Ljudi ja sam nov na ovom forumu i imam problem sa PC kad igram BF3.
AMD Athlon II X2 240 2.81 GHz
AMD Radeon HD 6850
4GB DDR2 ram-a
Skoro sam uzeo grafu ali cak i kad igram na medium podesavanjima koci ja nzn do cega mislim da je do procesora ali nisam siguran.Molim POMOC?
moj burazer je imao slican problem sa e6600, tsj procesor je u rangu sa tvojim. ne mogu sto posto da tvrdim da je do procesora, ali kada sam mu stavio X4 phenoma, tek tada je igra pocela lepo da radi... doduse na low na 1600x900 rezoluciji, ali sa klokovanom GTS450. Ti imas jacu grafu ali procesor ti je slab verovatno... predji na 4 jezgra i videces razliku... grafa ti je ok. ali ako igras na 1920x1080 imaj na umu da je iugra vrlo zahtevna i da sa tvojom grafom treba da ciljas na low, sa ponekim medium podesavanjima. ako hoces da bude glatko i da ti je fps uvek preko 60... ja na ovoj masini, pogledaj konfiguraciju, sa klokovanom 6950, jakom kao 6970, drzim sve na medium na full hd rezoluciji, samo sam teksture stavio na high... moze on da radi i na high, moze i na seckultra, bez AA, ali jednostavno nije to to... bitno je da ti fps bude veci od 50, po mogucstvu preko 60 za uzivanje.
inace, probaj da stavis na low, na 1000x700 rezoluciju i vidi da li je isto (a verovatno ce biti). ako ti i dalje bude seckalo i kocilo, sigurno ti procesor pravi bottleneck...
ako nemas para da menjas cpu, probaj ovaj barem nekako na 3.5 da klokujes, a kolkni i grafu, pa ce to mozda malo da ti pomogne...
i ne pokusavaj da zoves tehnicku podrsku EA... veruj mi, znam

... reci ce ti kako ti je kompjuter dovoljno jak da izgura BF3 i da updateujes drajvere za grafu... a toga si se verovatno i sam setio

pozdrav