Šta je novo?

Battlefield 3

***e ne kapiras joke. :D No ajde, valjda si skapirao drugi deo posta i sta su prirodna stanista tenkova, dakle otvorena polja a ne ultra close quarters combat u kojima su najranjiviji. :) A sa prirodnih stanista su nemilosrdno pojacanim avio grabljivcima gotovo istrebljeni i proterani u njima nepristupacna podrucja.

..nego, pazi sto me demantuje na 33:0 http://www.twitch.tv/dontrevivemebro/b/313597227 33:0. Vezano za tenkove.

Sta hoce da kaze ? Da je isto rpg vs tenka kao i prije ?????

Boris Lozac - To sam cuo od lika sa PS3 ali nisam vidio na PC da iko koristi. Mozda je"do vas".

Poslednja izmena:
Ma gde je "do njih" , ljudi koriste rupe nebitno da li igraju na konzoli ili na l33t PC-u, jos uvek jasu MAV i uzivaju u tome. Na "Grande Bizar" mapi vole da se popnu na terasicu iznad A ili B i ne mozes da ih isteras, samo padaju sa terase i skidaju flag, na metro-u su nasli neku sobu do koje ne mozes da dodjes stepenicama i skelu na zgradi pored A, Tehran highway se popnu na autoput koji ide celom duzinom mape. Ahh, pocelo da mi igra okce opet, moram malo da ugasim komp.

Jao ovaj BF je stvarno pun njesra mapa, Metro, Damevand Peak, Tehran Highway sve to bi voleo da su izbacili iz igre ovim patchom i dali nam jednu otvorenu mapu tipa caspian border

Moze origin nick.

EDIT: ipak si brzi.

Confirmed

hooah.jpg

ili ja ulecem na servere gde su sve neki jebacki piloti ili cu se u potpunosti morati prebaciti na city i infantry only mape :S

Dajte neke savete za voznju helikoptera, bas mi ne ide..

Cool, mada sad mogu da ulazim i na prazne servere i da vozim helish..

battlelog nije dostupan, rade ponovo neki patch, piše da je i za PC!? Ko zna šta sada ispravljaju...

Ja imam jedan problem, BF mi radi normalno sve na ULTRA. I desava mi se da na nekim serverima posle odredjenog vremena pocinje da laguje/baguje/secka opasno... Ne znam sta li je?

Pitanje je sta je tebi normalno za ultra, a inace jeste, kako vise partija odmice i vise se destrukcije kreira, igra sve losije i losije radi. Kada sam prvi put instalirao igru, tj. kada je bila gotovo nepatchovana sve je ok radilo tokom cele partije, dok sa svakim sledecim patchom sve je losije radila.

Ja imam jedan problem, BF mi radi normalno sve na ULTRA. I desava mi se da na nekim serverima posle odredjenog vremena pocinje da laguje/baguje/secka opasno... Ne znam sta li je?

Bas bih voleo da vidim tu tvoju 'ULTRA';)

Snake radi i meni na ultra ide max 55fps, ali... veliki su padovi u zavisnosti od dela mape i koliko je odmakla partija. Iako je FPS skoro isti kao na high, padovi i skokovi su smrt za igranje. Kao da imam 10fps i manje. Na high (AA, blur iskljuceni, 1680x1050) je podnosljivo, padne ponekad ispod 30fps ali se oseti kocenje.

Snake radi i meni na ultra ide max 55fps, ali... veliki su padovi u zavisnosti od dela mape i koliko je odmakla partija. Iako je FPS skoro isti kao na high, padovi i skokovi su smrt za igranje. Kao da imam 10fps i manje. Na high (AA, blur iskljuceni, 1680x1050) je podnosljivo, padne ponekad ispod 30fps ali se oseti kocenje.

Ja nemam te padove u fps-u, isto je i kad je pocetak i kraj mape... A za to u vezi 'ultra' i 'high' verujem ja da radi, radi i meni ali nije to onako fluidno kako treba da radi jedna multi igra

Bas bih voleo da vidim tu tvoju 'ULTRA';)

Pa u opcijama mi stoji ULTRA. Ne znam ja sta sad izvodite, odmah pocinjete da se gubite i vredjate. Samo kazem da kako odmice partija pocinje da jebava igra.

Ja nemam te padove u fps-u, isto je i kad je pocetak i kraj mape... A za to u vezi 'ultra' i 'high' verujem ja da radi, radi i meni ali nije to onako fluidno kako treba da radi jedna multi igra

Na high je koliko toliko fluidno. Verujem da imam neki quad da bi sve to bolje izgledalo. Ovako sa ponekom rzavicom i nije strasno, navikao sam :p

Ja sam primetio da to seckanje i pad frejmova ima veze sa serverima kao sa i sa onim update-ovima servera. Kad su prosli put uradili update(patch) servera , igra mi se unormalila, gotovo da nije seckalo na vecini servera a sad su opet nedavno uradili novi patch i opet se pogorsalo ali ne kao ranije

Probem je zbog ultra textura jer memorija grafike ne moze da isprati .
Grafike koje imaju ispod 1,5 gb memorije ne mogu da guraju ultra texture tj. mogu ali dolazi do tog laga kad memory usage ode preko mogucnosti karte.

BTW
Sinoc posle 12 nisam mogao ni na jedan server , dobiao sam onu poruku ''EA online bla bla''

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno