Šta je novo?

Battlefield 3

^ Zasada samo za PS3, videćemo kad izađe novi patch za PC...

Pa biće isto... Normalno. Šišaj dok može! Za mesec, dva, očekujem i neke puške koje možeš otključati samo plaćanjem :D

Cek moze li objasnjenje ? Jel to patch za ovu " PC native " igru izlazi ranije za konzole nego za pc ? :d

ja sam i dalje podeljen sto se tice ove igre... nekako je zarazna,a sa druge strane uzasno neoptimizovana,sto kazes PC Native ovo mi vise izgleda kao PORT !
a i ne svidja mi se taj DLC fazon, mnogo su postali alavi bre,plati ovo plati ono a patcha i fixa nigde

kako neoptimizovana ? pa igra izgleda prelepo na high kada i nije zahtevna

dlc su realnost, i do sada je izasao jedan DLC ? sta je tu preterano? isti dlc si mogao da kupis za sicu - manje od 10 evra, a samu igru si mogao kupiti za oko 25 eur... o cemu mi pricamo ovde :) a da, patch istina, patch su mogli bar mesec dana radnije da izbace

kako neoptimizovana ? pa igra izgleda prelepo na high kada i nije zahtevna

dlc su realnost, i do sada je izasao jedan DLC ? sta je tu preterano? isti dlc si mogao da kupis za sicu - manje od 10 evra, a samu igru si mogao kupiti za oko 25 eur... o cemu mi pricamo ovde :) a da, patch istina, patch su mogli bar mesec dana radnije da izbace

Ma igra je sjajna!

Jel se zna veličina patcha?

Sent from my U8500 using Tapatalk 2 Beta-2

Za PS3 je oko 1GB, za PC se još ne zna...

Za PS je 1070MB.. mislim da ce i nama bit iisto. Takodjer jedan kolega sa foruma kaze da je morao odraditi ponovo download B2K DLC-a. Kada hoces startati B2K mape, ponudi ti download ponovo. Ostaje da vidimo sutra kako ide.

Kako kad za b2k nije ni postojao download...ili sam ja nesto zaboravio, samo znam kada sam ubacio kod od b2k igrao sam mape istog trenutka, znaci bez ikakvog downloada.

B2k je bio u onom prvom velikom patchu, samo sto nisi imao mogucnost da aktiviras b2k mape dok je li ne kupis i aktiviras isti.

Hvala, zato sam rekao mozda sam i zaboravio da sam skidao neki patch koji je bio namnjen b2k.

Za PS je 1070MB.. mislim da ce i nama bit iisto. Takodjer jedan kolega sa foruma kaze da je morao odraditi ponovo download B2K DLC-a. Kada hoces startati B2K mape, ponudi ti download ponovo. Ostaje da vidimo sutra kako ide.

Stvarno ako opet treba svlaciti B2K onda su noobovi nevidjeni:smash:

To je bilo zbog nekog bug-a sa oruzjima, ne vide se neka oruzja na nekim mapama, to je izaslo jos pre 10-15 dana za PS3, ako nemate taj bag onda je bilo samo za PS3 verovatno..

Procitao sam na mondu da ce anonimusi srusiti ceo internet 31.marta,tako da maksimalno iskoristite dane do tada da igrate bf ahah
Ja kazem za sebe da moj bf verovatno nece raditi posle peca :D

Pitaj tatu ako nije digao ruke vec....

Patch je 1.6GB

Dodjes na forum, napises 2 reci i onda 2 nedelje citas odgovore(salvu uvreda) i umires od smeha ... super zabava.

@Monk Psycho
A ti si neki Kozomarin or what?

Malo sam se SALIO i sam imam 25+ i igram sve sto mi padne saka , high ili NE high...

Poslednja izmena:
http://blogs.battlefield.com/2012/0...ap-lots-of-fixes-and-new-shortcut-items-live/

Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PC. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get your hands on those AA missiles for jets instantly, this is for you.

The 10 shortcut items are available now from Origin and include:

Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes

Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles

The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs
:D

Vrh Dno