Šta je novo?

Battlefield 3

@ghostfak

to znam...Nego mi pise Authorization failed...

Mozda nisu legle pare,pa zato...

Poslednja izmena:
poz drugari,imam par pitanja,trebaju mi neki saveti takodje

1. zasto je bf3 browser launch igra?
2. sece mi kao ludo, da li neko zna neki link gde ima neki tweak tips,imam sredju konfiguraciju,nemam lag ni u jednoj igri sem ove :( i to ne uvek recimo radi super
i onda kad mi 2 amera izlete na nisan spadne frame na 7-9...

poz drugari,imam par pitanja,trebaju mi neki saveti takodje

1. zasto je bf3 browser launch igra?
2. sece mi kao ludo, da li neko zna neki link gde ima neki tweak tips,imam sredju konfiguraciju,nemam lag ni u jednoj igri sem ove :( i to ne uvek recimo radi super
i onda kad mi 2 amera izlete na nisan spadne frame na 7-9...

1. to smo se svi pitali šta im je to trebalo i koja je praktična svrha
2. koliki ti je FPS tokom igre? Jel ti se taj drop framerate dešava na par sekundi pa se vrati u normalu? Ako je to i meni se ranije dešavalo i prestalo je, dosta ljudi se žalilo na isto. Koliko sam ja našao u pitanju je neki bug koji se random pojavljuje

pa zavisi uglavnom je tako radi lepo i odjednom ga sroza,inace sam zakljucao fps na 30... a kako ti je to prestalo samo od sebe ili si nesto cackao,ortaci sto isto imaju njima radi u fullu na ultra...

Full hd ako ti je rez ekrana (i ako nije) sa 3870 i max bojem detalja mora da ti secka. Graficka je usko grlo, probaj auto settings za pocetak :)

Full hd ako ti je rez ekrana (i ako nije) sa 3870 i max bojem detalja mora da ti secka. Graficka je usko grlo, probaj auto settings za pocetak :)

e nisam menjao info u moja masina :p 5770 imam sad i da full hd je rezolucija a nije na max nego medium,probao sam i low mada je mnogo ruzno i isto secka znaci bude 30 fps i onda odjednom na 10 na par sekundi (dok me ne rokne neki amer)
e da kampanja radi odlicno,sad sam je malo probao

Poslednja izmena:
Dok igram posle određenog vremena igra počne povremeno osetno da krlja, stavio sam još 2GB memorije (imao sam 4GB) i problemi su nestali. Sada istog trenutka iz igre izlazim u Windows i kada skroz izađem iz igre više mi nije komp u šoku, a čini mi se da i mape malo brže učitavaju.

Spotuješ neprijatelje svojima, kad ih oni ubiju, dobiješ spot bonus.

pa zavisi uglavnom je tako radi lepo i odjednom ga sroza,inace sam zakljucao fps na 30... a kako ti je to prestalo samo od sebe ili si nesto cackao,ortaci sto isto imaju njima radi u fullu na ultra...

Meni je prestalo samo od sebe, ne znam kako. Čitao sam po netu i vidim da se još dosta ljudi žali na taj FPS drop. Okači video settings u igri da vidimo

neki koriste macro-e za spotovanje... i defuse/arm.
ono, non stop skripta "pichi" po Q tasteru, ili drzi taster stisnut za arm/defuse dok se korisnik slobodno krece sa "free prstom".

Mislis da deaktiviram MCOM "sa skriptom" ? Mada meni ni rucno nije problem, mogu uraditi reload i pucati te se vrtiti naokolo.

Za Q jos manji problem. Navikao se tak oda ni ne primjeciujem (probao MW3 i pola igranja kontam sta ovaj sam baca bombe.. kada ono ja i BF spoting).

Plus sto spotati ne mozes uvjek. Nece pa nece. A toga ima i u BC2 ..valdjan neki limit.

ja kupio pre neki dan i samo njega i igram...Od svih mapa Oman mi je najgori...Sve igram,ali Oman retko...

Sharqi mi je odlican,a Kark je vrhunski,pod uslovom da se ne koristi Mav glitch,inace sam primoran da uzmem m40 i da im skidam glave sa visokih zgrada...

Probajte da snajpujete iz shotke sa saibot zrnom, otkida koliko je besno :)

Koja zemlja se sad stavlja za kupovinu na Originu, za nas iz Srbije? Erste kartica je u pitanju...

Ja sam stavio BIH i prosla je kupovina...

Nazad
Vrh Dno