Ja igram na konfiguraciji 1600x900 a detalje drzim na medium. Pokusao sam i na low ali ipak i tako malo koci.Jeste li sigurni da ako uzmem novi procesor da cu moci igrati na high podesavanjima.Mislio sam da uzmem AMD Phenom ll x4 290T.
A jel ima nekakve veze sto je ram memorija DDR2?
Imao sam neklokovan i7 920(2,66GHz)+6GB RAM-a+6870 na rezoluciji 1680x1050.Podesavanja su bila automatska(high+ultra).Trenutno na i5 2500k+8GB RAM-a+GTX570 je sve podeseno na ultra.Apsolutno nema nikakve razlike u kvalitetu slike i u fps-u.Naravno,to je moje misljenje.
Da, izgleda da he ram odradio svoje
ma, ne radi se da sam prinudjen da igram na medium nego mi je prosto lepo kad vidim 100 fpsa... a i ne primecujem veliku razliku izmedju medium i high...
Nema sanse da GTX570 isprati ultra sa punim AA... osim ako ti je ok da igras na 40-60 fpsa. Znam, imao sam GTX 570, klokovao sam je i bilo je vrlo slicno ovim performansama (HD 6950), ali tad sam imao Phenoma, mada se u ovoj igri i ne primecuje neka razlika izmedju Phenoma i 2500k. Doduse, GTX 570 kad se klokuje jaca je od moje klokovane 6950, ali opet tesko da moze lepo da radi na ultra sa odvrnutim AA do kraja...
ali opet tesko da moze lepo da radi na ultra sa odvrnutim AA do kraja...
Zato lepo ugasis AA, ubacis FXAA (em pegla ivice em poboljsava boje) i vozdra... Eventualno senke na HIGH.
Ljudi sta misliste ako kupim AMD Phenom II X4 960T.Na koliko FPS-a cu moci da igram na high,a ako ne moze lepo na high onda na medium?
Evo podesavanja:
![]()
Moguce da mi se nekada desavao drop na ispod 65 FPS-a ali to je u ekstremnim uslovima.
Ovo su podesavalnaj za SP, tesko da ces imati isti fps i u MP.
Prodaj taj Athlon II x2 i uzmi 960T, sa ostatkom tvoje konfiguracije bi trebalo bez problema da ti radi na medium-high podešavanjima na 1920x1080 rezoluciji.Ma recite mi najjeftiniji procesor koji ce mi omoguciti da igram na medium podesavanjima bez kocenja,jer cim ima malo kocenja i zakucavanja meni smeta.
Da, izgleda da he ram odradio svoje
ma, ne radi se da sam prinudjen da igram na medium nego mi je prosto lepo kad vidim 100 fpsa... a i ne primecujem veliku razliku izmedju medium i high...
Nema sanse da GTX570 isprati ultra sa punim AA... osim ako ti je ok da igras na 40-60 fpsa. Znam, imao sam GTX 570, klokovao sam je i bilo je vrlo slicno ovim performansama (HD 6950), ali tad sam imao Phenoma, mada se u ovoj igri i ne primecuje neka razlika izmedju Phenoma i 2500k. Doduse, GTX 570 kad se klokuje jaca je od moje klokovane 6950, ali opet tesko da moze lepo da radi na ultra sa odvrnutim AA do kraja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari