Šta je novo?

Battlefield 3

Rade bug za heat seekers, fala bogu da srede to

A suppresion fix nista? :(

Tu ne treba fix. To je namjenski napravljeno da se suppressed efekat koristi kao takticki dodatak i ako je jedan od develepera rekao da ce razmotriti taj dio u narednim patchevima.

Ja ne znam sta svi toliko kukate za taj supresion,ni u jednom trenutku od izlaska patcha meni to nije zasmetalo.Jeste da malo duze traje nego pre,dve tri sekunde duze,ali -nista vazno nit bitno taj supresion ne menja u igri.

O cemu ti ? Pa recoil je toliki da covjeka ne mozes pogoditi kako treba.. ubiti nemoguca misija. Pred ocima mi covjek bjezi u zaklon (a sam isto radim od updatea) jer vidi da nema svrhe i da nam i jednom i drugom ne moze biti 5000 metaka. Dva puta smo izazili jedna na drugog i dva puta bjezali iza zida jer nema svrhe. Mislim da smo na kraju otisli svako svojim putem.

Navodno heavy barrel smanji taj recoil tokom suppressed efekta ali je generalno stvar koja se treba smanjiti.

Jedino ako ne gadjas ljude dalje od 5m pa da ti ne smeta.

Poslednja izmena:
O cemu ti ? Pa recoil je toliki da covjeka ne mozes pogoditi kako treba.. ubiti nemoguca misija. Pred ocima mi covjek bjezi u zaklon (a sam isto radim od updatea) jer vidi da nema svrhe i da nam i jednom i drugom ne moze biti 5000 metaka. Dva puta smo izazili jedna na drugog i dva puta bjezali iza zida jer nema svrhe. Mislim da smo na kraju otisli svako svojim putem.

Navodno heavy barrel smanji taj recoil tokom suppressed efekta ali je generalno stvar koja se treba smanjiti.

Jedino ako ne gadjas ljude dalje od 5m pa da ti ne smeta.

I meni smeta ovaj novi supression. Nisam sam igrao ovih dana i sinoć kad udjoh u igru izbedačih se totalno. Kad se igra neka mapa sa mnogo igrača trećinu vremena mi mutan ekran. Meni je bezveze

Predjite na BC2 do sledeceg peca:guitar:

Ma nije update los. Cak sto vise, dobar je. Igra je kompletna i stabilna ..samo da poprave HS za avione i ako HS ne koristim. Recoil koji se javlja uz suppressed efekat je nesto sto smeat ali ne da me odbija licno. Ako je meni tako i ostalima, ako sam prvi zahvacen blurom, nema sta da raim vec da trazim zaklon ...itd. Kako jedan rece, pokusava se navikavati.. pa tako i ja i ako bih volio da ovo edituju na drugaciji nacin.

A to, preci na BC2, ko je rekao da ce naredni patch ista donjeti vidljivih promjena. S druge strane, stari dobri BC2 je mnooooooooogo ispod BF3. I dalje mi je na racunaru ali, prestaro izgleda kada se vratim sa BF3 na njega.

Poslednja izmena:
U BC2 si imao opciju kod svakog novog peca yes or no,ovde ga nema.

Pa imao si ali kada ne stavis novi ostanu recimo svega 5 servera koji koriste stari. Znam iz iskustva jer BC2 jedno vreme nije hteo da mi se patchuje dok nisam reinstalirao sistem.

Ah, sjajna Karg partija veceras, 3 aviona sam oborio sa tenkom. :D

Jel vam se desava da igla uopste nece da lokuje choper?

Probem je zbog ultra textura jer memorija grafike ne moze da isprati .
Grafike koje imaju ispod 1,5 gb memorije ne mogu da guraju ultra texture tj. mogu ali dolazi do tog laga kad memory usage ode preko mogucnosti karte.

BTW
Sinoc posle 12 nisam mogao ni na jedan server , dobiao sam onu poruku ''EA online bla bla''

znaci da stavim na high i bice sve ok?

Da samo cepni sve na HIGH i peglaj ;)

Usr.ali su AA do daske. Pola minuta mi zuji zuzara oko glave a igla ga ne detektuje. Kao da ga nema. Šit

aa kao brze lokuje, ali samo ako je helish 20 m od tebe :) bzvz

supression mi je dobar jer dodaje na tezini ako hoces nekog da ubijes ko vec puca na tebe... doduse ja nisam od onih kojima je statistika bitna vec vise sam osecaj u toku igre, a sadasnji supres. mi je interesantan, za sada :D

meni se svidja novi supresion, a ne da kad gadjam snajperistu da me bez ikakvih smetnji pogodi.

Meni kao n00bu ovaj Battlefield 3 izgleda potpuno isto kao Counter Strike koji sam davno igrao, samo na steroidima zbog grafike i vozila, nikakva revolucija. Bas me je igra sa snajperom na to podsetila, kad rokas protivnike iz daljine, pa onda ides pistoljem u borbu prsa u prsa

Moja zamerka je sto nisu ubacili da mozes da rukujes sa dve puske istovremeno, jer Mijamoto Musasi je govorio da covek uvek treba maksimalno da iskoristi situaciju. Zasto da leva ruka ostane neiskoriscena? :D

Meni kao n00bu ovaj Battlefield 3 izgleda potpuno isto kao Counter Strike koji sam davno igrao, samo na steroidima zbog grafike i vozila, nikakva revolucija. Bas me je igra sa snajperom na to podsetila, kad rokas protivnike iz daljine, pa onda ides pistoljem u borbu prsa u prsa

Moja zamerka je sto nisu ubacili da mozes da rukujes sa dve puske istovremeno, jer Mijamoto Musasi je govorio da covek uvek treba maksimalno da iskoristi situaciju. Zasto da leva ruka ostane neiskoriscena? :D

Hahahah ti si looood :D

Задње време играм већином снајпер. Сад, да ли трипујем или је још неко приметио, више пута ми се деси да имам онај сигуран погодак (на краћој дистанци) знате оно готов си ал ћорак. Прво сам игнорисао, типа није то то али када сам се вратио на скс онда се баш примети. 20-50 метара, ставим крстић на груди, стигнем и до 10 комада да испалим (као да пуцам ћорцима) пре него што ме рокне а он остане на 100%. Није увек овако али прилично често.

Secam se da su oni mafijasi sa pocetka 20 veka koristili dva Tommy guna, mogli bi i mi u 21veku :D

pa da, to sa dva tomija je u istoj ravni kao i snajperisanje u stojecem stavu ili u pokretu

Meni je ok Suppression da podigne recoil, da zamuti ekran a ne da onemoguci bilo kakvu mogucnost da se napravi bilo kakav damage. Bilo rpg ili m320, budem pod suppression efektom i pritom kada ispalim na protivnika i na metar od njegaexplodira, nikakav damage se ne desi. To mi je vec trulo. Izgleda mi kao neki chit

ahahah koji jad i beda:)

Nazad
Vrh Dno