Šta je novo?

Battlefield 3

Pa to ce biti zaista sex on fire : )))))) jao kakvi ce tu klipovi da se montiraju..sa sve ragdoll karate potezima kada mu zarijesh kamu u kichmu ... jao bre izlazi igro vise bre vise :d

Vise bre vise :d

[YOUTUBE]51Htl83dvFs[/YOUTUBE]

Hocu da obavim pre-order igre pa me zanima razlika izmedju verzija.

Vidim da postoji "Battlefield 3 Limited Edition", u cemu je razlika ?

Hocu da obavim pre-order igre pa me zanima razlika izmedju verzija.

Vidim da postoji "Battlefield 3 Limited Edition", u cemu je razlika ?

Svaka kopija koja pre-orderuje je "Limited Edition" i uz nju ide dodatak "Back to Karkand" (4 prerađene mape, vozila i oružje iz BF2). O ostalim bonusima ne vredi pričati jer ih mi u Srbiji ne možemo naručiti. Za detaljan pregled svih pre-order bonusa evo teksta: http://battlefield-srbija.com/vesti/57-pwp-bojkot-back-to-karkand-i-jeftina-sminka.

Gde je bre ona grafika koju ni jedan danasnji PC ne moze da prikaze na max? Navodno je ovo max podesavanje alfa verzije.

Oh well... bar je preko 500fps... :d

Ne verujem da ce izgledati losije od BC2 a iskreno mi se i *ebe. Nadam se da ce MP (o kome jos uvek mudro cute) biti dovoljno dobar da se potrosi par stotina sati. Ako ne, nadam se da ce bar RO2 valjati :)

Isto razmisljanje delim kao Perce, identicno u stvari. Ako i bude neki fail, nadajmo se da RO2 nece xD

Nema sanse da su ono max detalji, ono je neki low

Pa dobro, šta fali grafici, pogledajte ovo. "freakin reality!!" Više pažnje gameplay-u, manje grafici...

Jedva cekam da izadje ova igra i bas me interesuje kako ce raditi na mojoj masini koju sam sad skoro sklopio :)

Isto razmisljanje delim kao Perce, identicno u stvari. Ako i bude neki fail, nadajmo se da RO2 nece xD

+ NS2. Ne vidim zašto biste glasali novčanikom i podržavali EA za praktično istu igru kao pre 6 godina, i još izbačene/strimlajnovane neke stvari u odnosu na istu, i uz naravno neizbežne achievmente. Jedino površna ADD generacija mass consumera, jer jel'te ima NEW AWESOME SHINY $50M GRAPHICS AND PRODUCTION VALUES!!1!1!.

Poslednja izmena:
Vrh Dno