Šta je novo?

Battlefield 3

Kako mislis da stalno menjas, ona koja ti je u My Soldier je stalno..

ma nece da sacuva, to jest desi se da mi nekad i sacuva uniformu, al ne mogu da mu izvalim semu, uglavnom sam menjam na pocetku partije, vec mi je postala navika :D

Ne vidim nigdje My Soldier. Mislis u igri ili na battleogu ? U igri kada odaberem onu crnu unoformu za specijalce, vraca se na defaultnu kada nekad' opet zaigram.

Poslednja izmena:
da, sledeci exp za pc, bf3: back to sims

mozes da oblacis svog bf3 simsa... a dodace i zense vojnike
:)

.......

Poslednja izmena:
Nemam zvuk u igri..sta bi moglo da bude problem..prvo je bio tih posle se totalno nije cuo..u svim ostalim igrama imam...u audio podesavanja je postavljeno kao da se cuje....

Na kutijama ima u meniju za igru(single,multi,options,...) i MySoldier.To sam negde video,predpostavljam da sluzi za kastomizaciju lika.Mogli su to da ubace i za PC,a ne da mogu da menjam samo kad sam u partiji,jeDem ih...

Nekom My Soldier, nekom No Recoil, ne moze i jare i pare :d (Moram malo :) )

malopre je poceo budjavi punkbuster da me izbacuje,ne mogu nijednu igru da zavrsim do kraja...Ima li resenje za ovo?Nesto sam citao da je jos neko imao problema,ali nisam obracao paznju...

sve sam to uradio,ali sam zaboravio origin da restartujem... :D

sada bi trebalo da je ok...

ovaj znimak mi je dao jos zelje da pikam igru iako znam da necu doziveti nista slicno :D

^
ma idi,kakva dijabola...

Da,ali ovaj snimak deluje namesteno.Mislim probajte da tako igrate oko snajpera-samo ce se okrenuti i zveknuti vam metak medj rogove,a ne da ce da prihvati shalu i poceti da skakuce zajedno sa vama.

Ako primetim samo jednog, logicno je da bi refleksno pokusao da mu zveknem metak u celo. Ako se okrenem i vidim trojicu kako skakucu oko mene, e onda bi odreagovao kao ovaj sa klipa. :)

gledajte i ostale klipove sa njim. meni je mnogo smesan kad se smeje.
evo nesto za pilote sto sam video kod njega. sletite na protivnicku pistu i cekajte da neko udje u avion i ubijte ga haha

gledajte i ostale klipove sa njim. meni je mnogo smesan kad se smeje.
evo nesto za pilote sto sam video kod njega. sletite na protivnicku pistu i cekajte da neko udje u avion i ubijte ga haha

Da, video sam i ja taj snimak sa avionom. Samo sto imam osecaj da bi te posle par minuta prvo izvredjali (tebe i celu blizu i dalju familiju) a onda i banovali sa servera.

nadao sam se da ce neko nesto da napise,da ne pisem dve poruke za redom,ali nema nikog i nema opcije da izmenim poruku.
kako se spustaju tockovi na avionu kad letis?? nisam provalio

E dokle su danasnje igre dosle...nemozes vise naci cestitu igru da ti treba grafika od 500eur za 1920x1080, sve rade extra u toj rezi na kartama od cca 200eur. Sve je to ograniceno konzolama i boleesti zvanom KONZOLITIS.

Nemojte me pogresno shvatiti igra ima OK igrivost i sve, ali zadnje 2-3 godine slabo napreduje grafika, slabo... stoje nam grafike NEUPOSLENE.

Poslednja izmena:
Nisam skontao sta hoces da kazes ali BF3 u momentima na karkand mapi izgleda odlicno i dosta dosta blize realnosti nego sto sam do sada vidio. Ako mislis da treba jaka karta i da je to pretjerano.. razlog je sam u kvaliteti grafike.

Ali ako nisi zadovoljan kako izgleda, sigurno se moze nadjidjati i bolje i da bude realnije samo se zapitaj koliko bi ti onda trebalo novca da igras.

E dokle su danasnje igre dosle...nemozes vise naci cestitu igru da ti treba grafika od 500eur za 1920x1080, sve rade extra u toj rezi na kartama od cca 200eur. Sve je to ograniceno konzolama i boleesti zvanom KONZOLITIS.

Nemojte me pogresno shvatiti igra ima OK igrivost i sve, ali zadnje 2-3 godine slabo napreduje grafika, slabo... stoje nam grafike NEUPOSLENE.

Bice uposlene tamo 2013/14 kad dodju nove konzole pa nadam se da ce biti napretka.... Ne vidim sad ama bas nijedan razlog zasto kupovati neku radeon 7xxx ili gtx 6xxx kad se pojave, kad i u 2012 ne izlazi nista specijalno od igara, i dalje cemo gledati konzolitis grafiku

Vrh Dno