Jel' ovaj patch nešto čačkao oko preciznosti pušaka? Ranije mi SCAR nije ovoliko podrhtavao.
Kako vam radi igra sa ovim novim 290 beta drajverima? Jel i dalje se pojavljuju one cudne linije crno/zelene sto iskacu povremeno.>?
Glupi EA i njihovi rokovi da izadje pre CoD-a..i glupe konzole..daj ne razumem ljudi koji FPS igraju na konzoli..pa ni ja SSF4 ne igram na tastaturi..
Sinoc sam igrao sa tim novim beta driverima i za to vreme nije bilo zelenih ekrana ali je bilo crnih uspravnih linija![]()
Kauc + veliki TV >> radni sto i monitor![]()
Tu si u pravu, bas je glupo sto nijedan PC gamer nema nista od namestaja osim drvene stolice, nema veliki TV ili recimo hdmi izlaz na grafickoj![]()
kako se pali thermal optics na tenku. osvojio sam upravo a ne mogu nikako da pronadjem gde se pali
Nemojte da se zavaravate, ja sam igrao 2 dana bf3 na 40" samsung tv-u u full hd-u. Oslepeh ljudi, ne isplati se, ok je za neki kraci rad, surfing ili kratko igranje, ili eventualno igrice tipa PES koje igras iz fotelje preko djonstika, ali za igranje pred ekranom na duze staze po 7-8h dnevno, zaboravite... barem je meni tako, glava me celu noc posle bolela. Hvala ali ne hvala. Vratio sam se na 20" monitor i nije mi zao, bolji input lag, native rezolucija 1680x1050 i jos bolje kliziAli ipak mislim da je neki optimum 24"...
Nemoj i ti da se zavaravaš, već dve ipo godine koristim 40" kao monitor kući, sedim za stolom udobno zavaljen u kožnu stolicu/fotelju sa neke razdaljine od 1-1.2m. Ne znam da li bih sad mogao da se vratim na običan monitor :wave:
Ne treba puno vremena da se navikneš da ti je ekran širi od prostora za tastaturu i miša zajedno ali kad se navikneš, onda je sve manje od toga nekako klaustrofobično za rad...
Ja ipak mislim da je optimum nekih 37"![]()
Nemojte da se zavaravate, ja sam igrao 2 dana bf3 na 40" samsung tv-u u full hd-u. Oslepeh ljudi, ne isplati se, ok je za neki kraci rad, surfing ili kratko igranje, ili eventualno igrice tipa PES koje igras iz fotelje preko djonstika, ali za igranje pred ekranom na duze staze po 7-8h dnevno, zaboravite... barem je meni tako, glava me celu noc posle bolela. Hvala ali ne hvala. Vratio sam se na 20" monitor i nije mi zao, bolji input lag, native rezolucija 1680x1050 i jos bolje kliziAli ipak mislim da je neki optimum 24"...
stavis ga kao opciju na tenku (ako to vec nisi uradio) i palis ga na desni klik
Odlična rekreacija za očne mišiće ti je gledanje u svim pravcima i fokusiranje, a ako aktiviraš i vrat, tim bolje. Ja sam u takvoj poziciji (naslonjena i glava na naslon) da vrat i ne pomeram toliko, samo oči maksimalno trče po ekranu i to mi ne predstavlja problem ni najmanje. Čak više koristim periferni vid i tako ga na neki način treniram dok igram na velikom ekranu a da ne pričam da je mnogo lakše uočiti pretnju koja je 2 puta veća na 40" nego na 20". Meni je definitivno win-win sa ovolikim ekranom.
Ne bih da ispadne da se hvalim, cilj mi je samo da demistifikujem da li je veliki ekran prednost ili nedostatak. Ali za to već postoji tema na forumu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari