odem ja u games i pitam devojku za karkand,posto nisam video na polici,ona kaze kao nisu poslali
pogledam na fejsu slike iz gamesa sto su slikali danas,vidim karkand na polici.
ladno su prodali danas
Ali kakve veze ima sto lik iskoci.. mozes vozilo samo unistiti. Samo moras mislim prvo onesposobiti vozilo pa onda unistiti.. ako lik izadje prije mislim da gadjas/kvariš "nicije" vozilo ali kada unistis tenk, avion il ihelikopter i bez posade nakon onesposobljavanja, dobijes 50 poena za unistenje.
izasao tako jedan i ja ga ubijem.Krenem da przim,kada ono krece repair.Nisam ga ni popravio da uskocim,puce smaw po sred glave.
Dobra je fora kada lika zapalis,lepo sam se nasmejao...
A sto se zadatka L85 tice,desi mi se da uletim na server gde se SDM igrao do 5 ubistava...Naletim na likove i iskasapim ih sa m16a3 i caskom otkljucam pusku,koja mi nekako ne odgovara...
po meni mnogo slabiji metak kod m4a1 nego kod m16a3...
G36C je jedna od najboljih pusaka u igri. Precizna i sa ramena i sa kuka.. ne rasipa metke. Pokusaj se navikavati sa njom ali je puska odlicna.
evo još jedan "gepard"
trolololo
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LJAVIPR/
na sta su sve neka deca spremna...
Serbia Joined Cheaters?
Umesto dual word rečenica, realno pre bi vreme utrošio da proverim zašto mi je platoon member zvanično banovan.
Mada, oke,.. možda nema više privilegije membera.,.. ako nije platio ovaj put svoj udeo za server ili slično,.. nebitno.
haha, vidi kakav čovek ima skor, baš je on cheater, a za ovo deca bi se baš obradovao, čovek ima 40 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari