Šta je novo?

Battlefield 3

Ima šanse i ima logike. Ne kazem da je tako ali ako uzmes 971 koja je uber jaka, koju svi hvale kako je jaka. U praksi jeste takva ali ne zbog jacine zrna vec zbog rate of fire. I ako pise da je rate of fire kao i kod m416, 750. Mislim da je ipak tacna tvrdnja da je rate of fire 900. Ja licno brze trosim metke s njom. Takodjer, isto mi treba metaka da ubijem lika kao i sa m416. Pratio sam to.

Sto se ostalih pusaka tice, isti je slucaj. Prati odprilike koliko ti metaka treba da ubijes lika i vidjet ces da se to vrti kod svih njih oko 10-15 komada prosjecno. Ako si blizu, ne treba vise od 10 komada.. nesto kada si dalje maksimalno 15 komada ako puno ne fulas. Ali kada budes siguran da svi poganjaju metu u tijelo a ne u noge i slicno.

AS VAL. Cini se kao bas jaka puska. No, ona je precizna i skida lika jako brzo zato sto salje metke mnogp preciznije na daljinu od recimo 971. A druga stvar, rate of fire 900 i takodjer sa njom m itreba izmedju 10-15 metaka da ubijem lika.

G36C jedna od najboljih pusaka. Prilicno precizna i reklo bi se jaka. ne sjecam se koliko treba metaka ali ono sto je zanimljivo kod ove puske jeste sto je mislim najpreciznija puska kada se puca iz kuka a ne sa ramena. Dosta likova sam skidao na neku medium udaljenost bez nišanjenja. No vjerujem da i ona mlatne lika sa ne manje od 10-15 metaka. RPK 74M sam sinoc otkljucao pa cu je probati.

Probaj RPK 74M, meni ne pada na pamet da igram sa drugim puskama, videces da je jako dobra:)... Konacno da mogu da skidam ustekane snajperiste sa velike udaljenosti

Normal serveri.

Pa bas se vidi da svi prave istu stetu.. max 25. U vecini... ali ok, vidim da ima nekih manjih razlika.

Poslednja izmena:
Ako je lik statican, ping nema veze. Ako lik trci, gadjati ispred njega i sve ok. I ovaku u BF3 metak putuje, pogotovo kada imas suppressor pa moraas svakako gadjati ispred njega.

Ok 1 na 1 pa on ima manji ping i skuzi te prvi.

Trebalo bi da je ublazivac trzaja za gadjanje na daljinu, al za gadjanje ispred mete nema nikakve veze :p

Kao sto kolega kaze, sporije putuje.

Sto igracima u lagu dodatno daje skill jer pucaju pre vremena pa dok se sve to izracuna i iskuva u DICE-ovoj kujni dolazimo do impresivnih delicija u vidu 65:14 score-ova.

Vrlo dobar recept.

lol, 25 metaka :) Je*ali vas Normal serveri.. I to ako ne ode negde iza zida, onda opet 25 :D

Gdje ti vidis 25 metaka ? Da oboris lika treba ti 10 do 15 kako sam i pisao. Reicmo da sa 971 (a trebalo bi i sa ostalim puskama) mozes mlatnuti 4 lik. Ja sam uspio sa m416 + supressor mlatnuti 3 lika za koje vjerujem da su imali 100% energije svi jer su bili sakriveni iza vagona. Moze bit ida sam jednog pogodio u glavu ali to je to.. desetak metaka za jednog.

E sad', brojevi stete bi trebai biti u procentima sto mi je opet nekako puno. 4 metka da ubije lika. Nije mi se nikada desilo. A na HC serverima likovi imau 60% energije.

I jos nesto.. kolega spominje RPK-74M.. vjeruj mi da je mnogo bolja M27 IAR. Probaj nju. Dosta je mirnija.

Poslednja izmena:
kad ces da prestanes da smaras kako ti igras na hc serverima? pa sta ako igras?
jel si ti sad iznad nas sto si na hc serveru?

Pa na sve sto kukate u vezi igre je skoro najvise zasluzan Normal mod, samo me cudi da takva rasnoca od gejmera igra na tom decijem modu :)

Igraju HC jer na Normal vola ne mogu da ubodu geypadom :d. Lakse je spray and pray na HC jer ce mozda neko zrno i da zakaci nekog nesrecnika :D

Poslednja izmena:
O cemu ti ? Gdje ko kuka ? Pa sve kako je na normal, isto je i na HC osim sto je, kao sto sma rekao, energija valjda na 60% ...

HC nije nista posebno, i dalje treba sasuti par metaka da bi ubio lika. Ako biste pravi HC onda i jedan metak iz gloka bi bio dovoljan;)

A sta tu ima dobro sto sto ne vidim ko me ubije ? Sta tu ima dobro sto se lakse igrac ubije ? Sta tu ima dobro sto je avion beskoristan. Ok ..igram samo RUSH pa na nebu ima ili jedan ili ni jedan protivnicki ali je bolje sjediti kod mcom-a nego da se vozam u avionu i skinem samo jednog igraca.

Na mapi vidis protivnika kao i na normalu. Dovoljno da ga zaganjas i mlatnes. Jedino sto vidim kao HC jeste sto nema regeneracije vozila, igraca i sto nema crvenih trokutica. No, iznad svoga suigraca imas plavi trokut tako da pucas na sve sto nema isti. Kada se sve sabere i oduzme, HC mod kao pro je samo 1% igre.

Najvecu manu vidim u njemu sto igraci imaju 60% energije i sto ne vidim ko me ubije.. i dosta da tamo ne zalazim vise.

E da.. prestani trolati temu ..govoris na sta se mi igraci zalimo..

Svi bugovi postoje i na hc-u kao i na normalu.. sve greske igre koje se trebaju popraviti su jednake tako da .. molim te lijepo nemoj trolati vise.

Poslednja izmena:
Na mapi se vidi samo ako te neko spotuje ili ako ne koristis prigusivac dok pucas.. u svakom slucaju bolje nego samo da pucas po narandzastom trouglu :) I dokle vise sa tim 60% energije, 100% ima od prvog patcha koji je izasao.. I kako to trolam, pricamo o dva moda iz igre, bolje nego o drajverima :)

Poslednja izmena:
Pomocu kojih filmskih trikova ubijes prije lika na HC serveru nego na normal ako imaju isto energije ? Nije bitno koliko ima.. ok, ima 10 puta vise energije nego na normal ali stoji cinjenica da pucati u lika na HC serveru je isto pucati u lika na normal sa 60% enegrije.

Poenta je da.. lakse ubiti lika u BF3 je mana a ne prednost.

I koliko znam, i meni svijetli lik samo ako je spotan. Ne svijetli lik crveno u BF3 po defaultu. Da se manje vidi, to da ali sam rekao da nije neka uber pro opcija na HC-u za razliku od normala.

I kakve sad' veze imaju driveri sa modovima ? Fino govoris da se ljudi zale na nesto sto se desava samo na normal.. ili kako si vec formulisao. Pa sta to ima na normalu sto ne šljaka da je super na HC ?

Ok je diskutovati oko igre, ali ljudi sigurno en kukaju djabe ok odrivera.

Poslednja izmena:
Poenta je da.. lakse ubiti lika u BF3 je mana a ne prednost.

Kako to? :) Ja bi ipak nesto blize stvarnosti ili ostalim boljim fps-ovima, a ne ceo sarzer za ubistvo.. i auto regenerisanje koje ubija poentu Assault klase. A tek za vozila, to nisam ni znao za regenerisanje, jos jedan zesci de*ilizam :) Stvarno bre, kako uspete sve te mane da pretvorite u prednosti? :D

U sustini to za regeneraciju igraca je stvarno glupost nevidjena. Vozila, to tek necu da komentarisem. Ono sto jos fali je ograniceno trcanje i ripanje. Ceo squad je danas odskakutao na centralnu zastavu na Metro mapi i kao ameri stigli prvi. Krstio sam se.

Nazad
Vrh Dno