Šta je novo?

Battlefield 3

Mislim da se sad malo pretjeruje.

Kada je pusten B2K, prvi sam bojkotovao za FAMAS. Tada sam igrao RUSH mod pa ujedno cesto dodje metro koji je super u RUSH modu. Tu je FAMAS, onaj stari, bio , kako sam ga ja zvao, legalni hak.

No, ne sjecma se da se neko bunio sto je dolazio set oružja uz B2K ali se bunite sto dolazi uz CQ mod.

Ja kako reagujem na B2K, reagujem i sada.. nije fer da neko kupi mape koje ne zelim da igram a da radi toga puca na mene na "mojoj" mapi sa puskom koju nemam. Mape treba placati ali neka set oružja bude free 4 all.

Premium je popust, kako neki kazu, i tu prestaje svaka diskusija. Ako hoces, kupi.. ako neces, nemoj.

Ako neko resetuje statistiku, stavi neki uber nož ili promjeni dog tag, nece uticati na tvoj gameplay.

Protest protiv oružja je opravdan ali opet ponavljam, ove diskusije nije bilo oko B2K.

PREMIUM paket je dobra ponuda za osobe koje nemaju B2K i ako DICE opravda ocekivanja sa zadnja dva DLC-a. Slazem se da je kupovina mačka u vreci ali kakve to opet veze ima sa tobom ako neces da kupis premium.

Mislim, sama pomisao na premium mi je bila ogavna. Sada kada se zna da se placa jednokratno za 5 DLC-ova u paketiu i sa jos kojom sitnicom, PREMIUM nije pay to win.

Da samo napoemenem da je u B2K dosla L85A2, za mene najkompletnija puska u igri sa kojom imam 5876 Kills (ove CQ jos nisam probao) a nije bilo ovakvih diskusija.

Zanci, sve sto na tebe moze uticati jeste deset novih oružja a od pocetka se moglo predpostaviti da ce tako biti sa nadogradnjama (DLC + 10 novih pusaka ili.. pustili su mislim za 6-7€ onaj set pusaka koji je poslije bio free pa i tada nije bilo ovakve diskusije).. znaci, vise je pusaka bilo na pocetku igre sa sistemom "plati pa ces je imati" nego sto je trenutni slucaj sa CQ.

Ohladite malo od premiuma. Ono sto dolazi extra uz premium nije lose vec malo "nadogradi igru". Apsolutno ne mislim da je i jedna osoba u igri kupila PREMIUM radi crnih dog tagova ili novog noža. Znaci, to su samo mali dodatci uz PREMIUM. Takodjer ne mislim da je iko dao keš za PREMIUM da ima vikende sa duplim XP poenima ili zbog neke uniforme.

Sa PREMIUMOM ili bez njega, ista stvar bi bila.

Treba bojkotovati set oružja ili "nemogucnost" kupovine PREMIUMA jer si kupio LE /B2K.. jednostvano ti se ne isplati i mozda traziti popust. "Pljuvati2 na premium radi nekih stvari koje nemaju veze sa gameplayom nema svrhe.

Ja nemam komentare na funkcije tipa dupli XP poeni ili reset statistike, zao m ije sto se to desilo ali.. sta se moze, i nastavim igrati jer ne utice na mene.

Poslednja izmena:
Kako nemaju veze sa gameplay-em?Mogu da izbace(a i verujem da ce da urade,jer su veoma alavi na $) u svakom DLC-u po jedno oruzje koje je najjace u klasi da bi naterali ljude da kupe Premium.Vec gomila igraca koji su kupili Premium koristi AUG A3 koji skoro da nema recoil.

Kakve veze ima premium sa puskama ? U premium idu DLC-ovi a uz DLC idu puske. Zali se na DLC sadrzaj a ne na PREMIUM.. a to se nije radilo kada se kupovao BF3 LE dok drugi nisu imali novca pa kupili ovu jeftinu dok su ih ovi LE mlatili sa FAMAS-om i L85A2.

Druga stvar, puske dolaze samo uz B2K i CQ. Znaci da ti je isplatnije kupiti ta dva DLC-a nego premium. Ako se puske kritikuju, a fino sam to spominjao gore u postu, kucate na pogresna vrata. Da se citiram:

Sa PREMIUMOM ili bez njega, ista stvar bi bila.

Poslednja izmena:
Slažem se sa svime što je drug Glenn napisao :)

:wall:.@Glenn,postavljas pitanje i sam odgovaras na isto.Pricamo istu stvar,samo je ti vrtis k'o moj cale kad popije 3 rakije.Posto niste obratili paznju na vesti,uz svaki DLC se dobijaju nova oruzja.Takodje,koliko znam,uz kupljeni BC2 Vietnam nisi mogao da koristis oruzje iz istog u vanila BC2.Ja stvarno ne mogu da skapiram o cemu vas dvojica pricate(vezano za moj post).Nije kriv Premium,krivi su DLC-ovi,...Pa ko ih je napravio?!?

Nigdje tebe ne citiram tako da se ne obracam tebi ili samo tebi, vec ova prica oko PREMIUMA ne staje pa mi malo zasmetalo. Tacnije, ne prozivaju se stvari kako bi trebale.

Uz svaki DLC ne idu oružja. Mogao si cuti od develepera na prezentaciji ARMORED KILL da nece biti novih oružja za DLC #3 dok sa druge strane fino pise u premium paketu da ide 20 komada oružja sto je moguce zakljuciti da je to 10 iz CQ i 10 ovih iz B2K. Da je moguce da uvale jos nesto u ostala dva, moguce je ali se ja fokusiram na premium kao na premium a posebno oružja koja se dobiju uz DLC.. jer vidim da se premium igraci prozivaju kao kakvi čiteri a recimo moje tri kolege iz klana su uzele premium a imaju nasa razmisljanja. Opet ponavljam, premium je jeftin ako hoces sve iz BF3 i ako nemas B2K.

To za vietnam ne znmam reci ali je vjerovatno razlog to sto se radi o razlicitim godišnjim desavanjima. Nema smisla koristiti Vietnam oružja uz moderna. I obrnuto.

Ko je napravio DLC-ove.. pa DLC kao DLC mapa nije problem. Ali je sadrzaj diskutabilan. Znaci protest treba biti u pravcu "hocemo free oružja" ili "limitirajte oružja za specificni DLC (sto je meni bezveze jer prakticno ne bi imala koristi).. dok bih ja kako sam i rekao, free 4 all. Najfer. Sad'.. da se pricalo o tome cim je igra izasla pa ono, osoba sa BF3 LE verzijom ima FAMAS, ja nemam.. ja nemam toliko para znaci da je igra pay 2 win itd, mozda bi se mogao naci sporazum.

Ovako, kada je igra konacno finalizirana, tesko je stvari preokrenuti a opet i sada ne vidim neke diskusije na tu temu.. da su oružja mocnija nego defaultna itd.. sto bi onda znacilo, nova oružja su na nivou defaultih, sve je ok i onda.. cemu hajp oko PREMIUMA ako se u konačnici ustanovilo da je to samo popust ako se uzimaju sve ekspanzije ?

Da ne bude zabine, nista licno nikome i to je opet na vecini foruma ..to da je PREMIUM smece itd sto sam i ja mislio, a na kraju kada se sumira, ispade lijep popust od ozloglasenog EA. Mislim, ne moram ja reci, saberi koliko sta kosta.

Poslednja izmena:
@Glenn
Nista ja tebe ne razumem, jel tebi ok da neko kroz kupovinu DLC-a dobije i nova oruzja i tako stekne prednost u odnosu na one koji ne kupe ili nije?
Jedino vidim iz tvoja prethodna 3 posta da si vec kupio premium, lepo si sebe ubedio da je to prava stvar, ispadne jeftinije kad se kupuje zajedno ono sto ne zelis i nisi hteo da kupis, za neki dan ce biti cak i da ti EA na neki nacin poklanja novac tim putem :)

@Glen
Koji bre lep popust?? Pa sve te mape bi trebale da se nalaze inicijalno u igri, a ne da se prodaju na smrdljiv nacin kao rasparcani zombi, deo po deo, prs' po prs'... Nema tu P od popusta, ali ***a, ako je tako lakse nekome da prezali pare, onda je to ok. Da se razumemo, pare nisu problem, ali davati njima na te rasparcane delove igre, thanks but no thanks. Sto neko rece, na kraju ce i samo igranje MP dela naplacivati mesecno/ dnevno/ po partiji :D

@Zmay
Druze, probah AUG, puska sabija. E sad ako to nije bitna prednost premium nooba i nas non premium igraca, bem li ga... Ipak je pay to win ili ti da nabijes hebeni KD ratio bez nekog izrazenog skila.

Sve u svemu, sa ovim su osakatili fransizu, i to izgledna permanentno...

Poslednja izmena:
Mandrak - Kao sto sam i napisao, nova oružja idu samo uz B2K i CQ:

b2d97f76f4412cb3cb836aa8fd958888.jpg
6adb2ee67b0d8d58020793e68425e92c.jpg

zmay Naravno da EA poklanja novac medjutim nije mi jasno zasto se EA pljuje oko PREMIUM stuff osim sto se ne isplati LE/B2K igracim.

Osoba koja tek kupi igru bez ekspanzija ce imati popust ako uzme PREMIUM nego posebno svaki DLC (5 x 15 = 75€.. samo PREMIUM je 50€.. znaci imas ustede 25€ i msilim da je to vise nego solidno).

Rekao sam:

Ja kako reagujem na B2K, reagujem i sada.. nije fer da neko kupi mape koje ne zelim da igram a da radi toga puca na mene na "mojoj" mapi sa puskom koju nemam.

Tako da je jasno sta mislim o oružju koje dolazi uz DLC-ove ali se obracam iz razloga sto se pljuje PREMIUM koji nema veze sa gameplayom i cak sto vise, premium je dobra stvar od EA (naravno samo za nove/ne B2K igrace) priznali to ili ne, a ne vodi se diskusija o oružju o cemu ja zelim da skrenem paznju. Sa druge strane, kako sam gore pisao, sada vise i nema smisla jer je igra gotova, oružja su vani i to je to.

Znam da su postovi u stilu bloger obracanja ali ne mogu da podnesem da se ocite stvai oko oružja od samoga pocetka kada je igra izasla, zanemaruju a kada dobijemo neke sitnice totalno nebitne za igru uz neki PREMIUM, onda nastane problem.

I da, samo sam B2K igrac:

d5872df1f806ff26d7c819e0ceed3a27.jpg

Ako mognem uzeti jeftinije od 50€, za nekih 20-30€, uzet cu. Nemam sta kriti jer je 3 x 15 = 45€, jeftinije nego zadnja tri da uzimam pozebno (priznajem, rizik za zadnja dva) a imat cu sve u igri.
EDIT:

serbiadiablo Koja igra nudi vise mapa od BF 3 serijala ako brojimo sve DLC-ove ? Nemoj zezati, pa treba neko raditi mjesece i mjesece za te mape. Naravno da ce naplatiti i to je totalno fer. Da li trebaj ukostati manje od 15€, to bi trebalo raspraviti jer sam ja samu igru platio manje nego sto kostaju dva DLC-a. Ali oko samih mapa, bolje da prosire igru koja valja nego da izdaju deset BF naslova a da svaki ima dvije mape. Svaciji trud treba platiti i to je suvisno spominjati a ako ti mislis da za 50€ ili koliko si vec platio igru, trebas dobiti pedeset mapa, hiljadu oružja i slicno, prevario si se.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno samo to sto tvrdite da premium igrac ima prednost zato sto ima novo oruzje?Nisam primetio da me sad odjednom nesto mnogo ubijaju sa novim oruzjem,a isto tako ja njih ubijam kao i do sada-bilo koje oni imali oruzje.

Znate sta? Vi kojima smeta premium, prodajte igru ili poklonite nekom. Stvarno je neverovatno da zbog jedne puske *****te *****te i *****te :D
Premium sam kupio zato sto je jako dobra stvar, jeste da bi mi lakse palo da kupujem dlc na svaka 3 meseca, nego da platim odma, ali jeftinije me izadje a i dobijem neke bonus stvari. Jedina stvar koja nije pravedna sto se tice premiuma je ulazenje na server preko reda. Znali ste godinu dana pre nego sto je igra izasla da ce biti 4-5 dlc-ova i da ce se dobijati puske uz njih. A vi sad tu meljete i meljete. Ako ti se svidja uzmi ako ne ostavi i kraj price. Sad samo zato sto je meni ekonomicnije da kupim premium nego da dam vise para posebno na dlc-ove mene hejtuje pola igraca.

A kada ste kupili Back to Karkand i dobili puske uz njega i kada ste pucali sa tim puskama po ljudima koji nemaju B2K onda se niste zalili?

Poslednja izmena:
Tako je bre, reci im svima, prepoznajem duh pravog BF igraca u tebi, dovoljno fleksibilnog vojnika koji moze da se prilagodi svim situacijama, u sustini Close Quarters je isto kao i Armored Kill samo malo manje i nema vozila.

@Glenn
Trebao si samo da kliknes na link koji sam ostavio.

Pogledajte prilog 89696

Sorry ali mi je nekako promakelo. Valjda sto ne pise "10 new weapons" pa nisam ni primjetio. Da, onda ce staviti jos nekakvih puskica i sa zadnjim dlc-ovima. Ako budu neke BF mape kao sa AK, onda ne bi trebalo (za mene ) da bude problema.

serbiadiablo Koja igra nudi vise mapa od BF 3 serijala ako brojimo sve DLC-ove ? Nemoj zezati, pa treba neko raditi mjesece i mjesece za te mape. Naravno da ce naplatiti i to je totalno fer. Da li trebaj ukostati manje od 15€.

Svaka igra koja daje SDK mod tool ima vise mapa od BF3. A mape ne kostaju nista... Pa sta mislis, sto nisu dali mod tools? Lol.

Poslednja izmena:
Da li moze za ovaj premium da se kupi samo cd-key ili je neki treci sistem?

Koliko vidim, nema nigdje drugo da se kupi osim na Originu. Ako neko zna da su neki sajtovi vec ponudili, neka posta jer kod njih vecinom bude dosta jeftinije pa i sa popustima.

Izgleda da CQ izlazi 11og u ponoc. A posto letnje racunanje vremena zavisi od drzave, kod nas je po njihovom 11:25 :D Tako da za pola sata vrvtn mozemo da se igramo jer su rusi, poljaci, ukrajinci itd dobili vec :D

Battlefield Premium ključevi praktično ne postoje. Postoji exploit na Origin-u sa kojim mogu da se "izvlače" ključevi npr za Battlefield 3 Limited Edition, iako to nije u proizvodnji pa od release date-a, pa možda i sada za premium ključeve. Ako ima samo jedan sajt na svetu (a tako je, samo OKS) onda treba ljudi da se zapitaju kako samo oni imaju. Ja koliko znam, ključevi za reseller-e NE POSTOJE, barem ne još uvek...

Tako da kocka je kupovati BF3 LE ključeve sada pa i ove Premium sa sumnjivim poreklom.

usao na battlelog posle 100godina i sve se promenilo :D
taman sam hteo da upalim malo da igram,ali malo morgen. vidim da moram da skidam 2gb

Poslednja izmena:
Ipak ima premium ključeva :p pojavili se danas tek... koliko su oni samo na Origin-u?

I to za manje nego kod OKS :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno