Šta je novo?

Battlefield 3

Ne bih znao, :S
A i DICE nek ide lepo u PM :mad:@@@ heliji sad mogu da sisaju q :mad:@@ igram 15min od tih 14min sam pod lock on lock down, ili me samo avion posece kao vreo noz kroz puter :mad: mislim moraju li u svakom pecu da useru nesto mamu im :mad:

Stvarno ću da popizdim. I nakon ovog patcha mi se dešava nagli pad FPS-a. Ide mi oko 50-70 fps i samo za sekundu padne na jednocifren fps i vrati se. Jel' ima neko sličan problem?
Probao sa razne drajvere i isto. Konfiguracija ne bi trebalo da je loša majku mu

Te probleme sam ja stalno imao u svakoj igri sa istim Procesorom dok nisam presao na SB.

Poslednja izmena:
Bas me zanima da li ce biti pravi Conquest za PC verziju B2K, na PS3 nema..

Zasto ne bi? Onda mi uopste ne bi smetalo da preskocim Back to Karkand, ako ce biti samo Rush / DM.

"Take the new game mode Conquest Assault, for example. It plays much like any other Conquest game, except instead of both teams charging forward for neutral positions the defending team begins with every capture point under their control while the attacking team starts with a larger pool of tickets."

Tako da nije izbaceno (izostavljeno).

Poslednja izmena:
Nije da nema vec ima Conquest assult i Conquest koji obe ekipe pocinju sa pola osvojenih zastavica...

Pa isto kao i Battlefield 1942? Ne razumem u cemu je problem :)

Ne bih znao nisam igrao, nego mislim da je najpravedniji klasican Conquest.

Strike at karkand je... strike. Uvek bio. I ovo je pre klasican conquest, negoli ono sto sad misli da je PS3 generacija igraca:)

XIbPp.jpg

Poslednja izmena:
Znaci to je to onda e.. zanimljivo je nego gledam dal su nas zakinuli :)

Gdje mogu da vidim statistiku oružja kao u BC2.. da napravim mozda poredjenje ? Znaci preciznost, koliko stete prave, rate of fire itd.. .

Battlelog \ Stats \ Weapons pa sa desne strane imas sva oruzja.

Znam to ali mislio sam na ovo:

96168c417c6e90720e62126ba2696497.jpg

Iskreno bi radije da isprave nekoliko mapa, tipa Metro i sl. Strana koja pocinje iz podzemlja ima nenormalan hendikep, ili da dodaju jos stepenica/ulaza ili da pomere B zastavu na nizi sprat. Isto vazi i za Damavand Peak, vecinu rundi sto sam odigrao, juzna strana pobedi zbog cudnog polozaja srednje zastave/prokletog tunela.

Bas me zanima da li ima negde statistika broja pobeda A/B strane...

Poslednja izmena:

uz voice chat da li preko blog-a ili ts-a ventrillo-a ili cega god, ja zaista ne vidim ama bas nikakvu svrhu commo rose-a???? mislim najbolje da cu jos i na to da obracam paznju na u sustini "glupavim" public napucavanjima.. sto se klanskih tice, rekoh .. uz voice chat, ovo ne moze biti od pomoci... ionako na pub-u cu pre da uradim suicide nego da "sacekam" nekoga da mi baci health pack ili ammo, jer je ocito da se inteligencija smanjila brojem prodatih primeraka igre..

sa ovim novim patchom su usrali stvar da nema dalje...

Snajperisti i kamperi sada svake nedelje idu u crkvu i zahvaljuju se Dice-u...

Nisam stigao da isprobam igru posle patch-a, sta su to promenili kod recon-a?

Iskreno bi radije da isprave nekoliko mapa, tipa Metro i sl. Strana koja pocinje iz podzemlja ima nenormalan hendikep, ili da dodaju jos stepenica/ulaza ili da pomere B zastavu na nizi sprat.

Ovo sam ja isto pričao kada sam igrao par puta metro i par puta kretao sa donjeg nivoa ka gornjem. Onda sam promenio server i igrao istu mapu samo sa normalnim ljudim a ne sa *****ima, štekarama i decom od 14 godina, uz pravi tismki rad za maximum 10 minuta ameri proteraju ruse da ovi ni ne mogu da udju u zgradu metroa.

Par put sam se zadesio da sam bio u timu kada su ameri uzeli sve zastave, a pritom rusi su bili i više nego kvalitetna ekipa sa mnogo ubistava ali nisu imali timski rad, zato ova igra i vredi svaki dinar, jer je najbitniji timski rad i uključiti malo mozga, ko oće da rašuje i ide kao muva bez glave, kod čika Wahada ima ruski MW3 za nepunih 2000 dinara ;)

I koliko sad traje metak? :d

Nisam se dobro izrazio, but you get my point. :D

Ovo sam ja isto pričao kada sam igrao par puta metro i par puta kretao sa donjeg nivoa ka gornjem. Onda sam promenio server i igrao istu mapu samo sa normalnim ljudim a ne sa *****ima, štekarama i decom od 14 godina, uz pravi tismki rad za maximum 10 minuta ameri proteraju ruse da ovi ni ne mogu da udju u zgradu metroa.

Par put sam se zadesio da sam bio u timu kada su ameri uzeli sve zastave, a pritom rusi su bili i više nego kvalitetna ekipa sa mnogo ubistava ali nisu imali timski rad, zato ova igra i vredi svaki dinar, jer je najbitniji timski rad i uključiti malo mozga, ko oće da rašuje i ide kao muva bez glave, kod čika Wahada ima ruski MW3 za nepunih 2000 dinara

Nije problem timskog rada. Problem je u tome da ako bi sa obe strane imao igrace podjednakih nivoa (cak i da su timski), gornja strana bi opet pobedila. Zna se ko ima prednost kad se napada brdo (a u ovom slucaju nije ni brdo, nego pokretne stepenice...).

Poslednja izmena:
Ne znam da li je neko primetio, ali nerealne su distance i vidljivost, tipa 700m izgleda ko da je 2km udaljenost, kad gledam kroz 12x optiku.

Kakav je ovo sad update bio? Nešto mi je skinulo, ne stigoh da vidim šta

Par put sam se zadesio da sam bio u timu kada su ameri uzeli sve zastave, a pritom rusi su bili i više nego kvalitetna ekipa sa mnogo ubistava ali nisu imali timski rad, zato ova igra i vredi svaki dinar, jer je najbitniji timski rad i uključiti malo mozga, ko oće da rašuje i ide kao muva bez glave, kod čika Wahada ima ruski MW3 za nepunih 2000 dinara ;)

Nikakav timski rad ti ne pomaže ako se dobro zatvore sva stepeništa. Strana gore ima neverovatnu prednost i ako ameri ne uzmu B u prvih par minuta, dok se još svi ne rasporede, šanse su im minimalne. Alternativa je da se neko provuče kroz drugi eskalator koji se ponekad slabije brani i zapali na A pa ih onda ameri stisnu sa dve strane i uzmu B pre nego Rusi povrate A. Bilo kako bilo u 8 od 10 slučajeva Rusi dobijaju.

Baguje, nece deploy posle nekog vremena......primaci.

Ne znam jel bilo, al evo savet za znatno skracenje ucitavanja mapa na Nvidia grafama:

Nvidia Control Panel > Manage 3D settings > Program settings tab > Odabrati Battlefield 3 > Skrolovati do Threaded optimization i staviti na ON.

Sklopio sam za prijatelja iz Hrvatske neku konfiguraciju koju bi trebalo da probam , zanima me kako i na koji najlaksi nacin mogu da instaliram moj BF3 na taj pc a da ne moram celu igru da svlacim sa neta (2mbita) ?

Nazad
Vrh Dno