Šta je novo?

Battlefield 3

ne kapiram foru sa ovim novim nozem sto se dobija uz premium. jel on mozda bolje ubada od onog starog :D

ne, samo je da kazemo skin drugi, cak ti i kilovi sa njim idu u knife statistiku

Ne, nego pored klasičnog ubadanja možeš i da uškopiš neprijatelja :D

Znam da je proveren, ali opet mi niej jasno koju zemlju da izaberem, Srbije nema. Dal da stavim Hrvatsku, Bosnu?

Ne znam sa čime kupuješ. Ja imam Intesinu Visa internet karticu i sa njom ne može da se kupi. Ja sam kupovao direktno od Wahada

Ja imam Visa internet karticu od Komercijalne banke. Nisam ranije tu kupovao ali radila je preko origina. Wahad se na javlja uopste.

Sad vidim da ima opcija i na Amazonu da se kupi za iste pare 49.99 $ , ali ne znam da li moze tamo da se kupi i da radi ovde

Sta ja znam. Wahad se ne javlja ni ovde na forumu ( pm) ni preko maila...
Sa 3 zvezdice oznacen BF premium na tom sajtu. I vidim u komentarima da oni koji su kupili jos nisu dobili kljuc?! Ima tu medju komentarima i jedan nas koliko mi se cini...zato jos uvek nisam siguran...

Ha, ceka cenu , odnos ponude i traznje pa ce da zacepi!! :)

Ona ponuda na Amazonu ne vazi van USA a na cdkeysdiscount.com nema podrske za Srbiju i tu ne mogu da uzmem, probao :wall:

Ima li jos neke alternative za kupovinu u dolarima? Pare mi stoje na kartici a dusa me boli da placam u evrima kad moze da se sutedi gotovo 30%

Sto znam jos jeste g2play, 45€. Nije velika usteda.

sačekaj wahada da se javi

EDIT:

Jesi stavio američku adresu na Amazonu? Tako svi kupuju...

E drugari, imam par pitanjca za Premium paket za BF3.
E ovako, imam ruski BF3, i znam da Premium radi i sa njim (procitao razne potvrde na netu i na G2Play), ali mene zanima da li ce i nakon kupovine Premiuma biti potrebno da se skidaju oni mali language fajlovi, kao sto se vec desavalo posle ona dva velika update-a? Da pitam drugacije, jel se dobija uz taj Premium pristup svim jezicima da posle nema zezanja sa skidanjem fajlova, ili verzija ostaje ruska, a dobijaju se samo DLC-ovi?
Eto, malo opsirnija pitanjca (izvinjavam se :D), pa ako neko zna nesto o ovome, bio bih mu zahvalan da napise nesto.
Pozz drugari ;)

Mislim da je najveci problem PREMIUMA, njegovo ime. Da se zove 5 in one, bio bi drugacije prihvacen. Sto se tice tvoga pitanja, ti vec imas sve sto imaju PREMIUM igraci ali nemas pristupa. Kada kupis PREMIUM, kao sto je slucaj i sa B2K bilo (imas B2K mape ali ne mozes igrati dok ne platis a nakon placanja samo uletis), sam odobijes dozvolu za koristenje PREMIUM stvari. Nista ne skidas.

Sto se tice RU fajlova, to moze neko da ti uploaduje ko ime original EN verziju i mislim da sa daljnjim patchevima to ne bi trebao biti problem.

Poslednja izmena:
Kupio sam PREMIUM preko Origina i to sa intesa internet karticom bez problema ima Srbije u potpisu zemalja i sve je proslo bez problema. Na originu sam još kupio i betmena i dead space 2 sa istom karticom jedino sam zemlju u beiling listi naveo hrvatsku i to je proslo (mislim da je to ne bitno jel kupujes eletronsku verziju igre).

Poslednja izmena:
Gde si video na Oridžinu Srbiju u spisku zemalja? Evo kako izgleda spisak gde su stavili sve postojeće i nepostojeće zemlje sem Srbije:
origin.png

Možda si uzeo preko sajta "battlelog"? Ja sam morao tako da uradim jer nije bilo druge.

Znači kupovao si i na druge zemlje i to prolazi bez problema? Gde si birao, jel baš u Oridžin menadžeru ili šta? Ja sam do sada 100 puta imao želju da kupim nešto ali nisam mogao jer neće da uzimaju moje pare. Mnogo gadljivi ljudi. Zato sam skinuo krekovane sve njihove igre koje nisu hteli da mi prodaju.

Uzgred, "close quarters" je konačno nešto što mi odgovara. Moj predlog za petu mapu bio bi Sava Centar :) Odlična građevina za makljažu.

Poslednja izmena:
ja sam uzeo preko battleloga, izabrao premium, i onda se prebaci u origin koliko se secam, u njemu se radi kupovina, bila je srbija da se izabere, jedino sto na kraju nisam cekirao ono da mi sacuva podatke (adresu i cc info) za neke kasnije kupovine, sve je proslo bez problema
e sad, jos samo kad bih i igrao bf3 :(

Get double XP for a full week

By: trydling Posted: 20 hours ago 2782 comments
Next week, we have a great treat for all Battlefield 3 players. Premium members will get double XP for an entire week, while non-Premium members get two and a half days of double XP goodness.

As always, double XP means your net gain for any round will be effectively doubled at the end of round. This goes for any map and any mode from the base game or any of our expansion packs, as long as you play on ranked servers.

Full details of the event below. We hope you enjoy it, and hope to see you online.

July Double XP event
What: Double your net score after every round
Who: All players
When: July 2-8 for Premium members, July 2-4 for non-Premium members
Starts: 00:01 PDT/07:01 UTC July 2 (click link for handy time conversion tool)
Ends for non-Premium members: 13:00 PDT/20:00 UTC July 4
Ends for Premium members: 23:59 PDT July 8/06:59 UTC July 9

ja sam uzeo preko battleloga, izabrao premium, i onda se prebaci u origin koliko se secam, u njemu se radi kupovina, bila je srbija da se izabere, jedino sto na kraju nisam cekirao ono da mi sacuva podatke (adresu i cc info) za neke kasnije kupovine, sve je proslo bez problema
e sad, jos samo kad bih i igrao bf3 :(

molim vas objasnite mi detaljnije kako da zaobidjem to sto na listi u originu nema srbije tj kako da kupim close quarters preko origina ili cega god vec.pokusavao sam preko battleloga ali origin store se ucitava beskrajno tako da mi to nije uspelo....

Crkao je Origin, zato ti beskonačno učitava. Kad proradi idi na Battlelog i moći ćeš da kupiš. Tako sam ja kupio BTK, provereno prolazi

Moze i preko US amazona. Stavite neku US adresu i pritom ce te ustedeti malo, 53$ me izaslo na kraju. Meni nije htelo preko Battleloga iako nije pokazivalo nikakvu gresku,a preko Origina nije htelo jer nije bilo Srbije( probao sam Bosnom)

Ako te nervira kada te neko stalno ubija iz helikoptera, tenka ili snajperom, ovo će ti se svideti. Tu su svi mnogo ravnopravniji. Zato se CQ ne sviđa ljudima koji su navikli da samo voze tenk, heli ili koriste snajper - jer u CQ ginu mnogo više nego što su navikli. I onda kažu kako CQ ne valja. I ajde što oni neće da ga igraju nego kažu kako ga nikad nije trebalo napraviti.
Vidi, ja sam u Betlfild ušao sa BC2 i tu su bile manje mape i manje mehanizacije generalno. Tako da mi CQ savršeno odgovara. Odličan je ako voliš brzu zabavu, ima više akcije. A mape su takve da nema uskih grla i teže je da se desi da jedna grupa drži neku tačku dugo.

Poslednja izmena:
Dugo nisam igrao Bf3 ,dosta novina se pojavilo u medjuvremenu, nego kakav je Close Quarters?

Arena stil igranja kao sto je vecina FPS naslova, odnosno, ono sto nije BF. Bolje kupi za te pare COD i igraj ko covjek igru koja je namjenjena da bude arena šuter u prvom planu. CQ nema veze sa BF a ovo sto Red BAron govori je mjesanje jabuka i krušaka. BF fanovi ne vole male mape i COD igraci ne vole velike BF mape tako da ovo dvoje treba razdvajati a ne porediti i ako je na zalost i jedno i drugo u BF3 igri.

Red BAron:
Zato se CQ ne sviđa ljudima koji su navikli da samo voze tenk, heli ili koriste snajper - jer u CQ ginu mnogo više nego što su navikli. I onda kažu kako CQ ne valja.

O cemu ti pricas ? Ne postoji 64 vozola da sva 64 igraca voze nesto citavom mapom i ne igraju igracu CQ zato sto nema vozila vec zato sto nema veze sa BF naslovom. Kada neko pozeli male mape odigra COD a ne BF metro i slicno. EA mora prestati mjesati i jedno i drugo. Na ostatak poruke imam no comment.

Poslednja izmena:
Arena stil igranja kao sto je vecina FPS naslova, odnosno, ono sto nije BF. Bolje kupi za te pare COD i igraj ko covjek igru koja je namjenjena da bude arena šuter u prvom planu. CQ nema veze sa BF a ovo sto Red BAron govori je mjesanje jabuka i krušaka. BF fanovi ne vole male mape i COD igraci ne vole velike BF mape tako da ovo dvoje treba razdvajati a ne porediti i ako je na zalost i jedno i drugo u BF3 igri.

^Tacno tako

Pricam o COD-u (MW3), jer je tamo taj arena fight (konjskog fov-a) sveden na jurenje budjavih killstreakova i death from above, posto si rekao coveku da bolje COD da igra. :) CQ kao infantry (arena) mod je daleko bolja preporuka nego MW3.

Ja lično ne vidim ništa loše u CQ. Niko nikoga ne vuče za rukav da igra/kupi te mape, te ni ne treba da bude briga za ovaj map pack, niko im ništa nije ukrao ili uzeo iz usta. Ono što je bitno je stvar izbora, ko želi malo da se opusti uz drugačiji stil igre, ima prilike, ko ne želi, ne mora uopšte da se bavi ili razmišlja o tome.

Vrh Dno