispod bi bilo veoma nemastovito.
Za nas sa malo vremena idealno, odigram jednu partiju i popijem i podelim olova za nedelju dana.

:d

Igra mi se upravo patchovala sa nekih 50mb. Ima li neki info o ovoj dopuni?

* Origin wrapper updated
* AlienFX support
* Bugfixes to Eyefinity detection

Ovo za Eyefinity pogadja najvise igrace u Srbiji sa prosekom plate 20000 RSD

I guess pleasing the 1% is more important.

Ako moze neko ove 2 prve tacke da mi pojasni o cemu se radi ?

Poslednja izmena:
AlienFX; mora da su umesto T-rexa ubacili par ljigavih po mapama da zaludni traze :)

U komentarima na patch se ljudi zale na M26/Dart bug, o cemu se tu radi?

Primetio sam par likova da ga koriste, pa uzeo da probam ali nista neobicno nisam primetio.

Poslednja izmena:
Vrh Dno