1. imas joystick ?
2. YT je pun tutoriala
A suppresion fix nista?![]()
A suppresion fix nista?![]()
Ja ne znam sta svi toliko kukate za taj supresion,ni u jednom trenutku od izlaska patcha meni to nije zasmetalo.Jeste da malo duze traje nego pre,dve tri sekunde duze,ali -nista vazno nit bitno taj supresion ne menja u igri.
O cemu ti ? Pa recoil je toliki da covjeka ne mozes pogoditi kako treba.. ubiti nemoguca misija. Pred ocima mi covjek bjezi u zaklon (a sam isto radim od updatea) jer vidi da nema svrhe i da nam i jednom i drugom ne moze biti 5000 metaka. Dva puta smo izazili jedna na drugog i dva puta bjezali iza zida jer nema svrhe. Mislim da smo na kraju otisli svako svojim putem.
Navodno heavy barrel smanji taj recoil tokom suppressed efekta ali je generalno stvar koja se treba smanjiti.
Jedino ako ne gadjas ljude dalje od 5m pa da ti ne smeta.
Predjite na BC2 do sledeceg peca:guitar:
Jel vam se desava da igla uopste nece da lokuje choper?
Probem je zbog ultra textura jer memorija grafike ne moze da isprati .
Grafike koje imaju ispod 1,5 gb memorije ne mogu da guraju ultra texture tj. mogu ali dolazi do tog laga kad memory usage ode preko mogucnosti karte.
BTW
Sinoc posle 12 nisam mogao ni na jedan server , dobiao sam onu poruku ''EA online bla bla''
znaci da stavim na high i bice sve ok?
Meni kao n00bu ovaj Battlefield 3 izgleda potpuno isto kao Counter Strike koji sam davno igrao, samo na steroidima zbog grafike i vozila, nikakva revolucija. Bas me je igra sa snajperom na to podsetila, kad rokas protivnike iz daljine, pa onda ides pistoljem u borbu prsa u prsa
Moja zamerka je sto nisu ubacili da mozes da rukujes sa dve puske istovremeno, jer Mijamoto Musasi je govorio da covek uvek treba maksimalno da iskoristi situaciju. Zasto da leva ruka ostane neiskoriscena?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari