Šta je novo?

Battlefield 3

Za sve

What: Double XP event to celebrate the launch of Battlefield 3: Close Quarters
When: 00:01 AM PDT June 16th – 11:59 PM PDT June 17th
Formats: All
Criteria: All players, both Premium and non-Premium members
Servers: Any ranked server
Game modes: Any
Maps: Any (including base game, Back to Karkand, and Close Quarters)
What: Double everything!

Nisam u zadnje vreme pratio temu ni igru, pa me zanima da li to znaci da je Close Quarters pusten?

Jel jos neko ima problem kod skidanja update-a za BF3? Ovaj od 2GB. Vec tri puta mi dodje do 66% i zakuca se tu, ako kliknem opet da skine udate ide od nule :trust: . Da nema negde da se skine instaler za taj update ili mora ovako kroz (u mom slucaju) Origin?

Ne nego su devovi i izdavaci shavtili kakvi su budale danasnji igraci i da su spemni da daju po 100e i vise eura za jednu igru i onda muzu sto vise mogu ne bi me cudilo da u naredne 2-3 godine pocnu mesecno da naplacuju za sve MP igre i treba zbog budala koje su spremne da placaju. Nisam reko da ne moze da igra onaj ko ima dlc sa onima koji nemaju citaj sta pisem reko sam da bi trebali da limitiraju nova oruzija samo na DLC mape ili da mogu svi da ih odkljucaju neka bude teze za one koji nece dlc to znaci da ja ako zelim da igram sa AUG moram da kupi CQ i ako mi se ne svidjaju mape u tom dlc i necu ga igrati kazi mi da li je to normlano a double xp vikendima i soldier upgradovima da ne pocinjem.

pa naravno da su igraci budale, svejedno koliko placaju

premium ti ne daje nista specijalno, double xp vikend je za sve igrace, ako to ikom znaci uopste, nije ovo d3 pa da je trka ko ce pre izmaxovati

da li ces kupiti premium ili odvojeno dlc-eve je na tebi, DLC donosi to sto donosi, ako si ogorcen na to nemoj kupovati igraj i dalje, ako zelis AUG moras da kupis CQ pa normalno... novo oruzje nove mape, neces valjda za dz :) ta vremena su davno prosla ... ako ti se ne svidja CQ ti cekaj sledeci DLC ? mislim ftw ?

Meni stoji crni ekran sa loading porukom 10 min i naravno ne udje u nivo. Jel zna neko o cemu se radi ?

Meni stoji crni ekran sa loading porukom 10 min i naravno ne udje u nivo. Jel zna neko o cemu se radi ?

Udjes u igru i imas crni ekran i cujes malo u pozadini audio ? Imas li rusku verziju ?

To sa crnim ekranom i loadingom (prilikom promene mape) se meni ponovo vratilo sa ovim poslednjim patchom.

Proradilo je , juce ceo dan nisam mogao uci u igru...

Da li neko ima problema sa ulaskom u igru nakon patcha ali sa originom ? Origin ne pokrece igru. Moram ga gasiti u task manageru pa onda starta igru ili ni tada ne starta dok ponovo ne klikne Join.

^ Ja imam isti problem!

Jel uzeo neko premium kljuc od Wahada, koliko kosta ? Pisao mu na PM nije mi odgovorio...

Jeste povoljno nego kako da se kupi?

20. juna gdin. Wahad ce imati premium kljuceve.Imas ga na ovom forumu pod nikom Wahad i snjim se sve dogovoris,a do sad sam ja kupovo tako sto na njegov racun uplatim,a on mi posalje cd key koji ubacim u origin i gfgl :D

Ma kupovao sam ja od Wahada već, nego znam da ne može Intesinom karticom da se kupi a ne znam hoće li on preko sebe prodavati

jel ima neko mozda cfg fajl za low podesavanja grafike i da mi pokazuje fps itd

To je Wahad-ov sajt. Sve radi, sve je provereno i sigurno :) i najpovoljnije :p

Proveren je sajt, potvrdjujem. Kad će Wahad krenuti sa prodajom?

Sta ja znam. Wahad se ne javlja ni ovde na forumu ( pm) ni preko maila...
Sa 3 zvezdice oznacen BF premium na tom sajtu. I vidim u komentarima da oni koji su kupili jos nisu dobili kljuc?! Ima tu medju komentarima i jedan nas koliko mi se cini...zato jos uvek nisam siguran...

To je Wahad-ov sajt. Sve radi, sve je provereno i sigurno :) i najpovoljnije :p

Pise na FB:

"Keys will be delivered on 20th or 21st of June."

Poslednja izmena:
Vrh Dno