posto tek danas kupujem BTK,interesuje me sta da napisem kao drzavu na originu,posto Srbije nema???I sta da pisem pod payment nick?
i da li uopste mogu sa Intesinom internet karticom da kupim,posto mi odbija karticu???
Moras imati 1€ vise na kartici.
A neeee...više ne igram ni za jednu nacionalnu ekipu. Uh...dobro je da nisi kliknuo na onaj mali trougao u gornjem desnom uglu :dEstonska reprezentacija ponovo u akciji?![]()
Pre će biti "use it if you are a noob". Ko zna koliko puta sam reportovan...pisali mi u chatu "I have reported you Overkill"...nekima je stvarno dosadno.Sta je taj trouglic, "noob alert"?
@ghostfak
to znam...Nego mi pise Authorization failed...
Mozda nisu legle pare,pa zato...
poz drugari,imam par pitanja,trebaju mi neki saveti takodje
1. zasto je bf3 browser launch igra?
2. sece mi kao ludo, da li neko zna neki link gde ima neki tweak tips,imam sredju konfiguraciju,nemam lag ni u jednoj igri sem ovei to ne uvek recimo radi super
i onda kad mi 2 amera izlete na nisan spadne frame na 7-9...
Full hd ako ti je rez ekrana (i ako nije) sa 3870 i max bojem detalja mora da ti secka. Graficka je usko grlo, probaj auto settings za pocetak![]()
Spotuješ neprijatelje svojima, kad ih oni ubiju, dobiješ spot bonus.
pa zavisi uglavnom je tako radi lepo i odjednom ga sroza,inace sam zakljucao fps na 30... a kako ti je to prestalo samo od sebe ili si nesto cackao,ortaci sto isto imaju njima radi u fullu na ultra...
Meni je prestalo samo od sebe, ne znam kako. Čitao sam po netu i vidim da se još dosta ljudi žali na taj FPS drop. Okači video settings u igri da vidimo
Sve mi je na MEDIUM,iskljucio sam bloom,sve AA modove na minimum ili off
neki koriste macro-e za spotovanje... i defuse/arm.
ono, non stop skripta "pichi" po Q tasteru, ili drzi taster stisnut za arm/defuse dok se korisnik slobodno krece sa "free prstom".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari