Šta je novo?

Battlefield 3

Ma naravno ali ono sto hocu da kazem svi su platili istu igru i svi na field-u ili kako vec da kazem u igri trebaju da imaju iste uslove ako zelis DLC sa novim mapama samo mapama ok ali ti ovako dajes prednost igracu koji zeli ili ima da da jos novca znaci dajes mu bolje uslove kao da ja nisam platio tu igru nego da sam je uzeo besplatno ja kao da nisam podrzao dev-ove placanjem 50-60e za tu igru nego jos sad treba da budem igrac 2 klase znaci ako se ceka na red za ulazak ne neki server onaj sa premiumom ulazi pre svih ako se pucamo onaj sa premiumom ima bolje naoruzanje ako je lvl. onaj sa premiumom ima double xp vikende dobija solider upgrade dobija one klipove sa taktikama itd... znaci ja koji sam platio igru kad je izasla i uzeo Limited Edition sam pokraden. DLC je dlc dobijas nove mape i nista vise nista sto te stavlja u prednost nad drugim igracima cak ni u COD ne dobijaju nova oruzija sa DLC nego imaju svi iste uslove u igri.

+1

U pravu je momak 300%

Cekaj sekund, nisam siguran da sam ukapirao sve u vezi tog Premium servisa.

Ako kupim Premium BF3, sta dobijam? Vanilla igru plus sve ekspanzije (DLC-ove) i one gluposti tipa kamo i noz? Ili... dobijam samo ove DLC-ove?

EDIT: Uzmimo u obzir da uopste nemam osnovnu igru.

Poslednja izmena:
Samo 5 DLC izdanja i ono sto ide uz njih + dvije sedmice prije dobijes DLC nego ostali, imat ces vikende sa duplim XP i jos koja sitnica. BF3 ne ide u tu cijenu. Ko voli zaigrati CQ a nema B2K, premium se isplati ..ako racunamo da ce zadnja dva DLC-a ispuniti neka BF ocekivanja.

Samo 5 DLC izdanja i ono sto ide uz njih + dvije sedmice prije dobijes DLC nego ostali, imat ces vikende sa duplim XP i jos koja sitnica. BF3 ne ide u tu cijenu. Ko voli zaigrati CQ a nema B2K, premium se isplati ..ako racunamo da ce zadnja dva DLC-a ispuniti neka BF ocekivanja.
Hvala za info, sad mi je jasnije.

Meni se nije isplatilo to sto sam preorderovao BF3 sa B2K, tako da ne vidim kako bi mi se tek ovo isplatilo. Subjektivno misljenje.

Ja kupio visa electron debitnom iz Srbije.

Koja banka? Jel si morao da stavljaš extra keš preko ovih 50 ćora? Jel si kupio preko Origina ili kroz battlelog?

U origin store nema srbija u listi zemalja, dok u battlelog shopu ima. Probao obe varijante, menjao zemlje, jebavao ale, neće ništa.

Ne dam pare :D
Svake godine sve gore igre prave a traze sve vise para, ako nije pay2win onda je DLC, platite preorder iako ne znate na sta ce igra da lici a mi cemo vam dati jedan DLC ali necemo da vam kazemo da ce biti jos 5 posle toga. Stalno pomeraju granicu tolerancije igraca i hoce jos a sve manje slusaju feedback zajednice, BF serijal je postao COD a mozda i gori. Kad Activision vidi kako je EA prosao sa premium plagijatom a igraci bez pitanja otvorili novcanike izmislice neku jos vecu glupost za placanje pa ce onda BF kopirati ponovo i tako u krug. Mi smo krivi sto im dajemo pare bez pitanja i i teramo ih da non stop pomeraju granice (kao sa nasim lekarima, godinama smo im davali mito i razmazili ih i sad se bunimo sto traze pare a mi smo ih navikli). Razumem ja foru : posteno sam zaradio, moje pare moja stvar i potrosicu ih kako ja 'ocu ali za koju godinu bice prodamo vam engine i texture pack za 100e pa sami pravite igru. Kamo lepe srece da failuju sa ovakvim pokusajima i da 90% igraca ostane na BF3+B2K ali od toga nazalost nema nista.

Klasicno cedjenje igraca, u BF4 je biti i pijaca pa ko hoce Udarnik nepromocive carape - 9 EUR, ali dzabe ti one kad te vide sa kilometra jer ne nosis camo uniformu Printeksa iz Prizrena - svega 19 EUR,
koja najbolje prijanja uz donji ves iz 7og Jula, Kursumlija, i naravno full plate body armor - powered by Mile Dragic inace si LMG meso itd. Dno dna...

ekonomija1_2.jpg

Poslednja izmena:
:d
To je lokalizovani DLC, Serbia HQ combat equipment

Evo da dodam jedan post sa drugog foruma, lik sa kojim smo igrali dugo BC2 na PS3, srz problema

"Citao sam neki intervju CEO Dice-a, gde covek otvoreno kaze, mi pokazujemo da mozemo da pariramo COD-u i tom stilu igranja, i ne samo da pariramo, nego da pruzimo jos bolji gejmplej. Oni to ne kriju, to je borba za igraca vise, borba za dolar vise. I imaju statisticko opravdanje za Close Quarters jer je Metro ubedljivo najpopularnija mapa u BF3. Moras da skapiras da je Dice nazalost postao EA-va masina za pravljenje para, nije to vise onaj mali svedski studio koji ce da pravi igre za ograniceno malo trziste starih battlefield, skilled igraca i njihove ortake. Ta ciljna grupa je prevazidjena, ne zanima ih vise, a nazalost konkurencija ostalih studija u ovom segmentu ne postoji. Dva studija su zauzela celo trziste i diktiraju pravila igre i trendove, tu se core-community ne pita puno."

Ne pita puno sem da - ignorise i da ne placa te nebuloze. Toliko bi trebalo da se pita. Ja rekoh iako sam 0.00000000001% od tog kolaca, dinar jedan vise necu dati za ovo smece.

Na zalost ne pitamo se mi... Ali postoji jedna stvar koja se moze promeniti a to je da ljudi koji se ne slazu sa ovakvom politikom ne kupuju to smece ali da zato podrze manje developere koji i dalje prave odlicne PC FPS igre. Ali, opet na zalost ni to se ne desava...

Ne pita puno sem da - ignorise i da ne placa te nebuloze. Toliko bi trebalo da se pita. Ja rekoh iako sam 0.00000000001% od tog kolaca, dinar jedan vise necu dati za ovo smece.

Ne pada mi na pamet da platim bilo sta za ovo smece. Pre-orderovao sam i BF3 i MW3... BF igrao metro sa ekipom jedno 50h, bar sam se izigrao sa MW3, oko 500h, pre poslednjeg updatea.
Sve u svemu, ne znam koga mi se vise gadi ovog momenta. Palim Age of Empires 3 :D

Koja banka? Jel si morao da stavljaš extra keš preko ovih 50 ćora? Jel si kupio preko Origina ili kroz battlelog?

U origin store nema srbija u listi zemalja, dok u battlelog shopu ima. Probao obe varijante, menjao zemlje, jebavao ale, neće ništa.

Kupio sam danas dva komada. Jedan preko Paypala, drugi preko unicredit visa electron debitne kartice. Sve radi, bem li ga.

Stavi u originu Hrvatska :D
A grad ulicu i postanski broj stavi odakle si :D

Ne dam pare :D
Svake godine sve gore igre prave a traze sve vise para, ako nije pay2win onda je DLC, platite preorder iako ne znate na sta ce igra da lici a mi cemo vam dati jedan DLC ali necemo da vam kazemo da ce biti jos 5 posle toga. Stalno pomeraju granicu tolerancije igraca i hoce jos a sve manje slusaju feedback zajednice, BF serijal je postao COD a mozda i gori. Kad Activision vidi kako je EA prosao sa premium plagijatom a igraci bez pitanja otvorili novcanike izmislice neku jos vecu glupost za placanje pa ce onda BF kopirati ponovo i tako u krug. Mi smo krivi sto im dajemo pare bez pitanja i i teramo ih da non stop pomeraju granice (kao sa nasim lekarima, godinama smo im davali mito i razmazili ih i sad se bunimo sto traze pare a mi smo ih navikli). Razumem ja foru : posteno sam zaradio, moje pare moja stvar i potrosicu ih kako ja 'ocu ali za koju godinu bice prodamo vam engine i texture pack za 100e pa sami pravite igru. Kamo lepe srece da failuju sa ovakvim pokusajima i da 90% igraca ostane na BF3+B2K ali od toga nazalost nema nista.

Activision je već ranije izmislio veću glupost, "Call of Duty: Elite", gde se za premium status plaća mesečna/godišnja pretplata. :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Elite

Što se tiče DLC map packova tu ne vidim nikakav problem, a na vidim problem ni sa novim oružjem, osim u slučaju da daju igračima neku prednost, tj. ako nisu dobro izbalansirana.

Što se tiče preordera, niko nikoga nije terao da ga uzme preorder zbog DLC-a, uvek je postojala opcija da se igra uzme kasnije, a taj DLC doplati...

Poslednja izmena:
Juce sam pokupio AUG od sveze preklanog premium seronje, i mogu reci da puska sabija xD Sa jednim sarzerom, naredjah 3 rusa i ostalo jos metkica :) Recoil minimalan.

Ma naravno ali ono sto hocu da kazem svi su platili istu igru i svi na field-u ili kako vec da kazem u igri trebaju da imaju iste uslove ako zelis DLC sa novim mapama samo mapama ok ali ti ovako dajes prednost igracu koji zeli ili ima da da jos novca znaci dajes mu bolje uslove kao da ja nisam platio tu igru nego da sam je uzeo besplatno ja kao da nisam podrzao dev-ove placanjem 50-60e za tu igru nego jos sad treba da budem igrac 2 klase znaci ako se ceka na red za ulazak ne neki server onaj sa premiumom ulazi pre svih ako se pucamo onaj sa premiumom ima bolje naoruzanje ako je lvl. onaj sa premiumom ima double xp vikende dobija solider upgrade dobija one klipove sa taktikama itd... znaci ja koji sam platio igru kad je izasla i uzeo Limited Edition sam pokraden. DLC je dlc dobijas nove mape i nista vise nista sto te stavlja u prednost nad drugim igracima cak ni u COD ne dobijaju nova oruzija sa DLC nego imaju svi iste uslove u igri.

pa majku mu pre su to smatrali manom, tj kada izadje dodatak/sada dlc nisi mogao da igras sa igracima koji ga imaju a ti ga nemas... i veruj to je zaista bilo mnoooogo vece smaranje... ovako ces imati servera gde ce se vrteti samo odredjene mape/pravila itd a ako hoces mozes i da piknes sa ovima koji imaju premium ili sta vec

sad ispade i njesra sto sa dlc-em dobijas nesto vise od mape ?!?!? omg a kakali su svi kako sa dlc-em dobijas tako malo ?!?!?

i u pravu su na kraju developeri/izdavaci, sto vise opcija das igracima oni vise kukaju i smaraju i posle cudo sto dobijamo sve jednootavnije i jednostavnije igre

Poslednja izmena:
Lol pa premium ima prednost samo u tome sto ulazi pre non premiuma, te takozvane taktike video sto dobijes ne vrede nsita, ionako ces ih na youtubu imati odma po izlazku, double xp ti ne znaci nsita ako igras igru da bi uzivao u njoj, a ako si lik koji igra da bi imo vise xp onda nisi ni treba da uzimas igru :D. Oruzija ima svako ko kupi dlc. Znaci pre nego sto je igra izasla najvljeno je mnogo dlc-ova sa oruzijem i mapama, o tome si trebo da razmisljas pre nego sto si uzeo igru.

Poslednja izmena:
Samo jednom moze da se iskoristi to(stats reset).
Druga stvar sto bi radio to neko? Sta se kompleksirate sa tim, ne igrate u pare, gledate skill gledate SPM pa vi niste normalni, ovo je igra a ne turnir.

Vidi, ko god naleti na cevku, legitimna je meta :d

pa majku mu pre su to smatrali manom, tj kada izadje dodatak/sada dlc nisi mogao da igras sa igracima koji ga imaju a ti ga nemas... i veruj to je zaista bilo mnoooogo vece smaranje... ovako ces imati servera gde ce se vrteti samo odredjene mape/pravila itd a ako hoces mozes i da piknes sa ovima koji imaju premium ili sta vec

sad ispade i njesra sto sa dlc-em dobijas nesto vise od mape ?!?!? omg a kakali su svi kako sa dlc-em dobijas tako malo ?!?!?

i u pravu su na kraju developeri/izdavaci, sto vise opcija das igracima oni vise kukaju i smaraju i posle cudo sto dobijamo sve jednootavnije i jednostavnije igre
Ne nego su devovi i izdavaci shavtili kakvi su budale danasnji igraci i da su spemni da daju po 100e i vise eura za jednu igru i onda muzu sto vise mogu ne bi me cudilo da u naredne 2-3 godine pocnu mesecno da naplacuju za sve MP igre i treba zbog budala koje su spremne da placaju. Nisam reko da ne moze da igra onaj ko ima dlc sa onima koji nemaju citaj sta pisem reko sam da bi trebali da limitiraju nova oruzija samo na DLC mape ili da mogu svi da ih odkljucaju neka bude teze za one koji nece dlc to znaci da ja ako zelim da igram sa AUG moram da kupi CQ i ako mi se ne svidjaju mape u tom dlc i necu ga igrati kazi mi da li je to normlano a double xp vikendima i soldier upgradovima da ne pocinjem.

Poslednja izmena:
+1

Posto izgleda da dosta igraca guta sve cime im EA/Activision/Blizzard muzu pare,vidim da ce BF4 vanila biti single player+kubura i tandzara,MP ce se naplacivati mesecno.Naravno,DLC sa mapama ce morati da se kupe da bi uopste morao da igras MP.Oruzja ce se kupovati na AH(ko ima vise $,dobija ubojitiju pucu).I za manje iskusne igrace neki polu-legalni hack,da i oni koji ne znaju bas dobro da igraju(a imaju $$$ za bacanje) mogu da pariraju drugima.

Ne nego su devovi i izdavaci shavtili kakvi su budale danasnji igraci i da su spemni da daju po 100e i vise eura za jednu igru i onda muzu sto vise mogu ne bi me cudilo da u naredne 2-3 godine pocnu mesecno da naplacuju za sve MP igre i treba zbog budala koje su spremne da placaju. Nisam reko da ne moze da igra onaj ko ima dlc sa onima koji nemaju citaj sta pisem reko sam da bi trebali da limitiraju nova oruzija samo na DLC mape ili da mogu svi da ih odkljucaju neka bude teze za one koji nece dlc to znaci da ja ako zelim da igram sa AUG moram da kupi CQ i ako mi se ne svidjaju mape u tom dlc i necu ga igrati kazi mi da li je to normlano a double xp vikendima i soldier upgradovima da ne pocinjem.

Sve je to ok, ali BF je od samog starta serijala imao DLC pakove/ekspanzije, a sad se od toga pravi ko zna šta...

BF 1492 je imao The Road to Rome i Secret Weapons of WWII, BF2 je imao Special Forces, Armored Fury, Euro Force, BF 2142 je imao Northern Strike i tako dalje... A sad se zbog jedne puške pravi problem :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno