Šta je novo?

Battlefield 3

Joj ja odbijam da igram kada mi se ledi ruka u jutranjim satima. A ima neka rukavica sa grijačima, ide na USB.. to bi trebalo nabaviti hahaha...

Kod mene prso Origin totalno, zabagovao se do bola, nmg ni da udjem u program

Reinstaliram ga pa cu da vidim... Nije onaj klasican problem da se zabaguje i nece da prihvati username i pasword, vec klasicna prsotina kad program prestane da radi, non stop ono 'close program' prozorce

Edit: Nista bolja situacija i posle reinstalacije... nece uopste da radi:mad:

Poslednja izmena:
Prso i kod mene,ili nece da se startuje ili kad uspem da ga pokrenem dobijem ovo,wtf..

2012-02-03221202.png

Isto bilo i kod mene.. dosao je sebi.

ma super , sinoc taman zena zaspala, bebu spakovali, otvorio pivce i prc... po ko zna koji put vikendom zakuca...

Meni je juce radio normalno,samo je bio offline mod kad sam se ulogovao. Igrao od 11 do 12 bez problema

Ma tada je radio ali prije toga je crkao. Stvarno je *****ski što su napravili da ti pokretanje igre zavisi od 3 stvari: od same igre, od battleloga i od Origina. Vjerovatnoća da će da crkne nešto od ova tri je puno veća
nego da ti zavisi samo od igre.

Ako se ne varam, BF3 možeš pokrenuti i bez Origina, samo se loguješ na battlelog preko browsera...

Da bi ga pokrenuo bez Origina treba da se instalira neka zezancija za koju nije utvrdjeno sa sigurnošću da li je legalna

Da, ali ima jedno rešenje za to. Pokrenuti origin u offline modu (disableovati internet konekciju i zatim pokranuti origin), upaliti internet konekciju i zatim startovati igru preko battleloga. Tako sam ja radio kada sam imao par dana problem da crashuje origin kada se konektuje na server za autentikaciju, ili šta već.

Pa sinoć nije uopšte mogao da se pokrene Origin, u tome je fora.

pfff jos sam stavio sada 12.1 drajvere i prepolovili mi fps... e boze boze :)

zovite me kolonelo :D
malo mi je glupo sad oko poena. za 45.je trebalo 80 000poena,a sad odjednom skoci na 230 000 za 46.lvl

Pa sinoć nije uopšte mogao da se pokrene Origin, u tome je fora.

Zato što je pukla komunikaciaj sa njihovim login serverima. Upalio bi se u offline modu da si pokušao sa ugašenom internet konekcijom. :)

Pojma nemam, ali znam da su npr u COD-u leteli po mapi.
Ja bih rekao da je tebi dosadno, Borise.
Idi pishaj :)

A evo i K/D ratio http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/18726965/1/323950640/ . Talentovan momak...

Bas lepo igra :) I jos nije banovan??? Steam je mnogo dobar u odnosu na ovaj budjavi origin... u steamu je u CSS moj burazer mladji jednom pokusao da chituje, skinuo neke chitove, ali nije uspeo da ih iskoristi u igri. Enivej, Steam je nekako DETEKTOVAO neupotrebljene chitove na mom kompu i dobio sam VAC ban koji nikad nisam mogao da sklonim, pa sam morao ponovo da kupujem igru... ocito se origin mnogo slabije bori protiv chitova...

Opet citiram korisnika:
pfff jos sam stavio sada 12.1 drajvere i prepolovili mi fps... e boze boze

Jel ima razlike u drajverima kada koristis jednu kartu? Mislim da sam vec napisao da moj burazer ima problem sa BF3... Ima e6600, 4GB rama i HD6670 sa 1 GB GDDR3... To bi trebalo da radi barem na low na najnizoj rezoluciji... Medjutim, njemu gadno secka igra i na low, 800x600. To je prilicno nerealno? da li je moguce da je procesor preslab ili da je grafa preslaba? Stavio sam mu najnovije HD 6xxx series drajvere i kao bilo mu je bolje par dana i opet je krenulo da baguje... ne znam kako da mu pomognem... sutra cu odnesem kod njega moje napajanje i moju 6950, pa cemo da probamo sa njom, ako bude lepo radilo, znaci da je grafa... mada se plasim da ce biti bottlenecka jer je cpu preslab :(... stvarno nisam pametan... ako neko ima ikakvu sugestiju, nek kaze... pritom, voleo bih da cujem da li neko igra bf3 bez problema na nekoj ovakvoj slabijoj konfi? 6670 sa DDR3 je u rangu negde sa 9800 gt... ako neko igra sa 9800gt nek se javi, zanima me kako mu radi... takodje, ako neko igra sa intelom e4xxx, e5xxx, e6xxx...

Poslednja izmena:
zovite me kolonelo :D
malo mi je glupo sad oko poena. za 45.je trebalo 80 000poena,a sad odjednom skoci na 230 000 za 46.lvl

Da,tako sam se i ja slogirao kad sam video prvi put da treba 230.000 hiljada za sledeci "level" ali videces za svaki sledeci "orao" ce ti trebati maksimalno 3-4 dana igranja.Tako da i nije strasno.

Da,tako sam se i ja slogirao kad sam video prvi put da treba 230.000 hiljada za sledeci "level" ali videces za svaki sledeci "orao" ce ti trebati maksimalno 3-4 dana igranja.Tako da i nije strasno.

I ja sam stao na 45 levelu i vidim 230.000 i bas sam se iznenadio. Cekaj kazes posle 46. ranka opet treba 230.000 za 47. rank i tako dalje ili ce se vratiti na normalu 80.000 koliko je bilo pre.?

Taj sistem levelovanja ionako ne znači ništa kada otključaš sve perkove vezane uz čin. Osim što malo hrani sujetu naravno :D Dobro, niko nije skroz imun na to ali praktična vrednost kad "dobiješ broj uz orla" više ne postoji.

I ja sam stao na 45 levelu i vidim 230.000 i bas sam se iznenadio. Cekaj kazes posle 46. ranka opet treba 230.000 za 47. rank i tako dalje ili ce se vratiti na normalu 80.000 koliko je bilo pre.?

Dalje ti je za svakog orla potrebno 230.000 poena. Po meni je ok sistem, ne vidim svrhu da budeš npr. 150-i rank. Mogli su što se mene tiče i od starta da stave toliki broj poena izmedju činova

Po meni su trebali postepeno da povecavaju,a ne odjednom da stave 230000.
Jel ima 55 orlova?

Poslednja izmena:
Vrh Dno