Ipak ima premium ključevapojavili se danas tek... koliko su oni samo na Origin-u?
I to za manje nego kod OKS![]()
Ovo? http://cdkeysdiscount.com/198-battlefield-3-premium.html
U dolarima je isplativo. Jel radiš?Da šaljemo pm
Poslednja izmena:
Ipak ima premium ključevapojavili se danas tek... koliko su oni samo na Origin-u?
I to za manje nego kod OKS![]()
Double XP event this weekend!
Nisam u zadnje vreme pratio temu ni igru, pa me zanima da li to znaci da je Close Quarters pusten?
Ne nego su devovi i izdavaci shavtili kakvi su budale danasnji igraci i da su spemni da daju po 100e i vise eura za jednu igru i onda muzu sto vise mogu ne bi me cudilo da u naredne 2-3 godine pocnu mesecno da naplacuju za sve MP igre i treba zbog budala koje su spremne da placaju. Nisam reko da ne moze da igra onaj ko ima dlc sa onima koji nemaju citaj sta pisem reko sam da bi trebali da limitiraju nova oruzija samo na DLC mape ili da mogu svi da ih odkljucaju neka bude teze za one koji nece dlc to znaci da ja ako zelim da igram sa AUG moram da kupi CQ i ako mi se ne svidjaju mape u tom dlc i necu ga igrati kazi mi da li je to normlano a double xp vikendima i soldier upgradovima da ne pocinjem.
Meni stoji crni ekran sa loading porukom 10 min i naravno ne udje u nivo. Jel zna neko o cemu se radi ?
Meni stoji crni ekran sa loading porukom 10 min i naravno ne udje u nivo. Jel zna neko o cemu se radi ?
Jeste povoljno nego kako da se kupi?
To je Wahad-ov sajt. Sve radi, sve je provereno i sigurnoi najpovoljnije
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari