Snake1989
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi9
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Steam
- SnakeT1989
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ima šanse i ima logike. Ne kazem da je tako ali ako uzmes 971 koja je uber jaka, koju svi hvale kako je jaka. U praksi jeste takva ali ne zbog jacine zrna vec zbog rate of fire. I ako pise da je rate of fire kao i kod m416, 750. Mislim da je ipak tacna tvrdnja da je rate of fire 900. Ja licno brze trosim metke s njom. Takodjer, isto mi treba metaka da ubijem lika kao i sa m416. Pratio sam to.
Sto se ostalih pusaka tice, isti je slucaj. Prati odprilike koliko ti metaka treba da ubijes lika i vidjet ces da se to vrti kod svih njih oko 10-15 komada prosjecno. Ako si blizu, ne treba vise od 10 komada.. nesto kada si dalje maksimalno 15 komada ako puno ne fulas. Ali kada budes siguran da svi poganjaju metu u tijelo a ne u noge i slicno.
AS VAL. Cini se kao bas jaka puska. No, ona je precizna i skida lika jako brzo zato sto salje metke mnogp preciznije na daljinu od recimo 971. A druga stvar, rate of fire 900 i takodjer sa njom m itreba izmedju 10-15 metaka da ubijem lika.
G36C jedna od najboljih pusaka. Prilicno precizna i reklo bi se jaka. ne sjecam se koliko treba metaka ali ono sto je zanimljivo kod ove puske jeste sto je mislim najpreciznija puska kada se puca iz kuka a ne sa ramena. Dosta likova sam skidao na neku medium udaljenost bez nišanjenja. No vjerujem da i ona mlatne lika sa ne manje od 10-15 metaka. RPK 74M sam sinoc otkljucao pa cu je probati.
Probaj RPK 74M, meni ne pada na pamet da igram sa drugim puskama, videces da je jako dobra