Šta je novo?

Battlefield 3

Vi ne vidite trolfejs koji se ovde odigrava...

Ja ne znam o kom trolfejsu se ovde prica, lepo covek pita kako igrati sa gaymorima, ovaj claymorima.@saint Moras biti strpljiv mladi padavane, pro igrac je spreman da ceka i 30 min za kill sa claymorom, ali taj osecaj kad dobijes kill priceless

Jel bio patch danas?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624989530477/

* Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds
* Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill)
* Tweaked tank armor strength
* MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it
* RCON admin.say command can send to individual players
* A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead
* RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead
* RCON player.onChat now reports the target player subset

Nadam se da ce unormaliti tenk,da se vratim igranju.Samo da ne use%$#u nesto opet

Poslednja izmena:
Vi ne vidite trolfejs koji se ovde odigrava...

Kakav trolfejs?

half-trollface.jpg

Meni nikada nece biti jasno na koju foru stave claymore na vozilo i onda dodju do protivnika i ono pukne i ubije ga a vozilu nista?

Ko jos koristi minimap?

Upravo to ko jos koristi mini mapu???? Mada ako hoces da privuces ljude na sebe da ih ne cekas po 10 min. uzmi usas sa frag roundsima(jos jedno skillersko orudje) i pucas bilo gde da mogu da vide gde si i onda ih tako kako bi se izrazio namamis na sebe.

E, ovo je strava, Bilo bi super kada bi mogo da se napravi neki BF3: How to thead pa da ljudi tu kace svoje filmice sa objasnjennjima kako, sta, gde. Kontam, ovo sa klejmurima je uber iznteresantno a strava nacin da se zaradi skor.

Ovo je super savet:
Naravno, staneš ispred njega i skačeš, kad te uoči utekneš iza klejmora i čekaš, naleće garantovano
Ali sta brate ako pocne da poliva po meni? :(

Hm, Interesantna ideja, tipa ono kao da gadjam rocket launcherom pod noge, i ubijam splash damage-om?
A kapiram da bi stvorilo i odlican suppression!

Polako pocinjes da kapiras. Moras da shvatis da cilj BF3 nije da pogadjas coveka vec da ga sto je vise moguce promasujes!!! Dakle cilj je da ubijas sa claymorima, da dobijas suppresion assiste i naravno da ubijas sa splash damage-om. Moras da ukapiras da ovo nije obican FPS gde onaj ko bolje puca obicno ubija coveka, kad to budes ukapirao i budes koristio svaki moguce exploit u igri polako postajes pro

Moras biti strpljiv mladi padavane, pro igrac je spreman da ceka i 30 min za kill sa claymorom, ali taj osecaj kad dobijes kill priceless

Kao i kad tenk sa dvoclanom posadom nagazi na mine na koje si i zaboravio

Ja uglavnom zalepim c4.. sto nisam vidjao gotovo nikada kada sam igrao BF3.. cak ni BC2 ako cemo iskreno.. Ispada da su ljudi gadljivi ili nemaju muda da se zalete i dignu sve u majchinu.. a da.. k/d .. glupo je da se na taj nacin rusi zar ne?

Polako pocinjes da kapiras. Moras da shvatis da cilj BF3 nije da pogadjas coveka vec da ga sto je vise moguce promasujes!!! Dakle cilj je da ubijas sa claymorima, da dobijas suppresion assiste i naravno da ubijas sa splash damage-om. Moras da ukapiras da ovo nije obican FPS gde onaj ko bolje puca obicno ubija coveka, kad to budes ukapirao i budes koristio svaki moguce exploit u igri polako postajes pro

Nisi svestan i dalje. :D

Pomisljam polako da me ti u stvari vuces za nos....

saint,koji ti je nick u Bf-u?

disable-ovao si dodavanje...

Ko hoce,neka me doda...

nick: anarki1302_SRB

Pomisljam polako da me ti u stvari vuces za nos....

A tako znaci. Ja pokusavam da ti pomogmen da postanes dobar igrac u najboljem fps-u danasnjice BS3, ovaj izvini BF3 a ti me ne shvatas ozbiljno. Nije ti suppresionfield, ovaj izvini battlefield sprdnja od igre da mozes tek tako da udjes i da budes dobar(RO2). Ali ti ne zelis da slusas, sad vidim kakav si covek i zasto te ljudi prozivaju trollu jedan. BTW pozdravio te Pero

Poslednja izmena:
Cufi, pa hoces ti na PC-u da igras zarad bolje grafike :p

Kako sam lolnuo na ovo najbolji fps danasnjice.

o/

Nazad
Vrh Dno