Šta je novo?

Battlefield 3

Samo jos jedno pitanje za helikopter :d Oni sto su namenjeni prenosu vojnika, tipa Venom, iz njih ne mogu da pucam uopste ako sam pilot? Ili treba nesto da se otkljuca..

Ok 'fala

^^ lol
Imali smo mi pripadnicu lepšeg pola u klanu. Igrala je BF1942 i BF2...i bila je fenomenalna.
Nego, suppression i recoil mogu biti krajnje komični. Situacija...Metro ja igram za ruse, prve stepenice. Stojim gore odnosno iskačem i snimim lika koji juriša gore. Tu kreće obostrana razmena metkića i naravno neizbežno zamućivanje slike. Ono što je zanimljivo niti ja njega pogadjam niti on mene, a nalazimo se na smešnoj razdaljini. Da crnjak bude veći uspeo sam da ubijem dva lika dole negde, pojma nemam kako...a moj protivnik je uspeo da rokne nekoga od mojih gore. Naravno on je na kraju balade popio granatu od mojih saboraca a mene je overio neki snajper ...ko zna odakle. Sve u svemu budalaština. Totalni zicer, 30 metaka i nijedan pogodak...bzvz.

^^ lol
Imali smo mi pripadnicu lepšeg pola u klanu. Igrala je BF1942 i BF2...i bila je fenomenalna.
Nego, suppression i recoil mogu biti krajnje komični. Situacija...Metro ja igram za ruse, prve stepenice. Stojim gore odnosno iskačem i snimim lika koji juriša gore. Tu kreće obostrana razmena metkića i naravno neizbežno zamućivanje slike. Ono što je zanimljivo niti ja njega pogadjam niti on mene, a nalazimo se na smešnoj razdaljini. Da crnjak bude veći uspeo sam da ubijem dva lika dole negde, pojma nemam kako...a moj protivnik je uspeo da rokne nekoga od mojih gore. Naravno on je na kraju balade popio granatu od mojih saboraca a mene je overio neki snajper ...ko zna odakle. Sve u svemu budalaština. Totalni zicer, 30 metaka i nijedan pogodak...bzvz.

Nači nevera

Ne verujem ni ja...totalna glupost...ali eto dešava se, šta više prilično često.

Bas ta nevera o kojoj pricas a koju mnogi i dalje negiraju ili se prave da ne vide je navela mnoge dobre igrace da obrisu ili da prestanu da igraju BF3. Odlican potez DICE-a kojim se ponistila razlika izmedju skilled igraca i botova, sad ti botovi imaju sanse u situacijama 1 na 1, kontaju da znaju da igraju i daje im novu nadu pri kupovini narednih DLC-ova.

Meni je patch skroz dobar, supression moze i ne mora da ostane ovako, verujem da nije svejedno kad prolecu meci pored tebe i ovo je pristojno resenje kako to docarati verovatno.. Vecem recoil-u se uvek radujem, ne znam kako vam sad to smeta i kako to pomaze noob-ovima, valjda im odmaze? Nego ne znam da li mi se cini ili to ima neke veze sa patchom, sada kao da me mnogo cesce neko lockuje dok vozim tenk, ne prodje par sekundi da ne cujem lock upozorenje, jesu nesto cackali i javelin/soflam?

Lokas prije sa iglom ali ne mozes lokati na vecim daljinama.

onda je jedino resenje za suppression je mozda da ostane na ovom nivou ako se puca iz teskog naoruzanja (support) a da se na ostalim klasama smanji ... onda bi support imao pravu ulogu sa svojim velikim pucama a to je suppresion fire a ne da se snajpuje iz trka :) zapravo trcanje sa teskom masinkom u rukama i pucanje treba da je skoro nemoguce... ali kad krenes sa tim detaljima onda odes mnogo daleko u dubinu koja vecini nije zabavna ...

Pa rekao sam da su zene jel smo ih kara.. :d:banana:

Sine, znas kako se kaze screen or it didn't happened, ja kao dokaz o potpuno suprotnoj situaciji imam ovaj forum gde mnogi poput tebe placu kad EX3D udje na server.

BTW vidim da ne znas da citas, a ni gramatika ti nije nesto po volji, kaze se "jer", a ne "jel".

Poslednja izmena:
Flertujte preko PM-a. Jadno je ovde gledati vasa klanovska prepucavanja

Jaooo, rasprava klan gejmera newcommer-a , nista gore:wall:

Sine, znas kako se kaze screen or it didn't happened, ja kao dokaz o potpuno suprotnoj situaciji imam ovaj forum gde mnogi poput tebe placu kad EX3D udje na server.

BTW vidim da ne znas da citas, a ni gramatika ti nije nesto po volji, kaze se "jer", a ne "jel".

njemu gramatika a tebi engleski, didnt happened :D

Nema potrebe za ovim i na ovom mestu jer ce ici beskonacno.Svi znamo o animozitetu izmedju klanova ali nemoj te ovde i to po sistemu "e sad ce on da vidi koga je on prozvao".Ignorisi te prozivke kao sto mi neutralni to radimo i ne primecujemo te postove i teramo teme o samoj igri.Please!
Znam da vas pojedine zulja komentar drugog tabora ali veci si covek ako se ne upustis u prozivke.Za dan ti postovi su vec na bivsim stranama a igra se igra dalje.;)

ali prozivanje klanova po forumima... mislio sam da je to nestalo tamo negde 2002-2003. godine :)

Nema potrebe za ovim i na ovom mestu jer ce ici beskonacno.Svi znamo o animozitetu izmedju klanova ali nemoj te ovde i to po sistemu "e sad ce on da vidi koga je on prozvao".Ignorisi te prozivke kao sto mi neutralni to radimo i ne primecujemo te postove i teramo teme o samoj igri.Please!
Znam da vas pojedine zulja komentar drugog tabora ali veci si covek ako se ne upustis u prozivke.Za dan ti postovi su vec na bivsim stranama a igra se igra dalje.;)

U potpunosti se slazem, ali jednostavno ne mogu da ostanem imun na direktno prozivanje klana kojem pripadam. Mogu da tvrdim da trenutni clanovi EX3D klana nikoga nisu prvi prozivali, stavise trudimo se da budemo prijateljski nastrojeni prema svima i pomognemo svima, mnogi to mogu i da potvrde (npr. dok su mnogi jeli ***** o timu koji nas je predstavljao na nation cup-u, EX3D je bio jedan od nekolicine klanova koji su pokusali da im pomognu u vidu treninga, saveta i sl.). To sto neki klanovi ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih nije razlog za prozivku.

Poslednja izmena:
Ima tu raznih blesavih i neracionalnih razloga za prozivku koje je najbolje jednostavno ignorisati.

Najglasniji su uvek najnesposobniji kad se treba dokazati na bojnom polju (3) u ovom slucaju.

Ovo je moj nick na BF3: SectorShoot

genglam svaki dan, rasturam se. Dodajte me kao prijatelja, da se nadjemo i napravimo ekipu. :guitar:

Ne radi se tako,nego lepo ti izaberi koji ti je nas klan najblizi ...te udji na sajt izabranog po zelji.Udji na forum i tu ostavis podatke i iznenadices se koliko su svi srdacni.Reci im svoje zelje i da bi igrao ali znaj da su svi uglavnom profi iraci sa stotinama cak hiljadama sati on line igranja.Dace ti pas TS i potrudi se da ne brljas i da igras timski.Malo zahtevno ali to je tako.Svi su to prosli.
Jedino ako ovde nekog ima novog pa se sami udruzite i malo po malo uz public TS (bolji je ts2) udjete u timske rad (zajedno proboj i uzimanje tacaka,cuvanje tacke do kraja pesadijski ili heli guner-pilot).

Poslednja izmena:
Ovo je moj nick na BF3: SectorShoot

genglam svaki dan, rasturam se. Dodajte me kao prijatelja, da se nadjemo i napravimo ekipu. :guitar:

evo link http://www.sjc.rs pa pogledaj gde igramo a kao što reče EDI ''izaberi koji ti je nas klan najblizi ...te udji na sajt izabranog po zelji.Udji na forum i tu ostavis podatke i iznenadices se koliko su svi srdacni''

pozdrav :)

:d
2g8QR.png

Sad se kajem sto nisam vozio heli u BC2, barem nisam morao da razmisljam i o vrazjim avionima :)

Vrh Dno