Šta je novo?

Battlefield 3

koliko puta mi se desilo kao na klipu sto je okacio gorgilije :D
sto vise nema da se levelujes u toku igre?? nego mi tek pise kad se zavrsi partija,pa sta sam sve dobio
desilo mi se isto kao ovom u filmu da lezim i pucam sa aekom na neprijatelja i neko dodje da mi baci municiju i zakloni mi nisan. ne vidim nista

prilikom instalacije, kad raspakuje sve fajlove, u instaleru mi napise ovo: Installing game prerequisites, please wait ...
External component has thrown an exception.
i tu sad stoji, i stoji.......?
u pitanju je win7 home premium 64bit, laptop acer 5750zg, ako nesto znaci.....

Poslednja izmena:
bf3mapchangemetro.gif

Jel neko uspeo da rokne nekoga sa onom stvarcicom MAV :D

Posle zadnjeg patcha to nije moguće.

prilikom instalacije, kad raspakuje sve fajlove, u instaleru mi napise ovo: Installing game prerequisites, please wait ...
External component has thrown an exception.
i tu sad stoji, i stoji.......?
u pitanju je win7 home premium 64bit, laptop acer 5750zg, ako nesto znaci.....

Manuelno instaliraj to sto treba da instalira... verovatno se misli na directx, punkbuster, vc...

uradio, i igra radi sad.... nego imam istu pojavu kao i na desktop racunaru..... radi, radi, pa kao da na sekundu zamrzne zvuk, tojest ponovi ga 3-4 puta, i onda nastavi da radi..... ima neko resenje za ovaj problem?

da li neko zna u cemu je problem. hocu da igram sa drugarom co-op preko partija i kad treba da se pojavi go to the game,ono se zezne nesto,a sad sam ja upalio sa nekim da igram(public) i uslo je u partiju.
da li mozda zeza party?

vazi vazi,ako ti tako kazes,to mora da radi

Poslednja izmena:
citam po netu, masa ima taj eho problem sa zvukom, i izgleda da je pretezno vezan za intel procesore..... i kao, ima 2 resenja.... pokrenuti igru u kompatibilnom modu za w98, sto je dosta usporava.... i drugi, da u afinity iskljucis drugo jezgro na cpu....., e sad, u w98 comp. modu mi je totalno ne igrivo... a ka d udjem u task manager, i probam da u set afinity za bf3.exe iskljucim jedno jezgro, kaze mi acess denied?????
kako da to podesim?

Uspeo sam uz pomoc MAV-a da roknem samo neprijateljsku opremu, stvori se onaj lock-on kao kad se gadjaju avioni i helikopteri :D

Radi li vama Origin i BAttlelog ?

MEne zeza ceo dan nece pa nece stalno mi pise wrong mail or pass .

Upravo sam uspeo da promenim pass i za sada Origin radi . Idemo dalje :p

Eh kada bi helis tako lako mogao da se unisti iz tenka :D

Pre nekoliko patcheva dok je guided missile na tenku radio je moglo, secam se da sam u jednoj partiji upao sa nekim likom u tenk koji je imao taj guided a ja sam mu navodio rakete sa onog treceg mesta i oborili smo brdo aviona i helija.

Eh kada bi helis tako lako mogao da se unisti iz tenka :D

Koliko vidim, sa tenkom kada gadjas helikopter dobijes oneshotkill.. jedino kada pogodis u rep mislim da ga onesposobis dok ostalo unisti iz prve. Mislim na defaultne granate.

Sta je bre sa ovaj punkbuster koj qur, vec mesec dana ne mogu da igram...

Sta je bre sa ovaj punkbuster koj qur, vec mesec dana ne mogu da igram...

odradi PB update (google) pa ces igrati kao sav 'normalan' svet :D

ovo je definitivno najjaca stvar koju sam video na forumu
bf3mapchangemetro.gif

Nazad
Vrh Dno