Šta je novo?

Battlefield 3

E jesu ovi mongoloidi. Pa nije to Diablo pa da se otkljucavaju Itemi. Samo je ovo trebalo da mali gov***i sa maminim i tatinim visa karticama pored cheatova kupuju i otkljucavanja opreme.
Mi ispadosmo pajseri koji normalno igramo. E sta jos necu videti. Tako je u WOT-U, pa u D3, pa sad i ovde. Dumbasses

Tako je svuda gdje mogu da se zarade pare, ne postoji EA da bi tebi i meni omogućio zabavu nego da bi zaradio. E sad, to što nama takve stvari smetaju to je već naš problem, za to možemo da se žalimo upravi vodovoda ;)

Sad kad krenu po oglasima bf3,otkljucano sve,cena + 500 din na konto toga :d

+1
Oni su zaradili pozamasnu sumu,tako da im zvone .... dali je ovo ispravno ili nije!Ovo se igra na privatnim serverima na kojima okupis svoju ekipu i cepas!Barem znas sa kim igras,a ne da kidas zivce zbog nekog citera!Odigrao sam nekih 100-ak sati i definitivno batalio!

Ma kad bude k/d ratio poboljsan za odredjen broj $.Nije ni to daleko,a i sami smo krivi kad kupujemo i dizemo u nebesa poluzavrsene proizvode.Zato postoje i DLC-ovi kad ljudi kupuju(da ne komentarisem o COD fransizi).U principu,sve je napravljeno da se navuku pare od onih koji nikad nisu igrali Battlefield serijal.A za one koji su igrali,*** lepo izgleda,dosta vam je.

Svidelo nam se ili ne kintu im dajemo sigurno, šta god da izbace... ;) Ne mislim na otključavanje oružja (to mi ne pada napamet) već na glupe DLC-ove koji nam dolaze.

Poslednja izmena:
Svidelo nam se ili ne kintu im dajemo sigurno, šta god da izbace... ;) Ne mislim na otključavanje oružja (to mi ne pada napamet) već na glupe DLC-ove koji nam dolaze.

Čekaj, ako ti se ne sviđa zašto bi im dao pare? Ne kontam? Zato što je u modi, šta?

Čekaj, ako ti se ne sviđa zašto bi im dao pare? Ne kontam? Zato što je u modi, šta?

Zato što nas je ubilo u pojam ovo potrošačko društvo, zato ćemo da ga kupimo :). Ja definitivno neću da kupim ovaj sledeći DLC sa zatvorenim mapama jer ne vidim svrhu, ali ove ostale verovatno hoću,

a i nije kao da ima 15 aktuelnih fps igara za multi

Na polici imam svaki BF naslov i kupio bih i ***** samo da je upakovano u BF omot :) :)

Poslednja izmena:
"The MAV can no longer be used as an elevator".

Stara vest,ali me vise raduje nego ceo patch...

Gde vi to skidate,ja ne mogu da udjem na log?

Log je jos uvek zatvoren, u originu "check for update" na Battlefield i krenuce da skida...

Sta ima tu da te raduje?? Po meni je to sakacenje, jer nista sladje no kad skines snajpera sa neke vuko****ne :p

@diablo

ja ne igram mnogo sa snajpom,tako da me raduje...Najvise me nervira kada me ubije tokom killstreak-a od nekih 7-8 ubistava...Tacno bih mu se nahebao keve...A jeste posle slatko kada pise marksman xxx...

Obicno napisu u kom periodu ne radi battlelog, da li zna neko kakav je sada slucaj?

od 11 do pola 1 cini mi se...

jel igrao neko posle peca?? utisci :D
jel treba update pb-a?

Poslednja izmena:
jel igrao neko posle peca?? utisci :D
jel treba update pb-a?

Igrao sam ja. Isti mi je djavo, jedino vidim da su onaj command centar promenuli mu malko izgled i dodali jos neke funkcije. Ne treba update pb

Ima promjena na oružju. Vecinom je veci recoil ali ne na svim puskama. Snajperisti su mnogo dominantniji, bar iz ove zadnje 1000 tiket partije. Cuvajte se snajpera. Igra mislim generalno bolje radi.. klizi. tenkovi/lav se jako brzo "potrose". ...nekako prva granata pravi jednaku stetu kao prije. Ostane mi 70% ali druga i terca vas vec dokrajce i to sa prednje strane. Dva LAV-a sam brzo unistio tenkom. Par puta skocio i padobran se kao brze otvori.. nisam siguran. Prone jednako ustaje. Nije nista brze. Kretanje krot meni je kao brze.. nesto stitno. Minimapa je bolja. Medic box, energija se puni brzinom svjetlosti.

Poslednja izmena:
AA mnogo brze lockuje helije i na vecoj udaljenosti, dok za avione treba da su bas veoma blizu. Doduse mnogo je ubitacniji protiv helija sad, kao i cini mi se onaj mitraljez na tenku. Isto i iz jedne granate iz tenka sam skinuo helija, a ranije je trebalo dve.

Medjutim, igra mi losije radi, pogotovo kada krene malo veca destrukcija mape, sto ranije nije bilo bas ovoliko izrazeno. A da, konacno su i ubacili da vidis sopstveni ping (koji se nazalost updatuje jednom godisnje) koji inace mi opet nista ne znaci jer vidjao sam ljude i sa duplo vecim pingom da me u duelu jedan na jedan izuju jer nisam ni stigao da zapucam a vec sam mrtav.

ja sam primetio da mi mnoooogo vise bluruje sliku kad me puca neprijatelj, bukvalno ne vidim nista, jel jos neko zapazio ovo?

Da.. suprressed fire je editovan.. imas veci recoil i odmah bluruje sliku a ne kao prije.

Karkand igraci, nema vise uzmanja train zastavice iz vagona..

282f6cf4477da1a9c5664dbc4e0796f0.jpg

Vrh Dno