Ova igra me "odusevljava"
Danas sam sigurno poginio jedno 20ak puta samo pise "back luck"
Znaci prvo, na mapi canal, nadjem ti dobrog gunera i tako cepamo helijem sve,skor dobar i sve to, i samo odjednom letimo kao i obicno i samo obojica poginemo, samo pise bad luck.
I tako 3x na taj mapi. Posle pocnem igrati DM mod, i lepo trcim i puff poginem, verovatno sam udario u komarca ili je vazduh bio ostar pa sam na taj nacin poginuo.
Znaci svaka im cast, usrali su ga skroz, a o tome na DM ako nemas IR scope mozes da se hebes, jer svako samo cuci iza nekog granja i slicno, i ceka da neko naidje a uz pomog IR lepo vidi sve kroz granje, dim dovoljno je da cucne i uziva.
Svakim danom sve vise i vise mi pice na zivce ova igra i dodje mi lepo da je prodam i kupim mw3 i lepo uzivam manje vise.
Po meni treba da isprave:
Avioni/Heliji na HC mapama su maltene beskorisni, na zemlji ne mozes da vidis gde je ko, jedno ako si soko, a ako uzmes guided rockets pazi da ne unistits tenk ili neko vozilo pogotovo sa avionom (CQ mod pogotovu)
Na onoj mapi canal avion ne sluzi nicemu jer je premala mapa, a jos je nebo postavljeno i na 300m se zaglavis tako da tu ne mozes ni bombardovati ni jednu metu na zemlji.
Ujedno avion bi trebao da ima neki upgrejd ili sta vec, tj. da ima mogucnost da nekako bude smrt za oklopna vozila, ili pak anti air ili slicno, nekako su mi beskoristni avioni za timsku igru, jedno znace nesto na rush modu.
Ista mapa, Conguest mod, ameri imaju na pocetku dva helija i ako imalo mozga imaju piloti rusi gube 100%
Ujedno i onaj air radar, ako vec pokazuje maltene celu mapu gde su vozila, bilo bi lepo kad bi barem moglo da prikaze na onom "displeju' letelice, a i da moze da se kao na obicnoj mapi smanji, jer puno puta vidim ispred mene na mapi je tenk, a nikako da ga uocim na zemlji, prosto se ne vidi, pogotovu ako miruje, i ne vidi se nikakav dim/prasina.
Onaj infra red scope / night vision scope ili sta vec, bi trebalo samo da postoji za puske koje ima support clasa (machine gun etc) ali da mu se skrati domet na koliko moze da detektuje neprijatelje a ne sa kraja na kraj mape maltene vidis gde je ko, kao da si gospod sami.
Stingeru treba da se skrati vreme lockovanja za 1-2s ali zato treba da mu se ujedno skrati domet za jedno 20-30% jer na mapama od 32+ uvek ima barem 5njih koji imaju stingere i cekaju da nesto im naleti na nisan, tako da avioni tu pogotovu tesko da mogu da dejstuju protiv oklopnih vozila.
Lampa, mislim wtf, ono je uzasno, pogotovu ako naletis na vecu grupu neprijatelja i samo te jedan zaslepi i na kraju promasis sve i dobijes headshoot. Lampa bi trebala da pomaze igracu da vidi sto na mapama ili delovima gde je mracno, a ne u sred bela dana sa 20metara te zaslepi kao da je sunce stavio na pusku a ne lampu.
Assault classa (MEDIC) bi trebao da ima na primer neki perk ili kako se vec zove, na primer dok je u timu da daje na primer 10-20% vise hp-a clanovima, jer sem defibliratora on nema bas cime da se pohvali, i sem na rush modu nije maltene nimalo upotrebljiv.
Sensativity podesavanja za sve tipove vozila, avion, heli i kopnena vozila.
Na pojedinim mapama na conquest modu, ko prvi zauzme zastavu vise (ona mapa sa mostovima i metro) pobeduje u 90% slucajeva, tako ili napraviti na tim modovima/mapama jos koji prolaz ili sta vec, ili promeniti pozicije zastava, jer dugo nisam igrao neku pucacinu a da je toliko unbalanced.
Ovo sa squadovima je ziva *******cija, sad uvek ima po jedan squad a ostalih 20igraca nije u istima, tako da ne znam koji su menjali, onako je bar bilo bolje za igru, ali naravno treba dati mogucnost kao na starijim bf da moze da se napravi i stavi ime kako god zeli.
itd itd, ovo mi trenutno najvise smeta.
ups i umalo da zaboravim, little bird / z11 heliji su omfg cudo jedno, ne razumem kome je palo na pamet da stavi da svako boze oruzije moze da probije staklo, em su isti otvoreni sa strane pa ajd tu mozes ubacis koji metak, ali kad juris nekog sa istim i kad se isti okrene dva metka i ubije te i lepo ti preotme letelicu, dodje ti da de uninstaliras igru.
Znaci ograniciti koji tipovi pusaka i nauruzanja na vozilima mogu da probiju staklo i ubiju vozaca, jer ovo je cista *******cija.