Šta je novo?

Battlefield 3

Mnogo sve bolje izgleda i radi posle peča :D samo rokanje breee :D:D:D

sad mi rece jedan na support-u da je radio nesto i namestio da moze da se konektuje. videcemo sutra kad se cujem sa drugarom

Mozda da ubija vojnike ??? Spota ??? Postavi SOFLAM ?? Nije da nisam nikada uradio spawn kill ali zaleci i cekati da se neko spawna i da ga ubijes = kao i čiter za mene.

zezao sam se, ja sam veliki zagovornik ogranicenja broja snajpera po timu :)

Ja sam provalio kao n00b, mnogo vise ljudi pobijem snajperom nego kao klasicni jurisnik :D

U BF-u me ni malo ne zanima snajper, ne znam zasto , inace mnogo volim oruzija koja rade po sistemu klik-kill (railgun), ali ovde sam djuskao sa svim klasama samo izvidjaca nisam koristio, izuzev kad se neko sa druge strane uskteka i pobije pola mog tima,a niko nece da ga skloni, pa moram ja.

probaj da igraš sa ironsight SV98, iako sam ja lično skoro pa beskoristan za tim, jako je interesantno, i pravo zadovoljstvo kad klepiš nekoga po glavi- verovatno bi u HC modu bilo još bolje, pretpostavljam da su bolt action snajperi 1 shot kill?

Kao pješadija, najveci proble jeste helikopter. Izmjenama aviona su olaksali istima da lakse mlate helikoptere. Kako update moze biti problem za tebe ? Ili je stvar druge prirode.. ?

Ja sam primjetio da je jet odmah nakon skretanja sa kočenjem oštar i precizan ..ne trebam dodavati gas da mi se nišan ispravi, tako da je lakse skinuti metu dok je to jos jedan potvrdio, nesto slicno, na reviewu jetova poslije updatea. To da je mitraljez jeta oslabljen ali je lakse manervisati kada kocis tako da su jetovi jos opasniji za helikoptere. Moras priznati da jetovi ne mlate pjesadiju kako helikopteri znaju.

Ako mislis za tenk, to se slazem. Sada je kriticno pobjeci iz njega i ostati ziv a kamo li sacuvati isti. Ali su me XY puta skoro oneshotovali (tako izgleda) u tenku i prije updatea. Malo zaspe mitraljez, kada je blize zaspe rakete i ti si gotov prije nego sto izletis.
Ali sa nesto vise paznje, jetovi se mogu izbjeci. Trazi bolji zaklon i pazi kuda se vozas.

Poslednja izmena:
Ja bas ne mogu da skapiram sta si sad hteo da kazes.Krenes da pricas svoju pricu i vratis se na moju koju sam napisao da je tenk oslabljen u odnosu na helikoptere i avione.A,molim te,objasni mi gde to tenk moze da se sakrije od aviona i helikoptera?Jel' ti igras uopste air mape u BF3?U kom trenutku ti spazis avion i uspes da se sakrijes?I gde se ti to vozas?

Poslednja izmena:
Kako su fejlovali sa supresijom u ovom patchu:

[YOUTUBE]OxsbTjPe2fs[/YOUTUBE]

:S:

Prvi dio posta se odnosi na pjesadiju a obzirom da je helikopter glavni problem pjesadije a đet unapredjen i lakse obara helikopete, update ti kao pjesadincu moze samo pomoci = manje helikoptera u zraku + tenk jednom granatom skine helikopter.

Iz perspektive tenkiste, slazem se da je update oslabi tenkove kao sto sam rekao u prvom postu.. s toga vise paznje. CB.. ne vozaj se po poljanama ispred baza vec bjezi u sumu. Na firestorm koristi magacine da se vozis uz njih i da barem jedna strana bude pokrivena. Ne idi da fats cesto zastavice na otvorenom a ujedno im smeta kran.

Na omanu se koliko-toliko drzi centra i kuća.

Na oba islanda na zalost sve otvoreno.

Kakao god, slozio sam se u prvom postu da je teza ali ujedno.. bilo je i prije situacija gdje te avion unisti prije nego sto izletis. Veci problem vidim tenk vs tenk ili ..vs RPG. + sto popravljas sporije, nego avion.

Ili bolje receno ne ulazi uopste u tenk ili bilo koje oklopno vozilo. A stvarno su odlicni manevri kada teras tenk kroz magacine, mogu misliti samo koliko plasticnih nalepnica moze taj tenk u njima da pokupi. :D

Uz njih.. ne kroz njih. Opet ponavljam, veci je problem RPG nego avion. Dva engineera te sad pa sad zavrse.

Uz njih.. ne kroz njih. Opet ponavljam, veci je problem RPG nego avion. Dva engineera te sad pa sad zavrse.

Pa kad se krijes po magacinima. Naravno da je veci problem avion jer je postao gotovo neunistiv i proterao je tenkove sa svojih prirodnih stanista u kojekakve magacine i sklonista gde se inzenjerci i ostala pesadiju igraju sa njim.

Evo malo nade za nezadovoljne posle patch-a, taman da se odlozi uninstall jos koji dan
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489675991245/
Patch naravno nisu ni testirali pre nego sto su ga pustili pa im je sad malo cudan???

Pa kazem ja da su oni samo procitali sta su ovi kukali na forumima i to samo ubacili bez pogovora. Fuck zajednicu, treba samo slusati prave testere i racionalne ljude sa iskustvom a ne ko god pocne da palamudi na forumima. Postoji granica dokle developer moze da slusa zajednicu a sve ostalo radi balansa mora developer da odradi ma koliko ovi kukumakali.

Ah koliko vidim ni dalje reci o AA i avionskoj superiornosti... fenomenalno nema sta, tek sada je ocigledno da uopste nisu ni probali igru sa patchom. Al bitno je da mav i gotovo nebitne gluposti i dalje drze svu paznju. Well done Dajs, nema sta.

Poslednja izmena:
Ima bolesnika koji se stalno stekaju sa helikopterom, taman ga naciljam onim cudom, on se skloni iza brda na koje ne mozes da se popnes. Bila je neka Rush mapa

Najjaca scena mitraljezom rokam helis, kad ono nista, ubije me za 2sec. Postao sam ljubomoran na Ramba koji ih roka strelama ;D

Upropastiše igru načisto sad će im trebati opet neki patch da poprave ovaj patch, mislim situacija je totalno sumanuta do zla boga. Ako i bude nekih ispravki sigurno ih neće biti pre juna, a ako budu popravili bilo šta doćiće tek sa novim DLC-om tako da to je to na kraju kome se svidja nek igra, ovako kako je, a koga nervira nek čeka :) jun.

Upropastiše igru načisto sad će im trebati opet neki patch da poprave ovaj patch, mislim situacija je totalno sumanuta do zla boga. Ako i bude nekih ispravki sigurno ih neće biti pre juna, a ako budu popravili bilo šta doćiće tek sa novim DLC-om tako da to je to na kraju kome se svidja nek igra, ovako kako je, a koga nervira nek čeka :) jun.

A u Junu novi patch kojim će opet da promene sve!

Pa kad se krijes po magacinima.

e469f97a0a7601f304b1d266dffa5ba2.jpg

0b0c3110de8a2c88194ff44f1cdb5ffc.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno