Šta je novo?

Battlefield 3

Kada te administrator prebaci u drugi tim on ima pravo da te ubije? I to se računa u njegov KD status ili kako? Danas mi se zamrzne slika u sred igre i piše ubio me taj i taj a ja se odjednom nađem u suprotnom timu. Ja svičujem, posle par sekundi opet ista poruka da me je ubio i nađem se u starom timu. Tako ukupno 3 puta.

1. Da
2. I ja sam to primetio,uglavnom oni koji su od pocetka partije ostaju,ostali napustaju,smore se vlajda od raznih hakera

Hvala na odgovoru.
1. Onda sam dobar - najbolji kill streak mi je 23 :)... nisam siguran da li se kill streak prekida ako te ubiju, a ne izgubis frag (posto te ozive), ali mislim da ne...
2. to me bas nervira... nije bilo tako pre dve, tri nedelje... bzvz... odmah moram da trazim novi server...

Da li je moguce da covek igra ovako?

[YOUTUBE]RdXOEAtQXqg[/YOUTUBE]

Sad sam otvorio komentare...nije valjda da ljudi placaju za ovo?!

red baron - Ne ubije te niko priliko balansa. Samo dobijes neki screen u igri i pise ti da te kao ubio zadnja osoba koja te ubila. Zanci samo je rijec o balansu a pogledaj K/D i vidjet ces da se nisat nije promjenilo.

Jovyland - Placaju sta ? BF3 ?

realno, ako igra ovako, .. skidam kapu ;)

ali svi shotovi su u identicnoj visini vrata, ne glave.

"VIP" chitovi se placaju, naravno.

Poslednje sto sam video na video zapisu, neki lik prezentovao na ESL-u tvrdeci da jedan od timova vara sa time...
Cheat je takav da sve poiskljucuje vizuelno, ali na klik tastera ga aimbot okrece ka neprijatelju i radi "mild human like" aiming, ali uvek u istu tacku na kraju. naravno, moze da snima video bez "crvenih kvadratica" na ekranu i sve izgleda l33t legit.

M1 ABRAMS

4 964 Kills 25h 27m :zgran:

T-90A

4 830 Kills 23h 58m

Najjace ubije 200 ljudi iz tenka za jednu cuku!
Kupio VIP hack pack, tanks included.

Poslednja izmena:
Klip se pojavio na zvanicnoj BF3 strani na FB-u, pa zato nisam posumnjao, a i nisam ga odlgedao do kraja i tek sad vidim neke nemoguce headshotove.
http://www.facebook.com/battlefield

Ne mora da znaci da je ovo cheat, ako je aimbot u pitanju on uvek ali uvek gadja glavu, a na ovom snimku ima i pogodaka koji idu u telo a sledeci u glavu, kao npr. na 4:38... tako da je ovo montaza moguca.

Objasnih kako radi onaj tool sto su pokazivali..

Kao sto ti stisnesh Q da spotujesh, on stisne Q da namesti nishan "na pravo mesto"
Odabere gde da aimbot nishani, noga, ruka, torzo, glava, vrat.
Kao sto ti promashish Q da spotujehs, mozda mu se oklizne prst ponekad a i server ipak ucini neku "magiju"

Ali opet, totalno nebitno.

svako igra kako mu volja. Jel chit, nije chit, meni plata ista.

Koji tool, nisam video to sto je pokazivano? Moze neki link ka tome?

Koji je to nivo nolife-a sto bi reko Driver :)

a da nije dobar igrac? msm, kd ratio mu je 3.5, to je puno ali nije tipa 9... ja imam 2.5 kd ratio za sada... doduse, tek sam stigao do 27. ranka... :)

Ljudi ja sam nov na ovom forumu i imam problem sa PC kad igram BF3.
AMD Athlon II X2 240 2.81 GHz
AMD Radeon HD 6850
4GB DDR2 ram-a

Skoro sam uzeo grafu ali cak i kad igram na medium podesavanjima koci ja nzn do cega mislim da je do procesora ali nisam siguran.Molim POMOC?

Otvori task manager i upali igru. Odigraj 5 minuta i izadji pa vidi da li je bilo zakucano na 100%. Sigurno da je na 100% jer je to strasno usko grlo. Uapli frps i provjeri koliko imas slika.

Treba proc X2 biti mininum na 3 i nešto GHz za bf3. Koja je rezolucija/monitor ?

I spusti na low. Razliku pravi jedino ultra. Ono izmedju sve gotovo isto.

Poslednja izmena:
Sve ostalo ti je odlicno sem tog procesora!Da bi igrao na medium-high podesavanjima sa stabilnim fps-om,moraces pazariti neki quad core procesor,naravno ako si u mogucnosti!Ovako se neces bas naigrati!Cak i sa tri jezgra neces osetiti neku veliku razliku!

Poslednja izmena:
Ljudi ja sam nov na ovom forumu i imam problem sa PC kad igram BF3.
AMD Athlon II X2 240 2.81 GHz
AMD Radeon HD 6850
4GB DDR2 ram-a

Skoro sam uzeo grafu ali cak i kad igram na medium podesavanjima koci ja nzn do cega mislim da je do procesora ali nisam siguran.Molim POMOC?

moj burazer je imao slican problem sa e6600, tsj procesor je u rangu sa tvojim. ne mogu sto posto da tvrdim da je do procesora, ali kada sam mu stavio X4 phenoma, tek tada je igra pocela lepo da radi... doduse na low na 1600x900 rezoluciji, ali sa klokovanom GTS450. Ti imas jacu grafu ali procesor ti je slab verovatno... predji na 4 jezgra i videces razliku... grafa ti je ok. ali ako igras na 1920x1080 imaj na umu da je iugra vrlo zahtevna i da sa tvojom grafom treba da ciljas na low, sa ponekim medium podesavanjima. ako hoces da bude glatko i da ti je fps uvek preko 60... ja na ovoj masini, pogledaj konfiguraciju, sa klokovanom 6950, jakom kao 6970, drzim sve na medium na full hd rezoluciji, samo sam teksture stavio na high... moze on da radi i na high, moze i na seckultra, bez AA, ali jednostavno nije to to... bitno je da ti fps bude veci od 50, po mogucstvu preko 60 za uzivanje.
inace, probaj da stavis na low, na 1000x700 rezoluciju i vidi da li je isto (a verovatno ce biti). ako ti i dalje bude seckalo i kocilo, sigurno ti procesor pravi bottleneck...
ako nemas para da menjas cpu, probaj ovaj barem nekako na 3.5 da klokujes, a kolkni i grafu, pa ce to mozda malo da ti pomogne...
i ne pokusavaj da zoves tehnicku podrsku EA... veruj mi, znam :)... reci ce ti kako ti je kompjuter dovoljno jak da izgura BF3 i da updateujes drajvere za grafu... a toga si se verovatno i sam setio :D
pozdrav

Ako nabaci neki malo bolji x4 neće morati da igra na low. Ja sa mojom konfiguracijom teram sve na high sa smanjenim AA i senkama. Sve u 1920 x 1080. Ne pada ispod 65 FPS u MP-u sa 64 igrača.

na koliko su ti senke? tvoja klokovana 6870 je malo slabija od moje na defaultu... ali ja ipak nisam zadovoljan kako igra radi na high... i pada ispod 60 na high... jedino sto je kod tebe jace je ram, a negde sam cuo da je potrebno 8 gb za optimalno igranje... mos misliti :)... uzimam danas 8 gb pa cemo da vidimo...

P. S.
jel primetio neko da mu windows zabaguje tokom igranja, ako izadjete iz igre na alt - tab, da radi usporeno, ne reaguje na kursor itd? ja sam pre ovoga imao Phenoma, sad na 2500k isti problem... windows je sveze instaliran, tako da nije ni to... jedino sto mi pada na pamet je da mu 4gb rama nije dovoljno, pa ga to zabaguje, ali cudno mi to...

Inače isto kao i kod tebe od kad imam samo 4gb javlja mi se isti problem sa da tako kažem lagom u windows-u ako izađem na alt - tab. Nisam do sada gledao zauzeće rama, ali predpostavljam da BF3 zauzme sav slobodan ram. Inače nije mi se to dešavalo na staroj mašini sa 6gb rama.

P.S.

Od 4gb ostane između 300 - 800mb kad se pokrene igra, tako da moguće da je do rama.

Poslednja izmena:
Iskljucite aero windows obavezno kad igrate ,imacete bolje performanse bar 20 posto, imam 4 giga rama i nemam tih problema kod spustanja igre itd.

uzimam 8 gb za par sati pa cu vam javiti rezultate
mislis da iskljucivanje aero windowsa daje bolje performanse u samoj igri? gde mogu to da iskljucim?

Nazad
Vrh Dno