Sta ja znam. Wahad se ne javlja ni ovde na forumu ( pm) ni preko maila...
Sa 3 zvezdice oznacen BF premium na tom sajtu. I vidim u komentarima da oni koji su kupili jos nisu dobili kljuc?! Ima tu medju komentarima i jedan nas koliko mi se cini...zato jos uvek nisam siguran...
ja sam uzeo preko battleloga, izabrao premium, i onda se prebaci u origin koliko se secam, u njemu se radi kupovina, bila je srbija da se izabere, jedino sto na kraju nisam cekirao ono da mi sacuva podatke (adresu i cc info) za neke kasnije kupovine, sve je proslo bez problema
e sad, jos samo kad bih i igrao bf3![]()
Dugo nisam igrao Bf3 ,dosta novina se pojavilo u medjuvremenu, nego kakav je Close Quarters?
Zato se CQ ne sviđa ljudima koji su navikli da samo voze tenk, heli ili koriste snajper - jer u CQ ginu mnogo više nego što su navikli. I onda kažu kako CQ ne valja.
Arena stil igranja kao sto je vecina FPS naslova, odnosno, ono sto nije BF. Bolje kupi za te pare COD i igraj ko covjek igru koja je namjenjena da bude arena šuter u prvom planu. CQ nema veze sa BF a ovo sto Red BAron govori je mjesanje jabuka i krušaka. BF fanovi ne vole male mape i COD igraci ne vole velike BF mape tako da ovo dvoje treba razdvajati a ne porediti i ako je na zalost i jedno i drugo u BF3 igri.
Bolje kupi za te pare COD i igraj ko covjek igru koja je namjenjena da bude arena šuter u prvom planu.
Da, a kad pocne da ga zasipa heli, ac130 i ostala teska avio mehanizacija, videces kako ce da se odusevi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari