Šta je novo?

Battlefield 3

pored novog skidanja igrice i dalje ne radi
ja sam zavrsio sa ovom igricom dokle ne poprave

Posto mi se Wahad ne javlja vec danima, koje su mogucnosti od kreditnih kartica za kupovinu BTK expanzije? Jel moze ona Intesina Visa Virtuon (ili kako se vec zove) tj. dal je neko vec kupio sa njom?

Pa pazi,a sto jednostavno ne predjes na Win 64-bit?Svi kazu da im je igra proradila kad su to uradili.I dodaj jos dva GB rama,to sad bar nije skupo,i da vidis kako odjednom lepo radi igra.Ne moraju oni nista da popravljaju,ti samo malo popravi svoj komp,i sigurno ce ti lepo raditi.Ti imas dobru makinu,mora da radi.

ista stvar... ne znam kako da kupim, tj. da platim expanziju, ako bih neko bio voljan, da mu uplatim na racun, pa on da to plati, jer nemam kartice, a nemaju ni moji... tako da.......

Stvarno mi zao sto ti se sve to desava. Mada u pravu je gorgilije, sto barem ne probas win 7 64, to barem nista ne kosta sem vremena.
Meni ovaj patch sve zakrpio. Nijedno pucanje igre, diskonektovanja servera a sto mi je najjvaznije, noz mi napokon proradio !
Sad sam cak i spreda seckao :)

Ne znam da li su sredili ono sa nozem, al desilo mi se recimo: neprijatelj prilazi mom saborcu s ledja i hoce da ga kolje, ja se zalecem na njega vadim sablju i u trenutku dok on kolje mog saborca, ja pokusavam njega da zakoljem, al naravno nista se ne desava, i deckonja me snimi, vadi prangiju i resava i mene... Nisam probao kakav je novi patch, ali probacu tunajt.

@BogdanB,

reinstalij win, mora da proradi, instaliraj samo drajvere i probaj, tako sam ja, na starom sistemu mu je nesto smetalo, nisam mogao da izvalim sta, tako da je pao reinstal, i sad postepeno ubacujem jedan po jedan program, ako zabode bf3, znacu sta je uzrok :)

Jutros sam malo probao bf3 nakon peca, igao nekih 15ak min, nisam imao vremena zbog posla vise. Sledece sam primetio.

Puskom sam pucao jednog lika ceo refal, i ubio ga, sto mi je cudo, posto je bio hc server i to je bilo na 10-20m.
Igrao sam malo sa helijeom, onim na ruskoj strani i imao sam osecaj kao da vozim heli sa zakacenim slonom ispod, prosto se ponasao nekako tromo, imao sam osecaj sta god da uradim, tj idem gore dole, da heli reaguje na komande nekako sporo skroz... :S
Avion je sad omg, znaci rp na obicnom avionu sa 5-6 ispaljenih mozes da disejblujes vozilo, tj. u jednom naletu 100% mozes da unistis bilo koje vozilo, cak i AA :s tako da je AA nije mogao da me pogodi jednom a ne sto drugo.
Sto se tice stingera i raketa, pustio sam da me AA pogodi sa dva stingera tj. reakee eto da vidim koliko ce mi ostane, a zapravo nije mi ostalo nista, dve rakete iz AA i avion je gotov, nemas vremena kao pre barem da iskoristis extinguisher ili barem iskocis iz aviona, tako da mislim da je to previse :S ili pak nije sa obzirom da se sada AA lako tj. previse lako unistava, ali onda sad extinguisher ama bas nikakvu korist nema, dok sam ga pre uvek vise koristio od flares, pogotovu ako i neprijatelj dosta koristi avione.
I bruka je koliko se sad heli lako skida sa avionom, i to maltene bez onog cannona nego moze maltene sa rocket poods, jer sad rakete imaju veci radiuj explozije, i ne moras da ciljas u celo da bi pogodio, vec su po meni bar 2x efikasnije sad.
Ali mi ide na q to sto ja licno uvek volim biti u heliju ili kao vozac ili guner, ali sad sa ovim stingerovima koji te odmah disejbluju, dva unistavaju, to da flares ima duzi reload time, i to sto sad avioni mogu da maltene uniste heli u jednom preletu je malo govnjavo, a jos kad se u obzir uzme da na cq modu uvek ima barem 70% samo inzenjera sad je bas privilegija ostati u vazduhu barem 3min a da te ne uniste ili da moras da se spustis radi popravke.

E i jos jedno pitanje, je li ko provalio kako se menja boja huda :S ukljucio sam color blind mod, ali ne mogu promenim onu plavu boju :S jer mi je odvratna i na svetlim mapama se uopste ne vidi, bar ja ne x)

ja nikako da ukapiram kako je mogao da radi pre peca,a nece da radi posle oba peca. ja tu dolazim do zakljucka da je problem u pecu,a ne u kompu. mada instaliracu novi windows. nisam radio skoro godinu dana. necu x64 zato sto imam 2gb

Poslednja izmena:
Igra stvorena za uštekane stidne vlaši sa wh, užaaaaaaassssssssssssss....

Ne znam za vas, al je meni igra bukvalno poletela, average sada 59.4 fps, min (sto mi je najbitnije) 57 fps... Sta god da su uradili sto se toga tice, svaka im dala...

Igram na high i lepo radi, sa tehničke strane ne razočarava. Nemam pucanja, nekad se mapa učitava duže ali to je to.

Pozdravim svima

Pošto sam nov u ovoj igri (nisam igrao nijedan BF), zamolio bih nekoga ko može da izdvoji par minuta da mi napiše samo na šta bih ja kao noob trebao najviše da se fokusiram u početku. Šta je to što se apsolutno mora znati kako bi se moglo biti ravnopravni član BF zajednice. Druga stvar kako ide lelelovanje u igri. Da li se dobija oružje kada se prelazi kampanja, dobijaju li se neki ačivmenti, ajtemi bilo šta prelaskom kampanje, takođe co-op.

Druga stvar je da sam listajući stranice ovde naišao na informaciju da neko prodaje igru za 25e ? Može neko da mi da kontakt osobu? Da li neko zna još neke načine za jeftinu kupovinu igre. Hoće drugari da igraju a nisu pri parama, i svaki dinar znači.

Hvala, unapred.

BF3 kao i stariji BF naslovi su timska igra. Nemoj letati naokolo i samo trckarati vec trazi zaklon a da ne budes kamper i da visiš u ejdnom čošku. Kada vidis neprijatelja, bilo pješaka ili neko vozilo, klikni Q da ga obilježiš i da ga ostali vide.

Postoje 4 "vrste" vojnika. Onaj koji nosi municiju, onaj koji nosi pomoci i moze oživljavati, engeneer koji nosi RPG i moze popraviti vozila i snajperista. Vidi sta ti odgovara ali ako nosiš neku opremu, znaci da pomazes i ekipi bacanjem paketića bilo za municiju ili za pomoc. Takodjer popravljaj tudja vozila. Sve se boduje. Oružja kroz multiplayer otkljucavas kako prelazis sa jednog levela u drugi.

To su one osnovne sitnice sto mi padaju na pamet. Ima jos dosta dosta toga ali mislim da ces najbolje nauciti igranjem.

Inace, ja jucer kupo ovu rusku verziju.. 16€ http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html

Samo jos morao projeniti fajlove igre da mi bude na engleskom i sve ok. Mislim da je to najjeftinije sto se moze naci a da je pouzdana webstranica.

Poslednja izmena:
Sjajno! :)

[YOUTUBE]cFvo0TbhYp8[/YOUTUBE]

Pola od ovih mi izgledaju kao zesci cheat/hack :)

Ne znam za vas, al je meni igra bukvalno poletela, average sada 59.4 fps, min (sto mi je najbitnije) 57 fps... Sta god da su uradili sto se toga tice, svaka im dala...

I meni takodje igra bolje radi posle ovog patcha.

Edit:

Na ovom klipu su svi sami citeri, ovo je nebuloza pogotovo ovaj sto je na 4. mesto.
Jednom sam ja igrao protiv jednog majmuna koji je na Caspian Border sa onom glupom puskom A-91 ubijao sve redom sa jednog kraja mape na drugi :mad:

Poslednja izmena:
Da je do patch-a problem nikome igrica nebi onda radila...

Za ljude koji pitaju kako da kupe Kankard.... zar vas toliko mrzi da se vratite 2-3 strana unazad i da pročitate postove koji su vam pred nosom!?

Secam se plug-in za counter bas za stekanje, genijalna stvar :)

Igra stvorena za uštekane stidne vlaši sa wh, užaaaaaaassssssssssssss....
Uzas koliko je tesko sa pucama koje sam koristio ubiti nekog, inzinjerija . Ne mogu spojiti 2 dobre partije , ko da prvi put igram ovo . I sad mi krivo sto nisam sniper-stekara od prvog dana , makar bi sad uzivao . Ma ...

Posto mi se Wahad ne javlja vec danima, koje su mogucnosti od kreditnih kartica za kupovinu BTK expanzije? Jel moze ona Intesina Visa Virtuon (ili kako se vec zove) tj. dal je neko vec kupio sa njom?
Znaci ja jednostavno ne verujem vama -.- zar je toliko tesko procitati koju stranu a ne kukati 5 strana KAKOOOOO??!?? KAD sam/smo sve vec rekli >.> evo po 1005 put!
http://forum.benchmark.rs/showthrea...GOG-Impulse)&p=2736920&viewfull=1#post2736920

Ljudi meni su od jednom sve puske otkljucane iz co op-a? jel su to u patchu smanjili potrebne poene ilis ta?

Ne znam da li su sredili ono sa nozem, al desilo mi se recimo: neprijatelj prilazi mom saborcu s ledja i hoce da ga kolje, ja se zalecem na njega vadim sablju i u trenutku dok on kolje mog saborca, ja pokusavam njega da zakoljem, al naravno nista se ne desava, i deckonja me snimi, vadi prangiju i resava i mene... Nisam probao kakav je novi patch, ali probacu tunajt.

Da si ti njega rešio rafalom pre nego ti je zaklao saborca tvoj tim bi imao 2 ticketa više a protivnički jedan manje, bolje o tome razmišljaj.

Koliko puta dnevno pominjem familiju mom igraču kada na kill camu gledam kako se opušteno šunja iza lika koji me je sekund pre toga smakao. Mislim hebote kada vidiš neprijatelja saspeš mu šaržer u vugla i zdravo.

Upravo kupih preko Origina Karkand sa Visa internet banke Intesa. Koliko treba čekati da stigne odgovor?

Ljudi sta vam je, samo kupite preko origna a izaberi US. Ja sam stavio da sam sa Hawaii i stavio postal code sa havaja i sve je uredu proslo. Kupio sam bio Limited edition.

Stvarno ću da popizdim. I nakon ovog patcha mi se dešava nagli pad FPS-a. Ide mi oko 50-70 fps i samo za sekundu padne na jednocifren fps i vrati se. Jel' ima neko sličan problem?
Probao sa razne drajvere i isto. Konfiguracija ne bi trebalo da je loša majku mu

Ne znam dal moze tebi pomoci, ali ako imate otvoren flash player (video) u nekom browseru dok igrate bf3 fps ode dole za 50%
Barem se meni to desava, tj. kad god imam neki tab sa nekim videom otvorenim, nebitno dal je na pauzi ili je na play-u, isto se desava x)

Vrh Dno