AA mnogo brze lockuje helije i na vecoj udaljenosti, dok za avione treba da su bas veoma blizu. Doduse mnogo je ubitacniji protiv helija sad, kao i cini mi se onaj mitraljez na tenku. Isto i iz jedne granate iz tenka sam skinuo helija, a ranije je trebalo dve.
Medjutim, igra mi losije radi, pogotovo kada krene malo veca destrukcija mape, sto ranije nije bilo bas ovoliko izrazeno. A da, konacno su i ubacili da vidis sopstveni ping (koji se nazalost updatuje jednom godisnje) koji inace mi opet nista ne znaci jer vidjao sam ljude i sa duplo vecim pingom da me u duelu jedan na jedan izuju jer nisam ni stigao da zapucam a vec sam mrtav.
cime je puska preciznija underslung rail ili foregrip?
Air to ground i obrnuti balans je postao tragikomican, ovo sada samo vredi igrati u nekim infantry modovima i mapama. I to samo ako mi se spusti pritisak od ovog uzasa koji sam odigrao.
Nemoj ni da probas infantry, uglavnom to igram i sad nakon ovog patch-eta nemam komentar, kad neko zapuca na tebe sa 500,600m pocnes da se gubis, mutno, halucinacije, LSD tripovi i ne mozes ni zgradu da pogodis tako da mi nije bas jasno. Puckam sa M16 sa kojom sam skidao i po 7,8 likova sa jednim okvirom a sad kao da ih lupam gumenim dildom po glavi. Ovi iz DICE-a nas opasno podyebavaju, kladim se da sad citaju komentare sa raznih foruma i umiru od smeha.
Kamo srece da ozbiljan deo igraca obrise BF3 i vrati se na BC2 do daljnjeg iako je BC2 isto njihova igra, ali bar je dobra igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari