Pa vas koji ne volite ovaj stil igre, trci i pucaj, ovaj dlc vas uopste ne pogadja, ako vam se ne svidja preskociteOni koji ma se svidja ce kupiti
Cak ce i pokupiti COD igrace.
Nisu vam uopste "napakostili" ovim dlc-om, da su ovo ubacili u samu igru kad je izlazila razumeo bi da hejtujete
Ali svakako priaj da ponekad udjes na ovo i izivis se ko covek.
Stvarno ne znam sta si gledao, ali Versus se igra mali CQ 5vs5 i partije traju max 15min.
Battlefield - Close Quarters - Kakav oksimoron + metrolovingpajseri ccccc vec moze da se nazire " bazar- metro moronabuse " - pihhhh za koncept.
To su te partijice za klanove idealne. 5vs5 CQ :d. Kamper do kampera. Lepo odem na CQ 48 igraca i izigram se ko covek. Kakav ESL kakvi bakraci.
To su te partijice za klanove idealne. 5vs5 CQ :d. Kamper do kampera. Lepo odem na CQ 48 igraca i izigram se ko covek. Kakav ESL kakvi bakraci.
Idealne za klanove, da. Kamper do kampera? Totalno pogresno. Razmisli logicno na momenat. Kako napadaci da dobiju partiju ako kampuju? Defenderi se inicijalno ustekaju na pozicije, pa eto to nazovi kampovanjem ako hoces. Odigraj par 5vs5 partija pa onda donesi sud.
Battlefield - Close Quarters - Kakav oksimoron + metrolovingpajseri ccccc vec moze da se nazire " bazar- metro moronabuse " - pihhhh za koncept.
Naravno da ti ne pada na pamet jer bi onda još više kukao. Objasni mi molim te kako da igra tim koji je zauzeo sve zastavice...koju taktiku bi ti upotrebio u tom slučaju?To su te mape idealne za kampere ako si defender. 5v5 mi ne pada na pamet da igram pored toliko boljih stvari u BF3.
Zanimljivo...omiljena puska u suport klasi mi je RPK-74M.IRNV+foregrip +sound suppressor.Ne znam kada sam (a nema ko drug)i umesto suppressora stavio tactical light.Vidim ja da neko vreme na vecim daljinama ladno skidam likove cak i snajpere na brdima sa par kratkih.Ooo najzad radi kako treba pomislih.Skocise kilovi i samopouzdanje da drsko i ja snajperisem RPK-om snajpere koji me gadjaju.
I sve to lepo traje dok se nisam zapitao a sta mi radi ta lampa na pusci a igram BTK mape koje su sve redom napolju.Vratim ja Suppressor i jao meni nikoga da pogodim na srednjim i vecim udaljenostima..Tek sada uvide zabludu sa tim prigusivacem.Znaci druga puska a ubih sate sa SoundS misleci osim tisine da mi daje i preciznost.
Naravno da ti ne pada na pamet jer bi onda još više kukao. Objasni mi molim te kako da igra tim koji je zauzeo sve zastavice...koju taktiku bi ti upotrebio u tom slučaju?
Infantry...odnosno 4vs4 ili 5vs5 igram još od BF1924. Ne postoji intenzivnije igranje od takvog igranja. Ne mislim na totalnu ludnicu tipa "letu aviJoni, letu štuke...sve se ruši" nego na adrenalinski nabijeno osvajanje odnosno odbrana ono malo zastavica na mapi...koja je takodje prilagodjena odnosno umanjena. Pre nego što me neko pogrešno shvati obožavam BF serijal upravo zbog vozila. Medjutim od BC2 su vozila postala bezveze i sada uglavnom giljam.
Stekao sam utisak da imaš veliki problem sa prihvatanjem činjenice da postoje ljudi koji bolje igraju. Vidim hvališ se kako razvaljuješ...pa hajde onda malo i ja da se hvalim. Imam privilegiju da već godinama igram u jednom od najboljih klanova Evrope. Prvo mesto na tabeli BF1942 infantry i conquest više puta, prvo mesto na tabeli BF2 infantry i conquest ...BF3...A onda odem na neki server i izrokaju me samo tako. Ali onda ne idem po forumima i otužujem nekoga da je cheater. Dešava se da jednostavno nije moj dan ili sam umoran ili jednostavno postoje ljudi koji igraju bolje od mene. Kada sam na serveru sa bar još jednim igračem iz mog klana situacija je mnogo bolja...timska igra a ne kvazi timska igra u vidjenju DICE-a.
Veruj mi da je na tim 5vs5 klanskim okrsajima zagarantovano dobro napucavanje i tamo jedino mozes da naucis nesto ili osetis da si deo tima za razliku od random public budalastina, na jednom mestu se nadju 10 likova kojima je awareness na jako visokom nivou, prate kill feed i gledaju u mini mapu non stop, broje preostale igrace i sekunde do sledeceg spawna a znaju gde je sledeci spawn i pri tome znaju odlicno da pucaju. Probaj jednom taj kamperski 5vs5 pa ces da vidis o cemu pricam, nema potrebe da trujemo bez razloga. Interesantno je i to sto polako svi ti odlicni igraci jedan po jedan dizu ruke od BF3 ali to je vec neka druga tema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari