Šta je novo?

Battlefield 3

Sto sam ja mislio da ima maksimum 100,kad ono vise :D
Podseca me sad na bc2 po pitanju poena

sto se mene tice mogli su da izbace lvl-e kada je prestalo otkljucavanje... a i pola unlockova je toalno beskorisno, tako da realno se unlockovi mogli da se zavrse i sa 25 lvlom recimo

To postoji da daje dodatnu motivaciju za igranje :)

fLow - Slab je to i procesor i graficka. tesko ce se on tu naigrati. Mislim da je minimum 4870 ili 5770 od atija. Takodjer, da je CPU na nekim 3.5-4GHz klokovima, dalo bi se igrati sa solidnom grafickom.

Ja sam inace igrao na 8800GT (identicna kao 9800GT) i islo je na nekoj 1100x nesto.. rezoluciji ..nije padalo ispod 50 slika ali je krata bila i klokana. Uglavnom, sve je to slabo. BF3 je masivan s toga proizilazi i zahtjevnost.

Rankovi i unlock-ovi su po meni mnogo lose uradjeni.Mada,kad spojis mape Metro,Grand Bazaar i TDM pride, i ne moze drugacije.Ranije si trebao da se iscimas prilicno da bi otkljucao dodatke za klasu.Sada odigras nekoliko partija pomenutih mapa i TDM,i sve je otkljucano.Znam lika koji,kada je krenuo da igra,nije mogao da pogodi svoju desnu cipelu.Covek igra jedino TDM,ispraksovao se,claymore levo sharac desno,statistika mu je do 00.Ali on jedino to igra,u zivotu nije probao conquest ili rush.

Kako mrzim likove koji postavljaju claymore u TDM-u. Tako retardirano.

ne volim ni ja klajmorke,ali zato su napravljene
osecaj kad trcis ka tenku da mu postavis c4 i on se okrene bas kad si kod njega :D

Danas i juce me izbacuje zato sto je endzin za statistiku pao.
*****i

samo da kazem da sam se vratio sa poslednjih drajvera na 11.12 i imam opet 50-70 fpsova (da podsetim dalje sa ovom 12 revizijom je sve palo na oko 20-25). pa eto nekom mozda moze da koristi

osim toga, 10ak dana neigranja i kao da prvi put igram, uzas :d

ni meni nije jasno bilo, ali tako je |:

Sve radi ok na 12.1. Probaj da potpuno deinstaliraš drivere (cleaner-om) pa da instaliraš sveže.

Na osnovu cega tj. sta treba raditi da uspesno resim one zadatke tipa 'Keep your head down' da bi otkljucao MG36?

Nisam igrao BF3 nekih mesec dana, jer sam bio prezauzet, pa me zanima da li se ista promenilo dok sam bio odsutan :D ?

Jel izasao neki patch? Jel su sredili probleme sa PB oko " letenja sa servera ", i ostalim problemima oko diskonektovanja? Jel u planu neki DLC...?

Jedino sto se promenilo je to da ima mnogo vise hakera. I sam sam ignorisao svo ovo prigovaranje, ali postaje nemoguce.

RPK 74M ili kako vec tacno, ona 'teza' verzija kalasa., ubica od oruzja kako sabija. Bukvalno sam odusevljen kako je jako

Moja omiljena. :) Nesto izmedju AN-94 i AEK-971.

Sve bi puske u BF3 trebale da prave istu štetu. 25-17. U tijelo ...od 25 do 17 zavisi od udaljenosti. 50 u glavu.

Razlika je u fire rate-u i horizontalnom/vertikalnom recoilu. Osim naravno snajpera i pištolja.

i pingu pre svega. ova igra ne moze da se igra ukoliko neko sa suprotne strane ima ping 6 a ti recimo 60 .. apsolutno je neigrivo...osim ako uz smoke i c4 ne uradish neshto sa ostatkom tima :)

Sve bi puske u BF3 trebale da prave istu štetu. 25-17. U tijelo ...od 25 do 17 zavisi od udaljenosti. 50 u glavu.

Razlika je u fire rate-u i horizontalnom/vertikalnom recoilu. Osim naravno snajpera i pištolja.

A jeste sad. Nemoguce da istu stetu prave RPK 74M i one inzinjerske kljucare tipa UMP45, M27 i ostalog. Nema smisla da sve puske imaju istu jacinu

Ima šanse i ima logike. Ne kazem da je tako ali ako uzmes 971 koja je uber jaka, koju svi hvale kako je jaka. U praksi jeste takva ali ne zbog jacine zrna vec zbog rate of fire. I ako pise da je rate of fire kao i kod m416, 750. Mislim da je ipak tacna tvrdnja da je rate of fire 900. Ja licno brze trosim metke s njom. Takodjer, isto mi treba metaka da ubijem lika kao i sa m416. Pratio sam to.

Sto se ostalih pusaka tice, isti je slucaj. Prati odprilike koliko ti metaka treba da ubijes lika i vidjet ces da se to vrti kod svih njih oko 10-15 komada prosjecno. Ako si blizu, ne treba vise od 10 komada.. nesto kada si dalje maksimalno 15 komada ako puno ne fulas. Ali kada budes siguran da svi poganjaju metu u tijelo a ne u noge i slicno.

AS VAL. Cini se kao bas jaka puska. No, ona je precizna i skida lika jako brzo zato sto salje metke mnogp preciznije na daljinu od recimo 971. A druga stvar, rate of fire 900 i takodjer sa njom m itreba izmedju 10-15 metaka da ubijem lika.

G36C jedna od najboljih pusaka. Prilicno precizna i reklo bi se jaka. ne sjecam se koliko treba metaka ali ono sto je zanimljivo kod ove puske jeste sto je mislim najpreciznija puska kada se puca iz kuka a ne sa ramena. Dosta likova sam skidao na neku medium udaljenost bez nišanjenja. No vjerujem da i ona mlatne lika sa ne manje od 10-15 metaka. RPK 74M sam sinoc otkljucao pa cu je probati.

Poslednja izmena:
i pingu pre svega. ova igra ne moze da se igra ukoliko neko sa suprotne strane ima ping 6 a ti recimo 60 .. apsolutno je neigrivo...osim ako uz smoke i c4 ne uradish neshto sa ostatkom tima :)

+1

Nazad
Vrh Dno