Šta je novo?

Battlefield 3

odem ja u games i pitam devojku za karkand,posto nisam video na polici,ona kaze kao nisu poslali
pogledam na fejsu slike iz gamesa sto su slikali danas,vidim karkand na polici.
ladno su prodali danas

odem ja u games i pitam devojku za karkand,posto nisam video na polici,ona kaze kao nisu poslali
pogledam na fejsu slike iz gamesa sto su slikali danas,vidim karkand na polici.
ladno su prodali danas

Možeš da naručiš kod njih - raspitivao sam za D3...

ne da mi se da repair tool-om unistim vozilo,pa to ti je... :D

dogovori se sa nekim da ti pomogne,ja sam pomagao :D
ja sam bio zrtva :)

nije mi fora...Malo je falilo,ali me zaheba i iskoci na 20% snage...

Ja sam imao srece sa repair tool-om.Secam se,mapa Grand Bazzar.Lik u tenku,dal' je bio naduvan ili pocetnik,nemam pojma.Ja ga przim,cujem da se mrda kupola ali niti puca niti se krece.Naravno,nestalo mi goriva u breneru i cekam da ga dokusurim.Lik ne reaguje iako mi se pojavilo da je vozilo u teskom invaliditetu.Nit' je izasao,niti je mrdnuo tenAk tako da mi nije bilo tesko da ga posaljem na spawn.Inace prethodnih 20 puta sam redovno zavrsavao sa granatom u zubima.

zanimljiv zadatak,nema sta...

Ali kakve veze ima sto lik iskoci.. mozes vozilo samo unistiti. Samo moras mislim prvo onesposobiti vozilo pa onda unistiti.. ako lik izadje prije mislim da gadjas/kvariš "nicije" vozilo ali kada unistis tenk, avion il ihelikopter i bez posade nakon onesposobljavanja, dobijes 50 poena za unistenje.

Poslednja izmena:
Ali kakve veze ima sto lik iskoci.. mozes vozilo samo unistiti. Samo moras mislim prvo onesposobiti vozilo pa onda unistiti.. ako lik izadje prije mislim da gadjas/kvariš "nicije" vozilo ali kada unistis tenk, avion il ihelikopter i bez posade nakon onesposobljavanja, dobijes 50 poena za unistenje.

Pa ne mozes da unistis vozilo onda sa repair tool-om. Krenuces onda da ga popravljas, jer cim je izasao, postalo je neutralno. Mora enemy da ostane u vozilu kako bi ga unistio.
meni je mnogo teze pao onaj zadatak za L85 rifle, gde sam morao da pobedim valjda 10tak squad death match partija. Uff, nisam imao drugare za to tada, a sve sa nekim pajserima svaki put na mapi sam igrao. To mi je nekako najteze palo od svih zadataka.

izasao tako jedan i ja ga ubijem.Krenem da przim,kada ono krece repair.Nisam ga ni popravio da uskocim,puce smaw po sred glave.
Dobra je fora kada lika zapalis,lepo sam se nasmejao...

A sto se zadatka L85 tice,desi mi se da uletim na server gde se SDM igrao do 5 ubistava...Naletim na likove i iskasapim ih sa m16a3 i caskom otkljucam pusku,koja mi nekako ne odgovara...

Poslednja izmena:
izasao tako jedan i ja ga ubijem.Krenem da przim,kada ono krece repair.Nisam ga ni popravio da uskocim,puce smaw po sred glave.
Dobra je fora kada lika zapalis,lepo sam se nasmejao...

A sto se zadatka L85 tice,desi mi se da uletim na server gde se SDM igrao do 5 ubistava...Naletim na likove i iskasapim ih sa m16a3 i caskom otkljucam pusku,koja mi nekako ne odgovara...

Jaoo,ja sam se patio sa repair tool-om,opao mi k/d ratio zbog tog zadatka,;-)svaki put me ubiju ,dok se nisam dogovorio sa jednim likom da se medjusobno sprzimo u tenku!

ja sam isto pitao lika sa friend liste, to je najmanji problem ako nekom treba

ali vozilo jeste,ovako je lako...Zapalis kamperu glavu i upisas se od smeha...

pa, nije nista razlicito nego u BC2,.. tamo sam bar 'iljadu tenkova rastavio sa shrafilicom

Fora jeste da iskoče možda pre eksplozije, ali...
Zna se na koju stranu izlazi vozač a na koju gunner na taster "exit vehicle" tako da pravilno odabereš i stranu sa koje ćeš da uništavaš vozilo...
naravno, uvek gledaš ako se pojavi indikator "PRESS " " TO ENTER VEHICLE" da stisnesh isti sto pre, i ukradeš vozilo.

Takođe, ako si sam i napucavaš se sa tenkom na tenk, i ako si u situaciji da ti je prema neprijateljskom tenku okrenuta ona strana na koju vozač radi exit - uvek prvo F2, pa onda "E" da ne izletiš iz vozila pred granatu / raketu.

nista od toga ja nisam znao...Nisam neki tenkista,pilot i sl...Samo suve puske...Sa avionom nemam nijedno ubistvo,a colonel 47 sam... :D

Uuu.. dobro si.. isao sam na to da unistis vozilo kada nema nikoga ali je to slucaj sa tenkom dok sa tool-om bas popravljas cim nema nikoga. A L85 vrijedi svake igre. Ja presao totalno na nju. Ako si assault, svakako se potrudi da je dobijes.

nisam samo otkljucao mk3A1,MG36 i QBZ95,sve ostalo jesam...

Najvise igram sa assault-om,ali za mene m16a3 ili Aek je keva...Steta sto nema u inzenjeru neka tako dobra puca,nego se mucim sa g36c...Pa kako kad,nekada razbijam,nekada me ebu kao drekavca...

Ako uzmem assault na Kark-u,tenkovi me razbise...Nisam neka sunjalica,volim okrsaj pa ko je bezi i bolji neka pobedi...

pa m4a1 kod inzinjera, skoro pa identicna puska, ja samo sa njom igram kad igram inzinjera :)

po meni mnogo slabiji metak kod m4a1 nego kod m16a3...

ja nisam primetio nesto drasticno, sabijam puskom :)

onda ja ne umem da igram sa m4

G36C je jedna od najboljih pusaka u igri. Precizna i sa ramena i sa kuka.. ne rasipa metke. Pokusaj se navikavati sa njom ali je puska odlicna.

Mene je ukenjalo da unistim vozilo repair toolom, tenk je pucao u BTR i ja prisao pozadi i iz prve ga unistio.
m4 je za nijansu slabija od m16a3, ali je veoma brza, tako da nema neke preterane razlike izmedju ove dve puske.

Jel se zna kad ce big patch?

M4 je losija od M16, ali opet jedina dobra za inzinjera i donekle su mi dobre g36 i g53 koji kao da ima nesto jaci metak. Kad bi vertikalni recoil kod M4 bio na nivou M16 uz taj manji damage, bila bi super

evo još jedan "gepard"

trolololo

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LJAVIPR/

na sta su sve neka deca spremna...

Serbia Joined Cheaters?

Umesto dual word rečenica, realno pre bi vreme utrošio da proverim zašto mi je platoon member zvanično banovan.

Mada, oke,.. možda nema više privilegije membera.,.. ako nije platio ovaj put svoj udeo za server ili slično,.. nebitno.

haha, vidi kakav čovek ima skor, baš je on cheater, a za ovo deca bi se baš obradovao, čovek ima 40 godina

35 JOS UVEK... ovo mi je mozda i najteze palo :D

...

Talked with a programmer of an admin tool and he told me that PBBans had to remove 317 false positive bans alone for BF3 already. That are in fact 4.7% of all PBBans for BF3. Our main problem is that we are only 80 people and no one really cares about us. EB has a policy to deny everything until they can't anymore. They don't want to lose their customers (EA). EA is in fact already recruiting staff to make their own cheat detection program.
Btw, EB has only two full staff members. No surprise that they only copy paste as a reply.

Will get back with further info and links after talking again to the guy.

...

PunkBuster Online Countermeasures
www.evenbalance.com
Violations #89246, #89296, and #89229 have been converted to Restriction kicks in our system since they can be triggered by common macro programs. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt for these violation numbers as some of the kicks were not caused by a cheating macr...

...

Hopefully great news just came across the wire!

Wednesday 03.21.2012 [12:00PM]

Violations #79551, #89246, #89296, and #89229 have been converted to Restriction kicks in our system since they can be triggered by common macro programs. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt for these violation numbers as some of the kicks were not caused by a cheating macro.

...

Ne znam da li su mene skinuli vec ili treba opet da se zalim ali to je to... moji dani slave velikog hakera nestaju u sutonu zalazeceg sunca. Sad kad se setim tih dana velikog citovanja....

... pozdrav svima i hvala SJC-u i Woolfsonu posebno na instrukcijama gde da se zalim.

:)

hehehe

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241253668918/

HOOA! http://www.pbbans.com/mbi-viewban-1e018e6b-vb254745.html eto ti ga dokaz...

Poslednja izmena:
Vrh Dno