Goyakla
Čuven
- Učlanjen(a)
 - 07.03.2005

- Poena
 - 705

@cufi
Da li postoji neki nacin da privucem/navucem neprijatelja da upola ranije naleti?
Naravno, staneš ispred njega i skačeš, kad te uoči utekneš iza klejmora i čekaš, naleće garantovano
@cufi
Da li postoji neki nacin da privucem/navucem neprijatelja da upola ranije naleti?
Vi ne vidite trolfejs koji se ovde odigrava...
	Meni nikada nece biti jasno na koju foru stave claymore na vozilo i onda dodju do protivnika i ono pukne i ubije ga a vozilu nista?
Meni nikada nece biti jasno na koju foru stave claymore na vozilo i onda dodju do protivnika i ono pukne i ubije ga a vozilu nista?
pa ako drzis shift sigurno neces poginuti ako pre toga bude spotovan i ti ugledas na mini mapi dole u uglu.
Probao, ali ne mogu nikog da ubijem USAS-om + frag. Dobijem puno assista i suppresion poena, ali nikako kill.![]()
Ali sta brate ako pocne da poliva po meni?Naravno, staneš ispred njega i skačeš, kad te uoči utekneš iza klejmora i čekaš, naleće garantovano
Hm, Interesantna ideja, tipa ono kao da gadjam rocket launcherom pod noge, i ubijam splash damage-om?
A kapiram da bi stvorilo i odlican suppression!
Moras biti strpljiv mladi padavane, pro igrac je spreman da ceka i 30 min za kill sa claymorom, ali taj osecaj kad dobijes kill priceless
Polako pocinjes da kapiras. Moras da shvatis da cilj BF3 nije da pogadjas coveka vec da ga sto je vise moguce promasujes!!! Dakle cilj je da ubijas sa claymorima, da dobijas suppresion assiste i naravno da ubijas sa splash damage-om. Moras da ukapiras da ovo nije obican FPS gde onaj ko bolje puca obicno ubija coveka, kad to budes ukapirao i budes koristio svaki moguce exploit u igri polako postajes pro
Polako pocinjes da kapiras. Moras da shvatis da cilj BF3 nije da pogadjas coveka vec da ga sto je vise moguce promasujes!!! Dakle cilj je da ubijas sa claymorima, da dobijas suppresion assiste i naravno da ubijas sa splash damage-om. Moras da ukapiras da ovo nije obican FPS gde onaj ko bolje puca obicno ubija coveka, kad to budes ukapirao i budes koristio svaki moguce exploit u igri polako postajes pro
Pomisljam polako da me ti u stvari vuces za nos....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari