Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
Da li neko zna neki team u BF3 u kojem igraju zene?
ima brazzers i koliko sam upucen onaj poznati naughty america.. ali oni su bas bas l33t..
Samo jos jedno pitanje za helikopter :d Oni sto su namenjeni prenosu vojnika, tipa Venom, iz njih ne mogu da pucam uopste ako sam pilot? Ili treba nesto da se otkljuca..
^^ lol
Imali smo mi pripadnicu lepšeg pola u klanu. Igrala je BF1942 i BF2...i bila je fenomenalna.
Nego, suppression i recoil mogu biti krajnje komični. Situacija...Metro ja igram za ruse, prve stepenice. Stojim gore odnosno iskačem i snimim lika koji juriša gore. Tu kreće obostrana razmena metkića i naravno neizbežno zamućivanje slike. Ono što je zanimljivo niti ja njega pogadjam niti on mene, a nalazimo se na smešnoj razdaljini. Da crnjak bude veći uspeo sam da ubijem dva lika dole negde, pojma nemam kako...a moj protivnik je uspeo da rokne nekoga od mojih gore. Naravno on je na kraju balade popio granatu od mojih saboraca a mene je overio neki snajper ...ko zna odakle. Sve u svemu budalaština. Totalni zicer, 30 metaka i nijedan pogodak...bzvz.
Pitam se samo u koji rod ti sebe mozes da svrstas posto si sigurno jedan od onih kojem su zene pomerile dupe na jednom od poznatih servera.![]()
Pa rekao sam da su zene jel smo ih kara.. :d:banana:
Sine, znas kako se kaze screen or it didn't happened, ja kao dokaz o potpuno suprotnoj situaciji imam ovaj forum gde mnogi poput tebe placu kad EX3D udje na server.
BTW vidim da ne znas da citas, a ni gramatika ti nije nesto po volji, kaze se "jer", a ne "jel".
Nema potrebe za ovim i na ovom mestu jer ce ici beskonacno.Svi znamo o animozitetu izmedju klanova ali nemoj te ovde i to po sistemu "e sad ce on da vidi koga je on prozvao".Ignorisi te prozivke kao sto mi neutralni to radimo i ne primecujemo te postove i teramo teme o samoj igri.Please!
Znam da vas pojedine zulja komentar drugog tabora ali veci si covek ako se ne upustis u prozivke.Za dan ti postovi su vec na bivsim stranama a igra se igra dalje.![]()
Ovo je moj nick na BF3: SectorShoot
genglam svaki dan, rasturam se. Dodajte me kao prijatelja, da se nadjemo i napravimo ekipu. :guitar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari