Šta je novo?

Battlefield 3

Kolko sada cesto imam disconect from server. Ranije se to gotovo uopste nije desavalo.
Sa druge strane, svidja mi se flash supressor, samo s**** preciznost s kuka, sto gotovo i ne koristim ali zato smanjuje recoil. A supressor mi nije nesto, previse je spora puska onda

Meni se pocelo to desavati a pre nije. I opet nisu resili ono sa 'initializing' zapucavanjem, ide mi na zivce to.

m4a1 je dosta poboljsan,dok je m16a3 sada ubedjlivo najbolja puska...
val mi se cini neprecizniji i slabiji...

uglavnom,uopste mi se ne svidja patch...

u tenk vise nema svrhe ulaziti,a toliko sam se mucio da se spawn-ujem kod vozila i da prvi uletim u njih...

Heh...kalimerovsko lelekanje :)
Šalu na stranu ima nekoliko stvari koje su baš zeznuli (ništa novo...poznati su po patchevima koji samo pokvare igru). Recoil na m16a3 je prilično povećan. Za druge puškice ne znam...nisam stigao da probam. Suppression blur je preteran. Heal i resupply su dosta brži.

ja sa val-om nikoga ne mogu da ubijem,dok sa m4a1 samo lomi...Nije mi jasno,sto ne isprave m16a3,m4a1 da imaju pravi reflex i kobru,nego ostao samo iron i menja unutar njega...

Snajper su sjebali nekako, ne mogu da skontam sta su radili.
Na Canal mapu legnem sa snajperom i sa stativom i gadjam ka prikolicama gde se spawnuju u glavu. Ranije sam pogadjao svaki metak u glavu. Sada kada se spawnuju automatski cucnu kada ispalim metak? NEma sanse nikoga da pogodim.
Promenila se trajektorija leta zrna, oslabljena su, metak je veci dok je u letu sto nervira (12x optika).
I dalje se pantraju sa MAV na nekim mapama koliko mi se cini.
Svidja mi se kako soflam sam hvata mete kada se postavi.
Avioni su laksi za upravljanje sa misom.
I AA su totalno sjebali, qrcu sada vise ne vredi. Cime treba na caspianu da gadjam avione, prackom ?!

Zar moras raditi spawnkill ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

pa snajper, sta drugo da radi

Na Canal mapu legnem sa snajperom i sa stativom i gadjam ka prikolicama gde se spawnuju u glavu. Ranije sam pogadjao svaki metak u glavu. Sada kada se spawnuju automatski cucnu kada ispalim metak? NEma sanse nikoga da pogodim.

Bolest je debelo zahvatila i decu sa ovih prostora, prosto neverovatno. Nije ni cudo s obzirom na " parove " i dr...

pa snajper, sta drugo da radi

Mozda da ubija vojnike ??? Spota ??? Postavi SOFLAM ?? Nije da nisam nikada uradio spawn kill ali zaleci i cekati da se neko spawna i da ga ubijes = kao i čiter za mene.

Poslednja izmena:
Meni igra radi 1/1 kao i pre patcha. Osim sitnih kozmetickih promena, jedino sto sam primetipo pored standardnog nestajanja i pojavljivanja ljudi koji ulaze u periferni vid, sada dodatno nestaju/pojavljuju se i likovi u koje pucam na desetak metara ispred.
Suppresion efekat je isti kao sto je bio...

cek bre, od kad ti igras bf3? zar nisi rekao da ...znas vec? :)

ne igram ga.

kao pravi kolekcionar, i neko ko se nadao da ce prvi DLC biti WWII related nabavio sam retail u kutiji u startu, nisam hteo kupovati kradene kljuceve iz kvazi key prodaje.

uz neke trejdove kasnije, imam jos dva origin accounta sa BF3 LE.

Juce sam samo upalio posle patcha da se sprdam s'igrom u drustvu ortaka.

ovde sam zab'o 330 sati u poslednjih par meseci...
http://steamcommunity.com/id/2saint4u/stats/RedOrchestra2

Na svome sajtu pisao vijest o BF3 updateo. Uhvatim neku in-game scenu i postavim:

Kao da sma znao da ce suppressed efekat biti jedan od problematicnijih/glavnih faktora tokom pucnjave.. hehehehe....

Poslednja izmena:
@vkozomar E hvala puno na komplimentu, ako sam dete sa 28 godina. :)
Pa sa cu, necu okolo da trcim sa snajperom i da pucam. Doduse ima jedan server na kome je ta fora.
I avioni qrcu ne vrede bez palice. Nema sanse da se okrenem sa misem brzo kao neko ko ima opremu za letenje.

Bilo je prije ali sada je duplo gore. Blur traje duze a recoil je veci nego prije. Blur i nije toliko sporan koliko je recoil sa kojim covjeka ne mozes pogodoto. Cim podje da se muti, idem u zaklon da prodje jer nema svrhe pucati.

Poslednja izmena:
Da li imate problema sa ucitavanjem igre, posle promene mape.
Opet imam isti problem sa beskonacno "loading"
i mora alt+f4
Imao sam ranije taj problem i pucanje igre,ali to je nestalo kad sam presao na x64.
Vrlo je iritirajuce,kad posle svake promene mape, treba ponovo da ulazim u bf

izgleda da su upropastili f2000, koristim ga sa prigusivacem , ne mogu da pogodim/ubijem slona u tunelu, dok hekleri kidaju sve zivo

Nemojte koristiti suppressor + drška. Navodno stoje "penali" sa tim kombinacijama. Ili jedno, ili drugo. Ja skinem dršku i puška mnogo preciznija. Probajte.

ljudi ajde mala pomoc za mog drugara :D
kupio je bf3 akaunt od jednog lika koga znam.
skinuo,instalirao,instalirao update za battlelog,instalirao pb i uradio update i pojavljuje se ovo
bokica.png

http://www.dodaj.rs/f/3g/5g/4HIrs0bo/bokica.png

Uzmite kombinaciju flash supressora i drske, meni lepo radi

Retardirana igra posle peča samo tako.

@kloshar

bili smo pricali preko telefona. prvo je krenuo da udje i nije moglo,onda se setim da treba da skine pb. posle toga je krenuo ponovo,ne znam na koji server i nije moglo
sad je on trenutno u gradu,tako da ne znam nista do sutra

Vrh Dno