Šta je novo?

Battlefield 3

Izaso trailer, moze ovo da bude zanimljivo zato sto su mape male, a sve se rusi :) Bice zeznuto da se prezivi.

Ovako treba da izgleda sledeći COD

Sad se svi zalite da lici na COD, pa BF ima razne igrace, nekome se svidja sto ce biti mapa kao sto su ove i sto ce biti malo promena, vama ako se ne svidja ne morate da kupite, ima vec dovoljno mapa i bice jos 2 dlca :D
Mislim da je ovo dobar potez za BF :)
Ja recimo do sada od FPS MP igara sam igrao samo CS, a od SP sam igrao COD sve do MW3, kada sam usao u mw3 posle bf3 kreno sam da placem. i dalje stojim da je cod bolja sp igra od bf-a sve do black ops-a, a u mp ne moze da prismrdi bf-u, niti ce ikad moci :)

Battlefield - Close Quarters - Kakav oksimoron + metrolovingpajseri ccccc vec moze da se nazire " bazar- metro moronabuse " - pihhhh za koncept.

Pa vas koji ne volite ovaj stil igre, trci i pucaj, ovaj dlc vas uopste ne pogadja, ako vam se ne svidja preskocite :) Oni koji ma se svidja ce kupiti :) Cak ce i pokupiti COD igrace.
Nisu vam uopste "napakostili" ovim dlc-om, da su ovo ubacili u samu igru kad je izlazila razumeo bi da hejtujete :D
Ali svakako priaj da ponekad udjes na ovo i izivis se ko covek.

Pa vas koji ne volite ovaj stil igre, trci i pucaj, ovaj dlc vas uopste ne pogadja, ako vam se ne svidja preskocite :) Oni koji ma se svidja ce kupiti :) Cak ce i pokupiti COD igrace.
Nisu vam uopste "napakostili" ovim dlc-om, da su ovo ubacili u samu igru kad je izlazila razumeo bi da hejtujete :D
Ali svakako priaj da ponekad udjes na ovo i izivis se ko covek.

Za mene si u pravu, dokle god ove abominacije drze podalje taj profil igraca (koji si objasnio u prethodnom postu) iz igara koje najcesce igram, sve je cool extra.

Stvarno ne znam sta si gledao, ali Versus se igra mali CQ 5vs5 i partije traju max 15min.

To su te partijice za klanove idealne. 5vs5 CQ :d. Kamper do kampera. Lepo odem na CQ 48 igraca i izigram se ko covek. Kakav ESL kakvi bakraci.

o_O

Ovo mu dodje kao Vintorez iz Stalkera ...

To su te partijice za klanove idealne. 5vs5 CQ :d. Kamper do kampera. Lepo odem na CQ 48 igraca i izigram se ko covek. Kakav ESL kakvi bakraci.

Idealne za klanove, da. Kamper do kampera? Totalno pogresno. Razmisli logicno na momenat. Kako napadaci da dobiju partiju ako kampuju? Defenderi se inicijalno ustekaju na pozicije, pa eto to nazovi kampovanjem ako hoces. Odigraj par 5vs5 partija pa onda donesi sud.

Ajde sine malo uposli sive celije pre nego sto napises jos neku glupost. ;) 5 igraca u timu, 3 flaga, objasni ti meni kako moze tu da se kampuje kada su ti potrebna 2 flaga za pobedu, a znas da na svakoj mapi postoji prostor za flankovanje kako bi se doslo do prve zastave protivnickog tima.

Poslednja izmena:
I ja hoću da budem viking :D
Moram da probam sad snajp na shotkama obavezno XD

Ja na bc2 nisam ni ulazio na conquest bez skoro 30 igraca i uglavnom sam samo igrao rush, a sada u bf3 sa ispod 50 igraca na conquestu ni ne razmisljam da ulazim. :D Jednostavno volim taj full scale konflikt koji je po meni najvise privlacna strana bf-a...

Nije mi jasno, zadnji B2K dlc je izasao jos u novembru, i za ove 4 nove male mape njima treba 6,7 meseci kako bi se izbacile...

Ne treba im toliko da urade mape nego produžuju život igri. Kad bi sve izbacili u početku ljudi bi se zasitili i počeli da prestaju da igraju, ovako taman kad se zasitiš oni izbace nešto novo i ajmo ispočetka

Zanimljivo...omiljena puska u suport klasi mi je RPK-74M.IRNV+foregrip +sound suppressor.Ne znam kada sam (a nema ko drug)i umesto suppressora stavio tactical light.Vidim ja da neko vreme na vecim daljinama ladno skidam likove cak i snajpere na brdima sa par kratkih.Ooo najzad radi kako treba pomislih.Skocise kilovi i samopouzdanje da drsko i ja snajperisem RPK-om snajpere koji me gadjaju.
I sve to lepo traje dok se nisam zapitao a sta mi radi ta lampa na pusci a igram BTK mape koje su sve redom napolju.Vratim ja Suppressor i jao meni nikoga da pogodim na srednjim i vecim udaljenostima..Tek sada uvide zabludu sa tim prigusivacem.Znaci druga puska a ubih sate sa SoundS misleci osim tisine da mi daje i preciznost.

Poslednja izmena:
Idealne za klanove, da. Kamper do kampera? Totalno pogresno. Razmisli logicno na momenat. Kako napadaci da dobiju partiju ako kampuju? Defenderi se inicijalno ustekaju na pozicije, pa eto to nazovi kampovanjem ako hoces. Odigraj par 5vs5 partija pa onda donesi sud.

To su te mape idealne za kampere ako si defender. 5v5 mi ne pada na pamet da igram pored toliko boljih stvari u BF3.

Veruj mi da je na tim 5vs5 klanskim okrsajima zagarantovano dobro napucavanje i tamo jedino mozes da naucis nesto ili osetis da si deo tima za razliku od random public budalastina, na jednom mestu se nadju 10 likova kojima je awareness na jako visokom nivou, prate kill feed i gledaju u mini mapu non stop, broje preostale igrace i sekunde do sledeceg spawna a znaju gde je sledeci spawn i pri tome znaju odlicno da pucaju. Probaj jednom taj kamperski 5vs5 pa ces da vidis o cemu pricam, nema potrebe da trujemo bez razloga :) . Interesantno je i to sto polako svi ti odlicni igraci jedan po jedan dizu ruke od BF3 ali to je vec neka druga tema.

To su te mape idealne za kampere ako si defender. 5v5 mi ne pada na pamet da igram pored toliko boljih stvari u BF3.
Naravno da ti ne pada na pamet jer bi onda još više kukao. Objasni mi molim te kako da igra tim koji je zauzeo sve zastavice...koju taktiku bi ti upotrebio u tom slučaju?
Infantry...odnosno 4vs4 ili 5vs5 igram još od BF1924. Ne postoji intenzivnije igranje od takvog igranja. Ne mislim na totalnu ludnicu tipa "letu aviJoni, letu štuke...sve se ruši" nego na adrenalinski nabijeno osvajanje odnosno odbrana ono malo zastavica na mapi...koja je takodje prilagodjena odnosno umanjena. Pre nego što me neko pogrešno shvati obožavam BF serijal upravo zbog vozila. Medjutim od BC2 su vozila postala bezveze i sada uglavnom giljam.
Stekao sam utisak da imaš veliki problem sa prihvatanjem činjenice da postoje ljudi koji bolje igraju. Vidim hvališ se kako razvaljuješ...pa hajde onda malo i ja da se hvalim. Imam privilegiju da već godinama igram u jednom od najboljih klanova Evrope. Prvo mesto na tabeli BF1942 infantry i conquest više puta, prvo mesto na tabeli BF2 infantry i conquest ...BF3...A onda odem na neki server i izrokaju me samo tako. Ali onda ne idem po forumima i otužujem nekoga da je cheater. Dešava se da jednostavno nije moj dan ili sam umoran ili jednostavno postoje ljudi koji igraju bolje od mene. Kada sam na serveru sa bar još jednim igračem iz mog klana situacija je mnogo bolja...timska igra a ne kvazi timska igra u vidjenju DICE-a.

Zanimljivo...omiljena puska u suport klasi mi je RPK-74M.IRNV+foregrip +sound suppressor.Ne znam kada sam (a nema ko drug)i umesto suppressora stavio tactical light.Vidim ja da neko vreme na vecim daljinama ladno skidam likove cak i snajpere na brdima sa par kratkih.Ooo najzad radi kako treba pomislih.Skocise kilovi i samopouzdanje da drsko i ja snajperisem RPK-om snajpere koji me gadjaju.
I sve to lepo traje dok se nisam zapitao a sta mi radi ta lampa na pusci a igram BTK mape koje su sve redom napolju.Vratim ja Suppressor i jao meni nikoga da pogodim na srednjim i vecim udaljenostima..Tek sada uvide zabludu sa tim prigusivacem.Znaci druga puska a ubih sate sa SoundS misleci osim tisine da mi daje i preciznost.

Supperssor u vecini "radi" na svim puskama.. meni nije recim ona aek971 a cini mi se ni drugima. Ocitoi da nije na svim puskama isto.

Mada sve to pada vodu kada totalno promjene horizontalni i vertikalni recoil te stave da suppresor smanji recoil samo na 25% a ne na 50% kao sto je sada slucaj. Dok sa druge strane, suppressor nece uticati na jačinu metka. Jedino nece dirati m27 koja je fantasticna. Ako se doda da ce metak praviti vecu stetu, bojim se da nece biti balansirano i da se svi igrati sa m27.

By the way, ako imas B2K DLC, uzmi g36C.. odlicna.

Poslednja izmena:
Naravno da ti ne pada na pamet jer bi onda još više kukao. Objasni mi molim te kako da igra tim koji je zauzeo sve zastavice...koju taktiku bi ti upotrebio u tom slučaju?
Infantry...odnosno 4vs4 ili 5vs5 igram još od BF1924. Ne postoji intenzivnije igranje od takvog igranja. Ne mislim na totalnu ludnicu tipa "letu aviJoni, letu štuke...sve se ruši" nego na adrenalinski nabijeno osvajanje odnosno odbrana ono malo zastavica na mapi...koja je takodje prilagodjena odnosno umanjena. Pre nego što me neko pogrešno shvati obožavam BF serijal upravo zbog vozila. Medjutim od BC2 su vozila postala bezveze i sada uglavnom giljam.
Stekao sam utisak da imaš veliki problem sa prihvatanjem činjenice da postoje ljudi koji bolje igraju. Vidim hvališ se kako razvaljuješ...pa hajde onda malo i ja da se hvalim. Imam privilegiju da već godinama igram u jednom od najboljih klanova Evrope. Prvo mesto na tabeli BF1942 infantry i conquest više puta, prvo mesto na tabeli BF2 infantry i conquest ...BF3...A onda odem na neki server i izrokaju me samo tako. Ali onda ne idem po forumima i otužujem nekoga da je cheater. Dešava se da jednostavno nije moj dan ili sam umoran ili jednostavno postoje ljudi koji igraju bolje od mene. Kada sam na serveru sa bar još jednim igračem iz mog klana situacija je mnogo bolja...timska igra a ne kvazi timska igra u vidjenju DICE-a.

Ja se ne patim činjenicama ko igra bolje, niti mi je k/d ratio prioritet. Ne volim nepravdu, laž i meni je BF3 zezanje. Ne jurim klanove da bih kampovao i čekao nego dodjem po koji put da se izduvam. Svaka tebi čast ako si sve to osvojio što ne može da porekne činjenicu da si za mene čiter(ako si ti angus). Jedino da uzmem i snimim sledeci put video pa da se ljudi malo uvere o čemu pričam.
Ja ne upotrebljavam taktike nego kad bih igrao 5vs5 ako bih sve osvojio išao bih dalje jer ovako nije zanimljivo razumeš? Vi ste navikli da osvojite i onda čekate ko balvani a mi jurišamo ko *****i da bi povratili nazad. Napadač čak i sa taktikom ima vrlo male šanse da osvoji zato su ovu igru upropastili čiteri i kamperi razumeš? Ti igraš da bi nabio rezulta,t TS, frka, ludilo, ovo ono, a ja igram iz zezanja, opuštencije. A ne respawn i roknu me i tako milion puta alo breee, smejurija.
Opet kažem ono što sam igrao u nedelju nema šanse da nije čitovanje. Ja idem samo na ovaj forum, nećeš me videti nigde drugde. Ne tužakam već me nervira takvo ponašanje a hoću da se opustim i igram normalno sa svojim zemljacima ako je moguće. Pozzz.

Ne, ja nisam Angus. Nisam ni ja jurio klan, nego je klan jurio mene :D. Igram upravo zezanja. Potpuno je druga dimenzija kada igraš i pričaš sa svojim saigračima. Znači boli me stomak od smejanja posle zezanja u TS-u. Rezultat je posledica odličnog timskog rada. Eto desilo se da se na jednom mestu okupilo nekoliko dobrih igrača i uz malo rada i mnogo zezanja dogurali smo dokle smo dogurali. Ali naravno ono što se jednom svidja ne mora da se svidi drugom. Ok...voliš da igraš solo i super ako te to opušta. Mali savet ako dopuštaš...ako te neko smara ili misliš da je cheater lepo promeni server (ima ih mnogooo) i nema da te glava boli.
Kada ne igram sa klanom blesim na nekom serveru sa našim zemljacima, hrvatima, bosancima, nemcima, rusima i pitaj boga kim još. Našao sam server (sada će da usledi flame :d) Metro...tamo sam skoro svako veče...odlična ekipa, super zezanje. Verujem da ima još takvih servera.

Ma super odlično samo guraj. Ja ne znam nijedan drugi server gde igraju naši zato i dolazim na 1st serbian. Metro mapu ne igram takve me ne zanimaju. Možda u ovom expansion pack-u bude par dobrih mapa ali teško videvši trailer to će biti za COD fanove. Sad malo cepam As Val i c4 zanimljivo je kad im postavim c4 ovaj izadje iz tenka i onda ga ja malo preuzmem:).

Estonska reprezentacija ponovo u akciji? :D
34sotc5.jpg

Evo par snimaka za sve ljubitelje teorija zavere, nevedljivih wallhackova ...

http://www.youtube.com/watch?v=j5cH4o6wVMU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=a4LCctFFDS8
http://www.youtube.com/watch?v=MhW91PNzsOU&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=GfJ95HKI6uk&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=nOvRw9nGQXY

Veruj mi da je na tim 5vs5 klanskim okrsajima zagarantovano dobro napucavanje i tamo jedino mozes da naucis nesto ili osetis da si deo tima za razliku od random public budalastina, na jednom mestu se nadju 10 likova kojima je awareness na jako visokom nivou, prate kill feed i gledaju u mini mapu non stop, broje preostale igrace i sekunde do sledeceg spawna a znaju gde je sledeci spawn i pri tome znaju odlicno da pucaju. Probaj jednom taj kamperski 5vs5 pa ces da vidis o cemu pricam, nema potrebe da trujemo bez razloga :) . Interesantno je i to sto polako svi ti odlicni igraci jedan po jedan dizu ruke od BF3 ali to je vec neka druga tema.

kako mislis to je neka druga tema :)

izem ti igranje u kojem mozes da kalkulises gde ce i kada ko da se spawnuje i da ga docekas, rofl ... mislim nemoj da me razumes pogresno, drago mi je sto se zabavljate ili ste se zabavljali

5 na 5, ma super to mogu da zamislim kao probu sa nekim ortacima, ali bf3 nije zamisljen za to, upravo imas epski osecaj kada je akcija svuda... problematika je sto u tim slucajevima ima sve manje teammplaya, i na to sam kukao i pre par meseci

ja nekako najvise uzivam na 48 mapama

novi dlc mi nije jasan, sve 4 mape da budu ala metro ?!? wtf ??onda moraju da osakate rpg, ili da uspore njegovo punjenje, ili preciznos ili da izbace m320

5 na 5 je idealna varijanta,zbog cega,to je stvar dogovora.Igrao sam u varijanti samo pistolj ili noz,nikad bolju partiju nisam igrao.

posto tek danas kupujem BTK,interesuje me sta da napisem kao drzavu na originu,posto Srbije nema???I sta da pisem pod payment nick?

i da li uopste mogu sa Intesinom internet karticom da kupim,posto mi odbija karticu???

Mozda nebulozna pitanja,ali sta da se radi... :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno