Šta je novo?

Battlefield 3

Stvarno samo rage sa ovom igrom... ako mi se ne desi CTD na učitavanju, desi se dok igram. Ja ne znam ima li neki fix i jel je do mene ili svi tako kosu čupaju. Skarabudžim na jedvite jade mašinu ne bi li igrao ovo kao čovek i i to mi presedne :d

Danas sam nesto vracao windows jer je nesto poblesavio :D i sad pitanje da li moram opet da skidam sa njihovog sajta instalaciju jer kad sad skidao stavio sam da mi skida na drugu particiju a isto tako i da instalira na drugoj particiji, posto sad kad udjem u origin ponudi mi jedino da skinem igru ?

Kul :)

[YOUTUBE]oJkwZlqgoXY[/YOUTUBE]

bio danas update battlelog-a i svidja mi se sto su za svaku medalju napisali koliko ti treba ribona,a ne da ti trazis ribon

Danas sam nesto vracao windows jer je nesto poblesavio :D i sad pitanje da li moram opet da skidam sa njihovog sajta instalaciju jer kad sad skidao stavio sam da mi skida na drugu particiju a isto tako i da instalira na drugoj particiji, posto sad kad udjem u origin ponudi mi jedino da skinem igru ?

Ja sam neki dan dizao novi win. Prije toga sam kopirao Battlefield 3 folder na drugu particiju. Digao win, insstalirao origin i prebacio onako kompletno BF3 folder u origin games folder. Upalio origin i on samo instalirao igru.

Tako da tebi a i drugima savjetujem ovaj najjednostavniji nacin backupa origin igara bez mnogo zezanja.

mene i dalje ubija problem sa izbacivanjem iz igre kada izlazim iz vozila, i to samo ako sam bio na mestu vozaca.. ako vozilo stoji, sve ok, ako je okolo haos i ja iskacem u pokretu, odmah izletim u win.. ako nisam vozac, nego bilo sta drugo, nikada nijedan problem.

Da li nekom jos dolazi do usporenja animacije pada vojnika kad nekog odradis nozem ??

Poslednja izmena:
Od ovog update-a battleloga puca mi igra pri svakoj promeni mape. Dijapazon bagova je ovde izgleda neograničen i beskonačan. I nikad ne znaš šta će da te strefi ali posle svakog updejta bilo igre ili browsera ili drajvera neko s*anje je zagarantovano :mad:

[YOUTUBE]2Bu2WjrNXt0#![/YOUTUBE]

Jel njih EA ili DICE finansiraju, ne kapiram :) Nemoguce da je ovo sve na dobrovoljnoj bazi i zato sto im se svidja igra :)

Poslednja izmena:
Pa da se malo prisetimo :)

Imam problem sa rezolucijom igre posle reinstalacje windows-a. Ukoliko igram na manjoj rezoluciji od nativne u fullscreen-u, slika mi se ne rasiri po celom ekranu vec zauzme odredjenu povrsinu, a oko bude crni okvir. Ranije nisam imao ovakvih problema, sve dok nisam instalirao najnovije driver-e za graficku (6970M iMac). Kako ovo da resim? Verovatno nije problem do igrice, nego do podesavanja sa grafickom. Ako recimo spustim rezoluciju na 1600*900, onda i kad izadjem iz igre, ostane ta umanjena slika.

^
Koja je BF3 tuga na konzoli, nisanjenje u 2D i pogled zakucan na horizont.

Igram i posle mi bude hladno na desnoj saci koja je na misu. Treba da kupim nesto da stavim pored misa da greje :D

Vreme je da kupiš gaming rukavice :D
23m21vq.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno