gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Trebalo bi da ubiješ što više protivnika a da što manje puta pogineš.![]()
Ziva istina.
Trebalo bi da ubiješ što više protivnika a da što manje puta pogineš.![]()
pored novog skidanja igrice i dalje ne radi
ja sam zavrsio sa ovom igricom dokle ne poprave
Pozdravim svima
Pošto sam nov u ovoj igri (nisam igrao nijedan BF), zamolio bih nekoga ko može da izdvoji par minuta da mi napiše samo na šta bih ja kao noob trebao najviše da se fokusiram u početku. Šta je to što se apsolutno mora znati kako bi se moglo biti ravnopravni član BF zajednice. Druga stvar kako ide lelelovanje u igri. Da li se dobija oružje kada se prelazi kampanja, dobijaju li se neki ačivmenti, ajtemi bilo šta prelaskom kampanje, takođe co-op.
Druga stvar je da sam listajući stranice ovde naišao na informaciju da neko prodaje igru za 25e ? Može neko da mi da kontakt osobu? Da li neko zna još neke načine za jeftinu kupovinu igre. Hoće drugari da igraju a nisu pri parama, i svaki dinar znači.
Hvala, unapred.
Ne znam za vas, al je meni igra bukvalno poletela, average sada 59.4 fps, min (sto mi je najbitnije) 57 fps... Sta god da su uradili sto se toga tice, svaka im dala...
Igra stvorena za uštekane stidne vlaši ....
Uzas koliko je tesko sa pucama koje sam koristio ubiti nekog, inzinjerija . Ne mogu spojiti 2 dobre partije , ko da prvi put igram ovo . I sad mi krivo sto nisam sniper-stekara od prvog dana , makar bi sad uzivao . Ma ...Igra stvorena za uštekane stidne vlaši sa wh, užaaaaaaassssssssssssss....
Znaci ja jednostavno ne verujem vama -.- zar je toliko tesko procitati koju stranu a ne kukati 5 strana KAKOOOOO??!?? KAD sam/smo sve vec rekli >.> evo po 1005 put!Posto mi se Wahad ne javlja vec danima, koje su mogucnosti od kreditnih kartica za kupovinu BTK expanzije? Jel moze ona Intesina Visa Virtuon (ili kako se vec zove) tj. dal je neko vec kupio sa njom?
Ne znam da li su sredili ono sa nozem, al desilo mi se recimo: neprijatelj prilazi mom saborcu s ledja i hoce da ga kolje, ja se zalecem na njega vadim sablju i u trenutku dok on kolje mog saborca, ja pokusavam njega da zakoljem, al naravno nista se ne desava, i deckonja me snimi, vadi prangiju i resava i mene... Nisam probao kakav je novi patch, ali probacu tunajt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari