Šta je novo?

Battlefield 3

BC2 i BF3 nisu za poredjenje, silom slucaja kad mi dodje drustvo u igraonicu igramo BF:BC2 jer BF3 imam samo jedan za sebe :d

Veliki je problem adaptacija sa jedne na drugu igru, bas dosta treba , pogotovo grafika, ne mozes da razlikujes nedo od zemlje.
BC2 je odlicna igra ,ali je BF3 daleko ispred nje.

Sto se timske igre tice, ja tu stalno ludim,gledajuci sta ljudi (ne)rade, pogotovo snajperisti, to su najnekorisni igraci u 97%. (u BC2 Reacon je mnogo mocniji u odnosu na BF3).
Cheater-a nisam vidjao (mada imam samo 48h igranja),a ove macro ne mozes ni da primetis.

Pokusavam da igram kao snajperista,ali mi nesto ne ide tj. bas me smara!Cucim u zbunju i sam se sebe uhvatim kako zevam!Moracu igrati na silu,posto me najvise interesuje kakvih sve snajpera ima!U BC2 po meni je najbolji bio SVU ili tako nesto,zaboravio sam!Kao sto je neko napisao najdrazi mi je "Rambo" stil igranja,pa ako prodje,prodje!Sto se tice timske igre,ako se pomirimo sa tim da je skoro i nema,igra je i bez toga zabavna!

Zna nako da li ima igde u Srbiji da se kupi Back to Karkand, ne oni promo kodovi sto morash imat nov Battlefield 3 vec da mogu lepo da ga aktiviram. Unapred Hvala.

Pokusavam da igram kao snajperista,ali mi nesto ne ide tj. bas me smara!Cucim u zbunju i sam se sebe uhvatim kako zevam!Moracu igrati na silu,posto me najvise interesuje kakvih sve snajpera ima!U BC2 po meni je najbolji bio SVU ili tako nesto,zaboravio sam!Kao sto je neko napisao najdrazi mi je "Rambo" stil igranja,pa ako prodje,prodje!Sto se tice timske igre,ako se pomirimo sa tim da je skoro i nema,igra je i bez toga zabavna!

Ako ces da igras zabavno snajperistu, treba ti pomoc assault+engineer i naravno mic. Znaci imas varijantu SOFLAM+engineer JAVELIN i assault koji vas prati i stiti i konstantno menjanje pozicije (taktika-krug, bukvalno urnisanje neprijatelja, ali treba dobra timska vezba za ovo), jer ce konstantno da te searchuju protivnicki igraci. Mozes da igras i drugu, losiju varijantu povucenog snajperiste sa menjanjem pozicije u tacnim vremenskim intervalima i postavljanje UGSa+izvidjanje sa MAVom, ali ne znam koliko mozes da izdrzis sa njim, jer je laka meta.

Budzenje snajpera je najbolje na Canals mapi i to u Team DM modu. Uzmes lepo sv98(kad ga otkljucas) i stanes tamo gore kod vagona na mapi skroz levo, ili na mostu i rokas.

Ovo prva varijanta kao sto je @Doktor napisao tesko da ce biti ostvarljiva,posto sa "strancima" tesko da mozes nesto uraditi!Od ovih mojih drugara nema vajde,posto nemaju ni racunar,a kamoli BF3!Izgleda da cu morati kupiti jos jedan komp i vrbovati zenu da sa turskih serija predje na prave stvari!:D

Kako vama u zadnje vreme ide BF? Meni u zadnje 2 nedelje sve losije i losije. Danas mi se desavalo nesto sto sam iskusio samo u beti na caspian mapi, 1 korak napred 2 nazad.

Pretpostavljam da je do mog neta. Ping je relativno ok, oko 20, 30ms u spicu max 40, ali me zato jitter ubija. Obicno samo gledam speedtest ali danas sam primetio na pingtestu da se jitter krece gotovo i kao ping, najmanje sam video da je 20 a obicno je preko 30. Dal to moze biti uzrok ili i vi imate probleme sa seckanjem u zadnje vreme.

Slabo poznajem tematiku oko jittera, vidim da je to variranje pinga i da bi trebalo da bude oko 1,2 , ali za nase uslove znam da retko ko to ima pa me interesuje kolki je ovde prosek i dal je to uzrok mojih muka.
I jos sam da kazem da sam na Sbb-u

Mislis ovo:

[youtube]Y7faT9MiPEo[/youtube]

I ja imaam od neki dan ovih problema. Kolaga mi rekao da je isto imao na jednom serveru. Modza je sa serverima problem. Inace nisam iz srbije. Ono network podesavanje nije pomoglo.

Mislis ovo:

[youtube]Y7faT9MiPEo[/youtube]

I ja imaam od neki dan ovih problema. Kolaga mi rekao da je isto imao na jednom serveru. Modza je sa serverima problem. Inace nisam iz srbije. Ono network podesavanje nije pomoglo.

Upravo to. Na nekim serverima je jače izraženo na nekim manje, ali je gotovo uvek prisutno. Možda sam malo preuvelicao za 2 nedelje ali jedna sigurno, tj. od 3. januara kad sam se vratio sa putovanja. Probao sam i non B2K mape, ali ista situacija i na starim mapama.

A šta je u vezi jittera, jer preveliki ovaj moj od 20 do 30 ili je to podnošljivo ?

Meni je nekad izbacivao jitter 20, 30 na ping testu i odma je ocena B umesto A.

Ja koristim jedna ISP, kolega drugi a ti treci. Sigurno je do servera.

meni i dalje neuporedivo bolje klizi na 32p mapama nego na 64 bez obzira na detalje... veorvatno net code ...

jedno vreme mi je klizio,nekih 5 dana,pa opet se vratilo na staro...Moraju oni dobro to da srede,da bi klizilo kako treba...

Cheater-a nisam vidjao (mada imam samo 48h igranja),a ove macro ne mozes ni da primetis.

Morao sam da "lajem" pa sam se ugrizao za jezik.

Igrao sam malo BF3 i taman sam usao u neki random server, puff ubije me snajper, pojavim se mrtav, tako jos jednom, sve od istog lika ,
kad sam pogledao tabelu 122/5 je imao slepac u to vreme, izasao sam iz igre i prijavio pajsera
ovde mozete videti koji je Server i koji je pajser u pitnaju

Poslednja izmena:
Je li moze neko da mi objasni kako da ispravim sledeci problem koji me sprecava da uzivam u igri.Evo o cemu se radi.

Kada sam poceo sa BF3 sve je islo super , znaci 2-3 metka iz puske , 2-3 iz pistolja , snipe u glavu i kraj.Medjutim u poslednje vreme jedno 2 nedelje nema boga da ikoga ubijem.Znaci bukvalno potrosim oko 100 metkova na lika ili strpam u nekoga 3-4 rpg i lik se ladno okrene i bam gotov sam. Ovo me izludjuje igra je neigriva.

Samo da dodam da je ping u redu oko 40-50 jitter 1 ili 2.Pokusao sam brdo servera ista prica.

Jel moze neko da preporuci neki server sa razumnim igracima , ne sa ljudima koji ne rade nista za objective sto srecem veoma cesto.

Pozdrav.

Je li moze neko da mi objasni kako da ispravim sledeci problem koji me sprecava da uzivam u igri.Evo o cemu se radi.

Kada sam poceo sa BF3 sve je islo super , znaci 2-3 metka iz puske , 2-3 iz pistolja , snipe u glavu i kraj.Medjutim u poslednje vreme jedno 2 nedelje nema boga da ikoga ubijem.Znaci bukvalno potrosim oko 100 metkova na lika ili strpam u nekoga 3-4 rpg i lik se ladno okrene i bam gotov sam. Ovo me izludjuje igra je neigriva.

Samo da dodam da je ping u redu oko 40-50 jitter 1 ili 2.Pokusao sam brdo servera ista prica.

Jel moze neko da preporuci neki server sa razumnim igracima , ne sa ljudima koji ne rade nista za objective sto srecem veoma cesto.

Pozdrav.

To znaci da si u pocetku igrao HC mod, a u poslednje vreme igras obican mod :D

moras da vezbas vise sa istom puskom,jer je svaka razlicita...I attacmente moras da namestis kako ti odgovaraju,inace nikoga neces ubiti...Ja npr ne umem sa snajpom da igram,ali zato AEK i m16,pa cak i p90,lepo mi ide...

Ma ja ti super igram.Kazem pri pocetku je islo glatko ali eto sad se promenila i nemam pojma sta se desilo.

Ovo sto pricam govorim o situacijama kad je neko na 5 metara od mene , znaci ja ne masim , a cak i tad ne pucam pun rafal nego burst fire.Nesto tu nije u redu. U bc2 je sve bilo ok recimo.

Meni snajpa super ide sto se pogadjanja mete tice do nekih 700m bez problema , ali kad moram da pogodim 3,4,5 puta u glavu da ubijem nekog nije brate zabavno.

ja sada vezbam sa snajpom,i najbolji pogodak 396m...A sa tim na 5m nemam problema...

Znam da se niko ne zali zato mi je i cudno.Ako imas razuman argument pruzi ga , a ne " Ma to se tebi samo čini ".

Sto se snajpe tice koristim SV98.Igram uglavnom na Caspian i Kharg sa njim.

Niko ni ne treba da ima problema da skine nekog koje tako blizu jer svako iole normalan moze da pogodi sa te blizine.Poenta je u tome sto stavim 30m u tipa i nista.

Pozdrav.

Pozdrav.

Hajde ti nama to lijepo snimi pa ce mo ti mi reci da li imas problem ili treba vjezbe. Dosta cudan problem.. a 2-3 metka bas da skines lika, mislim da ne moze ni sa jednom puskom. Cak snajperu trebaju 2+ metka ako nije u glavu.

Mozes koristit ifraps ili free alata MSI afterburner pa fino nabaci na youtube.. mnogo me interesuje do cega je.

Poslednja izmena:
Znam da se niko ne zali zato mi je i cudno.Ako imas razuman argument pruzi ga , a ne " Ma to se tebi samo čini ".

Sto se snajpe tice koristim SV98.Igram uglavnom na Caspian i Kharg sa njim.

Niko ni ne treba da ima problema da skine nekog koje tako blizu jer svako iole normalan moze da pogodi sa te blizine.Poenta je u tome sto stavim 30m u tipa i nista.

Pozdrav.

Druže nema potrebe za takvim tonom, mislio sam da kažem to što sam i rekao, s obzirom da se niko ne žali ne može samo tebi da bude problem i da ti se zato vjerovatno čini.
Nisam bio ni ironičan ni sarkastičan

Isti problem imam kao i ti AloStaIma, kolko sam ja izvalio i trazio po netu izgleda da je do ISP-a i IP adresse, na nekom serveru mi treba sto kazes po metak dva za lika a na nekom nece da padne ni sa 30 metkova.

head sa 530m,polako ali sigurno napredujem sto se snajpa tice... :D

Da li negdje pise koliko sam koju mapu odigrao puta ..ili proveo vremena ?

Nazad
Vrh Dno